Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Old_death написа:....Пепи,не заключвай темата,а им гледай сеираТук имаше едно правилно мнение,макар и да бе от син фен.Домакина трябва да се определи преди началото на турнира!Това трябва да е град от провинцията,защото по подразбиране може единия финалист да е столичен отбор.
Captain Stottlemeyer написа:Old_death написа:....Пепи,не заключвай темата,а им гледай сеираТук имаше едно правилно мнение,макар и да бе от син фен.Домакина трябва да се определи преди началото на турнира!Това трябва да е град от провинцията,защото по подразбиране може единия финалист да е столичен отбор.
Благодаря на Пепи, гледам сеира.Значи по правило според теб правилните мнения са от червени фенове, тези от сини са изключение, така ли титане на мисълта?!
И кой трябва да е този град от провинцията!? Ето с или без подразбиране тази година финалистът не е от София.
Ти представяш ли си какъв рев щеше да настане, ако за финала беше определен стадион "Лазур" и единият финалист беше "Черноморец"!? И още нещо, ако не знаеш, взето е "мъдрото" решение следващите 5 години финалът за суперкупата също да бъде в Бургас. Задавам въпрос и отговор не искам - нито от теб, нито от тъпаците, които са решили това: Ако догодина финалът за суперкупата е между "Левски" и ЦСКА, което съвсем не е невероятно, какво правим тогава?!
http://www.marica.bg/show.php?id=80057
Avgusta 1916 написа:Bourgas написа:Ами ако си направите трибуната за гости да се намира по-близко до терена, от колкото до Нова Загора (както е в момента) и да не се налага на хората да гледат мача с бинокъл. Ако освен тази една трибуна си направите още поне една, може и да се чудиш после. За сега мисля, че Бургас е най-удачния вариант, заедно с Ловеч. Всичко останало е утопия.
В обратната посока е трибуната за гости мой човек!
Явно само си чел за нея , останалото наистина е утопия:mrgreen:
dunavfc написа:Лазур е най-добрият стадион в България и при всяка възможност трябват там да се играят такива финали.Отностно злорадстването към феновете на Лудогорец,очаквам доста хора да бъдат "разочаровани"...Минимум 4-5 хил. човека ще бъдат фенове на Разград,абсолютно съм сигурен в това ! С оглед на очакваните 10 хил. от Пловдив и поне още 2-3 хил. неутрални,очаквам стадиона да е пълен на 95 %
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта