Решено: Намаляват "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- amstel_beer
- Контакти:
Re: Всички решения от заседанието на Изпълкома
Защото няма подготвени млади футболисти до 21 години и ще падне качеството на "А" група. 

- Plovdiv1912
- Контакти:
Re: Решено: Намаляват "А" група
Avanti_Ragazzi написа:Според мен Пирин Гоце Делчев и Монтана са пътници!!! И това са отборите дето ще изгорят с лиценза на 100%. Евентуално може да са Ботев Враца или Локо Сф, но се съмнявам за тях честно!!! Гигов е в изпълкома, а Ботев Вр са един от отборите най-силно подкрепящи Боби Михайлов.
Евентуално 100% ще изгори и Спортист Своге ако влезе, но там е в сферата на фантастиката да отстранят Ботев на баража!!! А Етър след толкова години отсъствие от А група ще им разрешат да влезнат и играят!!! Лошото е, че от сега ще знаем на 100% кои 4 ще изпаднат догодина!!!
100% ще са Етър, Ботев Враца, Монтана и Пирин ГД, ако се запази групата от 16!!!
А ако се намали на 14, ще са Етър и Ботев Враца (или Монтана ако с лиценза евентуално се раздели още сега Враца) на 100% и се търсят още два от Локо Сф, Берое, Миньор и Ботев Пд. Другите отбори са твърди като камък, дори за лига от 12 отбора!!!
Много ми е интересно на какво основание определяш че точно тези 4 отбора (Локо Сф, Берое, Миньор и Ботев Пд) не са твърди "като камък" за участие в А група?????
Ти да не би да си член на ЛК?
А защо да не "омекнат" двата тумора в БГ футбола?
Време е вече да се спре с побутването на хартиените ни грандове.
100100100100
Значи да обобщим
БФС взима решение да намали отборите в А група. Това решение идва след повече от година обсъждане по форуми и трибуни, и едва ли не е вече закъсняло. Взето е под големия обществен натиск за промени в родния футбол. Тоест правят промените на сила.
Второ - За да не е съвсем по общото мнение, то решават новия формат на първенството да копира Израелското и то след 2-3 години. Не че нещо, но това първенство няма нищо общо с Българското. А и аз за по-малко 5 минути успях да намеря информация за този шампионат. Това ли успяха само? А защо не можаха да измислят по-добър вариант, а трябваше да копират вариант за шампионата който никой не е убеден че ще работи.
И с тези така наречени решения, смятат че ще оправят футбола ни. И си мислят че футбола ни ще се подобри. Това значи само едно, професионалния ни футбол се затрива. Скоро няма да остане кой да плаща за него. Рано или късно трябва да приемем това! А с такива половинчати решения само се отлага неизбежния край.
БФС взима решение да намали отборите в А група. Това решение идва след повече от година обсъждане по форуми и трибуни, и едва ли не е вече закъсняло. Взето е под големия обществен натиск за промени в родния футбол. Тоест правят промените на сила.
Второ - За да не е съвсем по общото мнение, то решават новия формат на първенството да копира Израелското и то след 2-3 години. Не че нещо, но това първенство няма нищо общо с Българското. А и аз за по-малко 5 минути успях да намеря информация за този шампионат. Това ли успяха само? А защо не можаха да измислят по-добър вариант, а трябваше да копират вариант за шампионата който никой не е убеден че ще работи.
И с тези така наречени решения, смятат че ще оправят футбола ни. И си мислят че футбола ни ще се подобри. Това значи само едно, професионалния ни футбол се затрива. Скоро няма да остане кой да плаща за него. Рано или късно трябва да приемем това! А с такива половинчати решения само се отлага неизбежния край.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Plovdiv1912 написа:Avanti_Ragazzi написа:Според мен Пирин Гоце Делчев и Монтана са пътници!!! И това са отборите дето ще изгорят с лиценза на 100%. Евентуално може да са Ботев Враца или Локо Сф, но се съмнявам за тях честно!!! Гигов е в изпълкома, а Ботев Вр са един от отборите най-силно подкрепящи Боби Михайлов.
Евентуално 100% ще изгори и Спортист Своге ако влезе, но там е в сферата на фантастиката да отстранят Ботев на баража!!! А Етър след толкова години отсъствие от А група ще им разрешат да влезнат и играят!!! Лошото е, че от сега ще знаем на 100% кои 4 ще изпаднат догодина!!!
100% ще са Етър, Ботев Враца, Монтана и Пирин ГД, ако се запази групата от 16!!!
А ако се намали на 14, ще са Етър и Ботев Враца (или Монтана ако с лиценза евентуално се раздели още сега Враца) на 100% и се търсят още два от Локо Сф, Берое, Миньор и Ботев Пд. Другите отбори са твърди като камък, дори за лига от 12 отбора!!!
Много ми е интересно на какво основание определяш че точно тези 4 отбора (Локо Сф, Берое, Миньор и Ботев Пд) не са твърди "като камък" за участие в А група?????
На основание, че гледам реално на нещата БЕЗ КЛУБНИ ПРИСТРАСТИЯ!!! Ако си мислиш, че (Локо Сф, Берое, Миньор и Ботев Пд) са по-силни отбори от Левски, ЦСКА, Литекс, Лудогорец, Локо пд, Черноморец, Славия и Черно Море значи много, ама много бъркаш или явно очилата са ти твърде ЖЪЛТИ!!!
