Официално: Финалът за Купата в Бургас от 19 часа. ЗАЩО???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Официално: Финалът за Купата в Бургас от 19 часа. ЗАЩО???

Мнениеот TristaNNN » 02 май 2012 21:13

Абе и аз не мога да го разбера това - финал за Купата, който гарантира място в Европа да се играе в Сряда :shock: Голяма тъпотия, толкова ли не можаха компетентните органи да намерят начин да се измести в Събота примерно за сметка на някой кръг от Първенството. Хубав слънчев месец Май, редовият фен ще си вземе някое гадже да пече дупето на плажа в Бургас, ще останат хората вечерта да пият по едно студено "Бургаско" и един мач ще се превърне в приятна почивка, а и със сигурност цялостната посещаемост в почивен ден ще доста по-голяма. Освен това има доста хора, които искат да гледат мача, аз например свършвам работа в 19.00 което значи че автоматично пропускам първото полувреме ... тъпа работа :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 02 май 2012 21:15

Чета мисли и страсти на фенове на Берое. Лошо, лошо - не им дадоха финала за купата.Това е несправедливост. Защо не спретнете един бойкот срещу БФС. Избирате си мача "Левски" - Берое и сте готови. То и без това този мач е решен от новия тренер на Левски. Успех в цирка А група.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 май 2012 21:25

Old_death написа:....Пепи,не заключвай темата,а им гледай сеира ;) Тук имаше едно правилно мнение,макар и да бе от син фен.Домакина трябва да се определи преди началото на турнира!Това трябва да е град от провинцията,защото по подразбиране може единия финалист да е столичен отбор.

Благодаря на Пепи, гледам сеира. :lol: Значи по правило според теб правилните мнения са от червени фенове, тези от сини са изключение, така ли титане на мисълта?! :lol: И кой трябва да е този град от провинцията!? Ето с или без подразбиране тази година финалистът не е от София. ;) Ти представяш ли си какъв рев щеше да настане, ако за финала беше определен стадион "Лазур" и единият финалист беше "Черноморец"!? И още нещо, ако не знаеш, взето е "мъдрото" решение следващите 5 години финалът за суперкупата също да бъде в Бургас. Задавам въпрос и отговор не искам - нито от теб, нито от тъпаците, които са решили това: Ако догодина финалът за суперкупата е между "Левски" и ЦСКА, което съвсем не е невероятно, какво правим тогава?! :lol:
http://www.marica.bg/show.php?id=80057
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 май 2012 21:41

Captain Stottlemeyer написа:
Old_death написа:....Пепи,не заключвай темата,а им гледай сеира ;) Тук имаше едно правилно мнение,макар и да бе от син фен.Домакина трябва да се определи преди началото на турнира!Това трябва да е град от провинцията,защото по подразбиране може единия финалист да е столичен отбор.

Благодаря на Пепи, гледам сеира. :lol: Значи по правило според теб правилните мнения са от червени фенове, тези от сини са изключение, така ли титане на мисълта?! :lol: И кой трябва да е този град от провинцията!? Ето с или без подразбиране тази година финалистът не е от София. ;) Ти представяш ли си какъв рев щеше да настане, ако за финала беше определен стадион "Лазур" и единият финалист беше "Черноморец"!? И още нещо, ако не знаеш, взето е "мъдрото" решение следващите 5 години финалът за суперкупата също да бъде в Бургас. Задавам въпрос и отговор не искам - нито от теб, нито от тъпаците, които са решили това: Ако догодина финалът за суперкупата е между "Левски" и ЦСКА, което съвсем не е невероятно, какво правим тогава?! :lol:
http://www.marica.bg/show.php?id=80057

И какво допринесе към темата с обидите,освен да затвърдиш мнението ми за тебе? На пръстите на ръцете се броят финалите,на които няма софийски отбор.В другите държави или във финалите на ЕКТ по такъв тертип ли се работи?По твоята логика къде трябваше да се играе финала за ШЛ,или да го местят сега!Може и да не съм "титан на мисълта",но не преследвам инакомислещите като гестаповец,както действаш ти.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 май 2012 22:14

Avgusta 1916 написа:
Bourgas написа:Ами ако си направите трибуната за гости да се намира по-близко до терена, от колкото до Нова Загора (както е в момента) и да не се налага на хората да гледат мача с бинокъл. Ако освен тази една трибуна си направите още поне една, може и да се чудиш после. За сега мисля, че Бургас е най-удачния вариант, заедно с Ловеч. Всичко останало е утопия.

В обратната посока е трибуната за гости мой човек!
Явно само си чел за нея , останалото наистина е утопия:mrgreen: :mrgreen:

Е, не съм много наясно на къде е Нова Загора, казах го във вид на сравнение, че се намира на майната си от терена :mrgreen: Иначе много добре знам къде се намира :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 май 2012 00:01

Защо неее
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 03 май 2012 00:04

И още нещо, ако не знаеш, взето е "мъдрото" решение следващите 5 години финалът за суперкупата също да бъде в Бургас. Задавам въпрос и отговор не искам - нито от теб, нито от тъпаците, които са решили това:

Как няма финала за супер- купата да не е в Бургас, като цяла София по това време е на морето !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2012 00:13

Лазур е най-добрият стадион в България и при всяка възможност трябват там да се играят такива финали.Отностно злорадстването към феновете на Лудогорец,очаквам доста хора да бъдат "разочаровани"...Минимум 4-5 хил. човека ще бъдат фенове на Разград,абсолютно съм сигурен в това ! С оглед на очакваните 10 хил. от Пловдив и поне още 2-3 хил. неутрални,очаквам стадиона да е пълен на 95 %

Потребителски аватар
GreenKazanski
Контакти:

Мнениеот GreenKazanski » 03 май 2012 01:00

Крайно време е да се определя преди започването на турнира , къде ще е финала ! Тия на кой му било удобно , ма на кой ще му друса по пътя са най-големите глупости , които може да се кажат ! Иначе ще е удоволствие да наблюдаваме 95-те хиляди на Лазур, щото като слушам от всички страни на България тръгват по 5-10 хиляди...
Beroe Support From Kazanski !!!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 03 май 2012 01:31

dunavfc написа:Лазур е най-добрият стадион в България и при всяка възможност трябват там да се играят такива финали.Отностно злорадстването към феновете на Лудогорец,очаквам доста хора да бъдат "разочаровани"...Минимум 4-5 хил. човека ще бъдат фенове на Разград,абсолютно съм сигурен в това ! С оглед на очакваните 10 хил. от Пловдив и поне още 2-3 хил. неутрални,очаквам стадиона да е пълен на 95 %

Аз ти казвам от сега.Ние няма как да бъдем 10 хиляди..дори и 8 хиляди МНОГО трудно.
Моя прогноза 3 хиляди от Разград и 6 хиляди черно-бели.
Сектор В където ще сме настанени ще е пълен, другите сектори г/д празни.

Върни се в “Футбол - България”