Бойко Борисов и Бг футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Бойко Борисов и Бг футбол

Мнениеот Daniel Levski » 18 май 2012 18:30

Извинявайте за откровението но много прости хора има във форумите. Какво искате от Бойко да Ви нахрани ли. Който има ценз, който му се работи и е компетентен си намира работа, дори и в тази световна криза. Не трябва правителството да ви храни, трябва сами да си намирате работа, да развивате бизнес , а то да Ви подпомага. За целта - правят се пътища, вече и еврофондовете работят, мисли се за спорта, търсят се чужди инвестиции. Не може една държава в която 45 години плюс още 18-19 се е крало, никой не е съдействал да се влага в нея, има ниска култура на населението, не се спазват правила да се оправи за 3 години, за това трябват поне 15, и ако го осъзнаем БЪЛГАРИЯ ще стане много по-добре, ако ли пък не - само ще мрънкаме по форумите.

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 18 май 2012 18:33

luxorus написа:Оставете хората да си вършат работата,както и вие си вършете вашата.Това е начина тази държава да тръгне нагоре.За какво са ви детски градини точно.Или така си говорите по принцип,дайте да плюем по някой.Нашата държава е толкова затънала и в киреча,че ще минат много години,докато се наредим до нормалните,т.е. който и да дойде,нищо не става ей така-с вълшебна пръчица.

P.S.Think positive,make life easier.

:!:
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 18 май 2012 18:37

Daniel Levski написа:Извинявайте за откровението но много прости хора има във форумите. Какво искате от Бойко да Ви нахрани ли. Който има ценз, който му се работи и е компетентен си намира работа, дори и в тази световна криза. Не трябва правителството да ви храни, трябва сами да си намирате работа, да развивате бизнес , а то да Ви подпомага. За целта - правят се пътища, вече и еврофондовете работят, мисли се за спорта, търсят се чужди инвестиции. Не може една държава в която 45 години плюс още 18-19 се е крало, никой не е съдействал да се влага в нея, има ниска култура на населението, не се спазват правила да се оправи за 3 години, за това трябват поне 15, и ако го осъзнаем БЪЛГАРИЯ ще стане много по-добре, ако ли пък не - само ще мрънкаме по форумите.

+1

Nole
Контакти:

Мнениеот Nole » 18 май 2012 18:50

Daniel Levski написа:Извинявайте за откровението но много прости хора има във форумите. Какво искате от Бойко да Ви нахрани ли. Който има ценз, който му се работи и е компетентен си намира работа, дори и в тази световна криза. Не трябва правителството да ви храни, трябва сами да си намирате работа, да развивате бизнес , а то да Ви подпомага. За целта - правят се пътища, вече и еврофондовете работят, мисли се за спорта, търсят се чужди инвестиции. Не може една държава в която 45 години плюс още 18-19 се е крало, никой не е съдействал да се влага в нея, има ниска култура на населението, не се спазват правила да се оправи за 3 години, за това трябват поне 15, и ако го осъзнаем БЪЛГАРИЯ ще стане много по-добре, ако ли пък не - само ще мрънкаме по форумите.

Аха, 45 години + 18,19 още = 63,64 години кражби...
Я кажи сега, защо от 3 години, въпреки че е спряла тази порочна практика, контрабандата на цигари се е увеличила тройно (от тази при годините на кражби), а фискалния резерв е намалял двойно, въпреки стртахотните "усилия" на правителството да подпомага бизнеса ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 май 2012 18:56

След слуховете за нов национален стадион за пореден път се убедих,че ние сме народ с краен шизофреничен пристъп...Помня как преди години в общественото пространство се говореше и се бленуваше за нов национален стадион,постояно проявявахме типичният си нихилизъм и се вайкахме как Македония имала хубав стадион,как Румъния строяла фамозен стадион и т.н.Сега през последните 2-3 год. започна да се работи по нов национален стадион и се почна..."Ама народът гладен,не ни трябва стадион","За какво са ни стадиони,като няма кой да ги пълни","По-добре да си останем със сегашният Васил Левски" и т.н и т.н.

Аз съм сигурен,че Бойко Борисов,ако ще да направи така,че заплатите да достигнат 1000 лв. пак ще има недоволни,та какво остава за национален стадион...

Единствената ми критика към ББ и правителството в частност е,че инвестират средства в стадионите на частни клубове,което според мен е е много глупаво и нередно.Аз искам от правителството да построи нов стадион и тренировъчна база,а от там нататък,нека всеки клуб се спасява както може.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 18 май 2012 19:07

Nole написа:Аха, 45 години + 18,19 още = 63,64 години кражби...
Я кажи сега, защо от 3 години, въпреки че е спряла тази порочна практика, контрабандата на цигари се е увеличила тройно (от тази при годините на кражби), а фискалния резерв е намалял двойно, въпреки стртахотните "усилия" на правителството да подпомага бизнеса ?

Пич,никъде всичко не е тип-топ.
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 май 2012 19:20

Нормално е Бойко да се говори за спорта ! Все пак спорта е една от най-големите пропаганди ! Преди 89 имахме спорт от първа класа и причината в това бе,че държавата пропагандираше колко сме напред и народа беше доволен въпреки режима заради спорта. Така,че не си мислите,че Бойко го прави от любов към спорта ...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 май 2012 19:21

Добре бе хора вие не гледате ли новините,не четете ли вестници и т.н ? Много ми е интересно всички които казвате,че ББ и ГЕРБ са виновни за безработицата в страната,за кризата,за лошите заплати и пенсии,лошото образование и здравеопазване,как биха ги оправили,ако те бяха на власт ? Айде кажете ми при положение,че светът е в криза от 5 год. как ББ може да свали безработицата ? Как може да увеличи пенсиите и заплатите в такива трудни икономически времена ? Аз не съм ревностен привърженик на ББ и ГЕРБ,просто ми е любопитно каква алтернатива се предлага ? Адски много искам да знам,ако БСП бяха на власт как щяха да оправят всичките тези неща за които в момента имате претенции към правителството...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 май 2012 19:22

Alexx написа:Нормално е Бойко да се говори за спорта ! Все пак спорта е една от най-големите пропаганди ! Преди 89 имахме спорт от първа класа и причината в това бе,че държавата пропагандираше колко сме напред и народа беше доволен въпреки режима заради спорта. Така,че не си мислите,че Бойко го прави от любов към спорта ...

Напротив прави го точно от любов към спорта,нали ти е ясно,че в момента цяла червена България ненавижда ББ ( абсолютно без причина ) Ако ББ беше такъв лаик,щеше да намери спонсор и на ЦСКА,или пък щеше да им направи някакъв подарък,я земя за стадиона,я пък направо да им построи един...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 май 2012 19:31

Как може да се вързвате на тези неща ? Спортът се е превърнал в пропаганда и нещо с което да се задоволяват плебеите ! .Спортът е заместител на определени емоции и изживявания, които не се случват на обикновения човек и единствения начин той да се докосне до тях е чрез спорт, тв предавания, екшън филм и т.н.. Може би търсят алтернативна реалност и да изключат,че има сметки, работа и др.. Неудовлетвореност кара хората да търсят изживявания с любимия отбор или спортист.

Върни се в “Футбол - България”