greenultras написа:Bourgas написа:[
Вихър Айтос си играе още, но не може да се каже същото за Атлетик. Нищо не съм присвоявал аз, нищо не съм крал, нищо не съм вземал и на велик не се правя. Стига промивахте мозъците на хората извън Бургас, че масата ви и вярват. Бъдете обективни кажете всичко така, както си е. Пак казвам, без приказки от 1001 нощ.
П.П. Ей такива като теб ме отказаха да ходя на мачовете на Нефтохимик. Отбора го уважавам, голяма част от феновете му са ми приятели и то много добри, но останалите...
И стига си заемал страна на всеки един, който плюе по Черноморец. Не бъди дупеда*ец, бъди мъжкар и си дръж на мнението, и на думата.
Човеко аз нищо не съм промивал всичко което казвам си е така. Кажи ми кое не е вярно от това което съм казал? Не играете ли сега на нашия стадион? Повечето от децата в вашата школа не са ли играли при нас? Но Събев не им остави избур като закри нашата школа и те къде да отидат горките наложи се да сложат синия екип. Футболистите с които влезнахте в А група не беше ли гръбнака на Нафтекс "Нефтохимик" ? По горе писа че не сте като Цска не вие сте абсолютно същите като тях. Винаги сте били подкрепяни от местната власт и все за наша сметка. Още през 1969 година с решение на ЦК на БКП в Бургас се взема решение да бъде създаден обединен бургаски клуб Нефтохимик е закрит, а най-добрите му играчи ги пращат в Черноморец. Пак по същото време сте искали да ни вземете стадиона но от Нефтозавода не са позволили като са казали че там ще се развиват работнически първенства. И не знам точно по кое време ама е имало нещо като закон в които само един бургаски отбор е можело да бъде в елита за това не се е допускал по това време Нефтохимик в първа лига. Викате че Цесека и Левски са галеници на властта ама излиза че вие за нас тука в Бургас сте по големи галеници. И затова ви мразя и винаги ще ви мразя. Предпочитам да подкрепя майните или шопите ама не и вас.
Първо за темата,хубав въпрос,наскоро го обсъдихме в нашата всекидневна,запознатите даже цитираха и футболни хора,ако те интересуват нашите мнения и мнението на футболните хора по въпроса,разрови някъде около 700-стотната страница във всекидневната е обсъдено,не само дали са много два,ама и дали и един не е много

Но до тук с хубавите неща,от това което си копи-пейстнал като първо мнение,обаче излиза,че темата,която си направил трябва да е с друго заглавие,а именно нещо от сорта:Дали Нефтохимик не заслужава повече от Етър и Ботев да играе в А група,защото в крайна сметка мненията,които се изписаха бяха възоснова на статията,която си качил и от там насетне започна излишно мерене на уреди за облекчаване от страна на феновете на Ботев,Локо,Цска,Левски и т.н. и доста малко интелигентни и компетентни мнения,които отговарят на зададения въпрос,отделно въпроса трябва да е зададен към хора,които са запознати с града и са живяли известно време,защото бая народ си говори наизуст.Сега да видим,кое е вярно и кое не е вярно от това,което казваш,защото имате една митология,дето е доста здраво скалъпена.Та викаш играем на вашия стадион,този който ти и останалите на ултраси на Нефтохимик построихте със собствени средства и с безвъзмезден труд или който беше построен с държавни средства от едно държавно предприятие,построено също с държавни пари

Та този стадион ,колкото е ваш толкова е бил и на всички останали фенове в Бг.Отделно предполагам,че си фен на отбора след като е открит обновения стадион,защото иначе нямаше така на изуст да цитираш митологията ви,че Черноморец още навремето искали да вземат стадион Нефтохимик,ама видите ли Нефтохима не го дали

Поредната глупост,ти как си представяш Черноморец да имат претенции за стадион,който е по-лош от техния по това време,а и до средата на 90-те

Отделно по това време Нефтохима нямаше как да взима решения,кой къде ще играе,тези решения се взимаха от партийните другари,така че ако бяха решили,Черноморец без проблем щеше да вземе не само този стадион,но и стадионите на Локомотив,Колодрума,на Поморие,Несебър и т.н.Сега предполагам,започва да ти се изяснява,защо са се играли само работнически първенства,ами Черноморец играеха на най-добрия стадион в Бургас,а Локото си играеха на техния стадион.Едва след като се взема решение да се бута стадиона на Локомотив,за да се строи надлеза при гара Вл.Павлов,някой се сеща,че има стадион между село Атанасово и Бургас,който може да се ползва и за професионален футбол,до тогава просто никой не е имал нужда от него
Викаш децата от вашата школа,ами нормално децата отиват,където имат по-добри изгледи за развитие,както навремето децата от школата на Черноморец,като Чиликов,Сакалиев и т.н.А вие като влязохте в А група не отмъкнахте ли основни играчи на Черноморец като Росен Петров,Валентин Найденов,Кишишев,отделно нали се сещаш,че никой не може да накара някого да играе където и да е,ако не го иска сам.Отделно през 1969 с решение на ЦК на БКП за развитието на спорта доста отбори биват обединени,така че не си измисляйте глупости,че е единично решение във ваш ущърб.По известните обединения по това време Левски и Спартак Сф и последвалото Левски-Спартак,Цска и Септември и последвалото Цска Септемврийско знаме,Славия и Локомотив Сф като Локомотив е закрит и активите му преминават в ЖСК Славия,но отборът си има достатъчно фенове и се отделя отново през 1971,когато се осъзнава безполезността на тези обединения,не така обаче стоят нещата с отбора на Нефтохимик от 1962

Отделно все се каните,че нещата щели да се обърнат,е колко пъти да се обръщат,след като края на 90-те преди да дойде Дражев(който се появи благодарение на това,че Йоан и Порточанов развалиха отношенията си),Порточанов беше обърнал отбора на Черноморец на сателит и пращаше ненужните за момента играчи като Чиликов,Сакалиев,Антон Спасов и т.н. да се обиграват,така че каквото повикало,такова се обадило както са казали мъдрите хора