От тези отбори НЯМА КАК да изпадне НИКОЙ!!! Това дали на тебе ти харесва това е друга тема?
А иначе първо се класирайте в А група, после направете отбор и след това се месете и давайте акъл!!! Щото аз от както се помня след 95 година, Ботев винаги е бил един средняк или се е борил за спасение и е изпадал. През тези години с нищо Ботев не е бил повече от отбори като, Пирин, Беласица или Спартак Вн или се бъркам нещо?
Оправете си отбора, влезте в А група, купете си класни футболисти като Лудогорец и никой няма да ви каже и копче? но докато това не се случи, не се правете на някой който не сте, или сте били преди 20 години!!!
Успех в баража за А група, щото наистина на Ботев там му е истинското мястото, а не да играе по-селата!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Plovdiv1912
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Plovdiv1912 написа:Avanti_Ragazzi написа:Според мен Пирин Гоце Делчев и Монтана са пътници!!! И това са отборите дето ще изгорят с лиценза на 100%. Евентуално може да са Ботев Враца или Локо Сф, но се съмнявам за тях честно!!! Гигов е в изпълкома, а Ботев Вр са един от отборите най-силно подкрепящи Боби Михайлов.
на основание, че гледам реално на нещата БЕЗ КЛУБИ ПРИСТРАСТИЯ!!! Ако си мислиш, че (Локо Сф, Берое, Миньор и Ботев Пд) са по-силни отбори от Левски, ЦСКА, Литекс, Лудогорец, Локо пд, Черноморец, Славия и Черно Море значи много, ама много бъркаш или явно очилата са ти твърде ЖЪЛТИ!!!
От тези отбори НЯМА КАК да изпадне НИКОЙ!!! Това дали на тебе ти харесва това е друга тема?
А иначе първо се класирайте в А група, после направете отбор и след това се месете и давайте акъл!!! Щото аз от както се помня след 95 година, Ботев винаги е бил един средняк или се е борил за спасение и е изпадал. През тези години с нищо Ботев не е бил повече от отбори като, Пирин, Беласица или Спартак Вн или се бъркам нещо?
Оправете си отбора, влезте в А група, купете си класни футболисти като Лудогорец и никой няма да ви каже и копче? но докато това не се случи, не се правете на някой който не сте, или сте били преди 20 години!!!
Успех в баража за А група, щото наистина на Ботев там му е истинското мястото, а не да играе по-селата!!!
[offtopic]Значи доста късно си тръгнал на мачове и ако следвам твоята логика трябва към тези отбори да добавя и Левски, защото аз съм тръгнал на мачове, когато се молехте в Пловдив да паднете с по малко от 3 гола.
Но тук става въпрос за лиценза и ако се спазват всички правила и се гледа безпристрастно, отдавна вие и червените ви дружки трябваше да изхвърчите от професионалния футбол!
А и падението на Ботев не започна 95-та а 99, след идването на урода и сега знам че ви е кофти на всички, но Ботев ще играе в А група (дали тази или другата година) и ще бъде фактор, както винаги е бил![/offtopic]
100100100100
-
- Контакти:
Предложениет не е чак толкова лошо даже на мен ми допада след като чух цялото.
- Federer91
- Контакти:
Едно нещо ми стана ясно. На българският футболен фен никога няма да му се угоди. Каквото и да се прави просто мрънкането и вайкането е задължително. Нищо чудно,че сме от последните държави в Европа и кой ли не ни бие!
amstel_beer написа:Защото няма подготвени млади футболисти до 21 години и ще падне качеството на "А" група.
как да има като не играят.и правят 22 и после що не играли.а де
Първите шест в класирането ще изиграят общо 36 мача, защото ще играят още 10 кръга помеждуси, което означава, че тези шест отбора ще изиграят по четири срещипомежду си и това никак не е лошо. Лошото ще бъде само това, че четири отбора от тези шест могат да продават мачовете на единият кандидат за титлата. Литекс например ще поляга на ЦСКА, а ще скача на Левски и Лудогорец.
THE G.A.M.E написа:Avanti_Ragazzi написа:Не, че приемам такава схема сега, но сега има много повече равностойни отбори за такива плейофи от тогава. Сега има Левски, ЦСКА, Литекс, Лудогорец, Черноморец, Локо Дп. Дори Славия се гласи за силен сезон заради любилия си, защо не Черно Море. Дори за Ботев се говори, че ако влезнат в А група ще направят наистина мащабна селекция!!! Сега е доста по-различно от тогава, през тези годени се ставаше шампион с 1 загуба и два хикса, а сега вече не е така!!!
Да, така си е ...
Този сезон лично, е доста равностоен.
Обаче невярвам всяка година да е така ...
За мен 12 тима е добре, но без плейофи.
По- три пъти един срещу друг, общо 33 кръга.
като третият полусезон отборите да играят на неутрален терен.
Чиста работа ... И предполагам, че третият полусезон ще генерира доста сериозен интерес.
И как ще разделят домакинствата?По добре си е 10 отбора с по 4 мача.После ако искат да правят плейофи.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Върни се в “Футбол - България”