Бойко Борисов и Бг футбол
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: Бойко Борисов и Бг футбол
Извинявайте за откровението но много прости хора има във форумите. Какво искате от Бойко да Ви нахрани ли. Който има ценз, който му се работи и е компетентен си намира работа, дори и в тази световна криза. Не трябва правителството да ви храни, трябва сами да си намирате работа, да развивате бизнес , а то да Ви подпомага. За целта - правят се пътища, вече и еврофондовете работят, мисли се за спорта, търсят се чужди инвестиции. Не може една държава в която 45 години плюс още 18-19 се е крало, никой не е съдействал да се влага в нея, има ниска култура на населението, не се спазват правила да се оправи за 3 години, за това трябват поне 15, и ако го осъзнаем БЪЛГАРИЯ ще стане много по-добре, ако ли пък не - само ще мрънкаме по форумите.
luxorus написа:Оставете хората да си вършат работата,както и вие си вършете вашата.Това е начина тази държава да тръгне нагоре.За какво са ви детски градини точно.Или така си говорите по принцип,дайте да плюем по някой.Нашата държава е толкова затънала и в киреча,че ще минат много години,докато се наредим до нормалните,т.е. който и да дойде,нищо не става ей така-с вълшебна пръчица.
P.S.Think positive,make life easier.

ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
- Обичам Левски
- Контакти:
Daniel Levski написа:Извинявайте за откровението но много прости хора има във форумите. Какво искате от Бойко да Ви нахрани ли. Който има ценз, който му се работи и е компетентен си намира работа, дори и в тази световна криза. Не трябва правителството да ви храни, трябва сами да си намирате работа, да развивате бизнес , а то да Ви подпомага. За целта - правят се пътища, вече и еврофондовете работят, мисли се за спорта, търсят се чужди инвестиции. Не може една държава в която 45 години плюс още 18-19 се е крало, никой не е съдействал да се влага в нея, има ниска култура на населението, не се спазват правила да се оправи за 3 години, за това трябват поне 15, и ако го осъзнаем БЪЛГАРИЯ ще стане много по-добре, ако ли пък не - само ще мрънкаме по форумите.
+1
Daniel Levski написа:Извинявайте за откровението но много прости хора има във форумите. Какво искате от Бойко да Ви нахрани ли. Който има ценз, който му се работи и е компетентен си намира работа, дори и в тази световна криза. Не трябва правителството да ви храни, трябва сами да си намирате работа, да развивате бизнес , а то да Ви подпомага. За целта - правят се пътища, вече и еврофондовете работят, мисли се за спорта, търсят се чужди инвестиции. Не може една държава в която 45 години плюс още 18-19 се е крало, никой не е съдействал да се влага в нея, има ниска култура на населението, не се спазват правила да се оправи за 3 години, за това трябват поне 15, и ако го осъзнаем БЪЛГАРИЯ ще стане много по-добре, ако ли пък не - само ще мрънкаме по форумите.
Аха, 45 години + 18,19 още = 63,64 години кражби...
Я кажи сега, защо от 3 години, въпреки че е спряла тази порочна практика, контрабандата на цигари се е увеличила тройно (от тази при годините на кражби), а фискалния резерв е намалял двойно, въпреки стртахотните "усилия" на правителството да подпомага бизнеса ?
След слуховете за нов национален стадион за пореден път се убедих,че ние сме народ с краен шизофреничен пристъп...Помня как преди години в общественото пространство се говореше и се бленуваше за нов национален стадион,постояно проявявахме типичният си нихилизъм и се вайкахме как Македония имала хубав стадион,как Румъния строяла фамозен стадион и т.н.Сега през последните 2-3 год. започна да се работи по нов национален стадион и се почна..."Ама народът гладен,не ни трябва стадион","За какво са ни стадиони,като няма кой да ги пълни","По-добре да си останем със сегашният Васил Левски" и т.н и т.н.
Аз съм сигурен,че Бойко Борисов,ако ще да направи така,че заплатите да достигнат 1000 лв. пак ще има недоволни,та какво остава за национален стадион...
Единствената ми критика към ББ и правителството в частност е,че инвестират средства в стадионите на частни клубове,което според мен е е много глупаво и нередно.Аз искам от правителството да построи нов стадион и тренировъчна база,а от там нататък,нека всеки клуб се спасява както може.
Аз съм сигурен,че Бойко Борисов,ако ще да направи така,че заплатите да достигнат 1000 лв. пак ще има недоволни,та какво остава за национален стадион...
Единствената ми критика към ББ и правителството в частност е,че инвестират средства в стадионите на частни клубове,което според мен е е много глупаво и нередно.Аз искам от правителството да построи нов стадион и тренировъчна база,а от там нататък,нека всеки клуб се спасява както може.
Nole написа:Аха, 45 години + 18,19 още = 63,64 години кражби...
Я кажи сега, защо от 3 години, въпреки че е спряла тази порочна практика, контрабандата на цигари се е увеличила тройно (от тази при годините на кражби), а фискалния резерв е намалял двойно, въпреки стртахотните "усилия" на правителството да подпомага бизнеса ?
Пич,никъде всичко не е тип-топ.
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Нормално е Бойко да се говори за спорта ! Все пак спорта е една от най-големите пропаганди ! Преди 89 имахме спорт от първа класа и причината в това бе,че държавата пропагандираше колко сме напред и народа беше доволен въпреки режима заради спорта. Така,че не си мислите,че Бойко го прави от любов към спорта ...
Добре бе хора вие не гледате ли новините,не четете ли вестници и т.н ? Много ми е интересно всички които казвате,че ББ и ГЕРБ са виновни за безработицата в страната,за кризата,за лошите заплати и пенсии,лошото образование и здравеопазване,как биха ги оправили,ако те бяха на власт ? Айде кажете ми при положение,че светът е в криза от 5 год. как ББ може да свали безработицата ? Как може да увеличи пенсиите и заплатите в такива трудни икономически времена ? Аз не съм ревностен привърженик на ББ и ГЕРБ,просто ми е любопитно каква алтернатива се предлага ? Адски много искам да знам,ако БСП бяха на власт как щяха да оправят всичките тези неща за които в момента имате претенции към правителството...
Alexx написа:Нормално е Бойко да се говори за спорта ! Все пак спорта е една от най-големите пропаганди ! Преди 89 имахме спорт от първа класа и причината в това бе,че държавата пропагандираше колко сме напред и народа беше доволен въпреки режима заради спорта. Така,че не си мислите,че Бойко го прави от любов към спорта ...
Напротив прави го точно от любов към спорта,нали ти е ясно,че в момента цяла червена България ненавижда ББ ( абсолютно без причина ) Ако ББ беше такъв лаик,щеше да намери спонсор и на ЦСКА,или пък щеше да им направи някакъв подарък,я земя за стадиона,я пък направо да им построи един...
Как може да се вързвате на тези неща ? Спортът се е превърнал в пропаганда и нещо с което да се задоволяват плебеите ! .Спортът е заместител на определени емоции и изживявания, които не се случват на обикновения човек и единствения начин той да се докосне до тях е чрез спорт, тв предавания, екшън филм и т.н.. Може би търсят алтернативна реалност и да изключат,че има сметки, работа и др.. Неудовлетвореност кара хората да търсят изживявания с любимия отбор или спортист.
Върни се в “Футбол - България”