Бойко Борисов и Бг футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Anyway
Контакти:

Re: Бойко Борисов и Бг футбол

Мнениеот Anyway » 18 май 2012 17:02

turbogena написа:То хубаво се грижи за футбола ,а напоследък и за волейбола ,ама народа тъне в мизерия. Безработицата е висока ,а съкращенията не спират. С тия луди пари дето хвърли да купи и втората квалификация по волейбол можеше да построи някоя детска градина ;)

Виж сега логиката да ти обясня :

Купуваме квалификацията ,ставаме първи и с парите които печелим построява не 1 а 10 детски градини :)

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 18 май 2012 17:05

Обичам Левски написа:Който иска да се съгласи със мен,но откакто Бойко е на власт се чува само за строежи на стадиони,ремонти и нови игрища.Вчера чухме,че и катарци щели да ни правят новия национален стадион.Според мен досега не сме имали такъв премиер,който да се грижи за футбола ни!

Щото не спира да говори и да виси по телевизията, затова все чуваш всякакви обещания. И както чуваш, така скоро няма да се играе в България международен мач.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 май 2012 17:06

8-)

Грижи за спорта - 6 !
Строителство на магистрали - 6 !
За всичко останало - 3 ...

Мисля, че това е справедливата оценка на дейността на правителството и лично на премиера през изтеклите 3 години управление.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 18 май 2012 17:09

Преди 3 години имаше голям рев,че държавата не отделя 1 лев за спорт.Сега като отделя пак има недоволни.Българска работа

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 18 май 2012 17:18

Обичам Левски написа:Преди 3 години имаше голям рев,че държавата не отделя 1 лев за спорт.Сега като отделя пак има недоволни.Българска работа

Аз винаги ще съм "за" да се отделя, по причини, които описах по-горе, НО да се отделя не на парче, или според това, в кой град има приятели, ами целенасочено и с ясна идея и стратегия. Иначе се получава като едно време царя как хвърли едни пари за чешмички и дръвчета, без никакъв критерии и идея!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 18 май 2012 17:31

Оставете хората да си вършат работата,както и вие си вършете вашата.Това е начина тази държава да тръгне нагоре.За какво са ви детски градини точно.Или така си говорите по принцип,дайте да плюем по някой.Нашата държава е толкова затънала и в киреча,че ще минат много години,докато се наредим до нормалните,т.е. който и да дойде,нищо не става ей така-с вълшебна пръчица.

P.S.Think positive,make life easier.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 18 май 2012 17:37

гладен хоро не играе :x
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 18 май 2012 17:53

Бойко Борисов и Бг футбол

Очаквано лоша комбинация.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Nole
Контакти:

Мнениеот Nole » 18 май 2012 17:59

Докато е пълно с такива балъци, които съдят за правителството само и единствено от това, което се дава по телевизията ще продължаваме да тънеме в мизерия за сметка на "прескрасните" политици и "некорумпираните" журналисти.

Вземете попитайте 10-тина човека от бизнеса, които не са свързани с партиите при кои правителства им е било по-добре, огледайте се на местното пазарче дали се развива контрабанда на цигари, влезте в сайта на министерство на финансите и разгледайте данните за основните финансови показатели на една държава. Вижте дали са повишавани заплати и пенсии и т.н.

По въпросът за спорта, за мен правителството трябва да отделя средства за масовия спорт и за олимпийските спортове, където няма големи приходи и съответно мотивация да станеш професионален спортист, а също така за подрастващите. Кому е нужно да се инвестира във футбол и волейбол, които при правилна политика има стотици пъти възвращаемост ?

И престанете с тези нови стадиони, зали и магистрали. Досега е открита една магистрала и една зала. И двете бяха над 50% готови, когато Той дойде на власт.

Nole
Контакти:

Мнениеот Nole » 18 май 2012 18:05

Anyway написа:
turbogena написа:То хубаво се грижи за футбола ,а напоследък и за волейбола ,ама народа тъне в мизерия. Безработицата е висока ,а съкращенията не спират. С тия луди пари дето хвърли да купи и втората квалификация по волейбол можеше да построи някоя детска градина ;)

Виж сега логиката да ти обясня :

Купуваме квалификацията ,ставаме първи и с парите които печелим построява не 1 а 10 детски градини :)

Страхотна логика, само кажи от къде са тези приходи от спечелената олимпийска квалификация, че аз нещо не се сещам ?
Може би от билетите по 25 лв, които ще платим аз и ти, за да гледаме Пакистан и Египет ?
Приходи има от св.лига, но когато те почнат да се инвестират в детски градини и здравеопозване, аз ще стана трамвай. :)

Върни се в “Футбол - България”