DANS написа:SFHC написа:DANS написа:Боби Михайлов при 4-0 за Швеция хвърлил ръкавиците и избягал, това каза Стоичков току що в ефира на тв7, покани го на дуел пред "детектора на лъжата"!
иска отговор пред детектора на следните въпроси:
Участвал ли е в уговаряне на мачове?
Участвал ли е в манипулация на мачове на националния отбор?
Участвал ли е в поръчкови съдийски назначения?
Аз бих добавил още някои въпроси:
Било ли е възможно БФС да спаси лиценза на ЦСКА през 2008г.
Съветвал ли е Перукан Димитър Борисов ЦСКА да картотекира Анисе през аматьорски отбор от чужбина!?
Hе знам на колко години си, но имам чувството, че за разлика от мен, мача с Швеция не си го гледал и няма как да си го спомняш. Тенденцията (определени - не всички) млади привърженици на обора с четирите букви от празната абревиатура да плюят по бивши / настоящи национали, дали много за отбора ни, е меко казано дразнеща и вече започва да преминава всякакви граници! От години скверните името на Аспарухов (който имаше редица приятели от отсрещния лагер, отнасящи се с уважение към името му!), подтикнати само и единствено от клубни пристрастия, замесени с фанатизъм, което не ви прави чест, а сега се връзвате и на подобни глупости! Аз мача с Швеция го помня отлично, на Боби му се ревеше, че се получи така, на Стоичков, в този ред на мисли, също. Помня интервюто му след края на мача на самия терен, седеше на земята и се сдържаше да не се разреве. Никой не е хвърлял ръкавици да бяга при 0-4. Да не говорим, че Михайлов ни измъкна с отличи намеси на осминафиналите и като цяло игра на ниво цялото първенство.
Плюйте се за БФС, лицензи, сиропи за кашлица, тройчовци и гонзювци колкото си искате, но СПРЕТЕ ДА ПЕТНИТЕ МАЛКОТО СЛАВНИ СПОМЕНИ, с които националния ни отбор ни е дарил.
Стоичков беше феноменален футболист, но като човек е... нещо друго. Никога не се е славил със спортменство, а цитираното в началото на темата интервю, в което заплю родината си, е меко казано показателно. Всички тия приказки в момента са на базата на лични търкания.
В никакъв случай не казвам, че Б.М. е качествен ръководител на БФС, но личните нападки по отношение на представянето му в националния ни отбор са отвратителни!
Опаа, сега годините ще си мерим май, няма проблем да вземем и нещо друго да си мерим![]()
Значи
първо Б. Михайлов закопа България на мача с Мексико 1986г. тогава при гола на Негрете, Перукан се хвърли с голямо закъснение!
На мача с Италия 1994г. Перукан беше главния виновник за двата гола на Баджо, и двата бяга с удари извън наказателното поле, това си спомням аз от това време, когато ти може би си бил в "ташкент" както казваше Батето!
По време на световното 1994г. по добрия вратар беше Пл. Николов!
Е някои сме гледали други са гледали ли креватите си и жените в тях,и двата гола си бяха супер изпълнения на Баджо все пак той беше един от най добрите футболисти в света и груби грешки на защитата и не добро покриване на играчите които трябваше да го пазят.А за гола на Негрете това си беше един от най красивите на световното 1986 не знам кой вратар щеше да го спаси.