ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gentile

Re: ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ

Мнениеот gentile » 13 сеп 2008 23:04

gong написа:
lauta hools написа:ей гонги от ония път съм те заплюл,нещастнико.Но истина е това,че големите ги мразят,а ние сме наистина ГОЛЕМИ затова вие ни мразете и освен да ни повдигате самочувствието още повече друго не правите.А ЧЕ НИЕ СМЕ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ НЯМА СПОР,И ДЕРБИТО НИ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО И ФЕНОВЕТЕ НИ СА НОМЕР 1 И АКО ЩЕШ ЖЕНИТЕ СА НИ НАЙ-КРАСИВИТЕ,ПЪК НЕКА ВИ Е ЯД :twisted:
Хаха, къде съм казвал, че ви мразя ве, отворко? Прекалено сте жалки, за да ви мрази човек... Мразя Милан, днес мразя и Ливърпул, ама вас... какво да ви мразя ве, нещастници? Че аз и плюнката си не бих хвърлил върху някой от вас...

Ха-ха,а всъщност трябва да мразиш родителите си , че са те създали нещастнико!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 13 сеп 2008 23:05

МУХЛЬО ,КАК ТИ ЛИЧИ ЧЕ СИ ПЪЛНА НЕВЕЖА ОТНОСНО ИСТОРИЯТА НА КЛУБОВЕТЕ.....АХХХХ ТЪЪЪЪПАААКООО(ГОНГ)

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 13 сеп 2008 23:07

PLOVDIV PEE 1912 написа:АБЕ ОСТАВЕТЕ ГИ СЕЛЯНИТЕ ДА МЕЧТАЯТ ЗА ОТБОРИ,ПУБЛИКА,ДЕРБИ,КРАСОТА.ВЯРЯ,БОРБА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО!
Чак ме просълзи, копеле! Честно, особено с вярЯ-та... Що не станеш политик?
Когато си прост, то е завинаги!

maina

Мнениеот maina » 13 сеп 2008 23:12

gong написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:АБЕ ОСТАВЕТЕ ГИ СЕЛЯНИТЕ ДА МЕЧТАЯТ ЗА ОТБОРИ,ПУБЛИКА,ДЕРБИ,КРАСОТА.ВЯРЯ,БОРБА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО!

защото там от много време са застанали такива като теб!цяла България вижда че Румен Петков трябва да се махне,но не и политиците,цяла Европа вижда корупцията в САПАРД,но не и политиците...та цяла България вижда ...но не и ТИ,футбола не ти се отдава,това да си Българин също,щом симпатизираш на чуждоземски отбори,най-добре си стегни куфарите и отивай да подкрепяш Манчестър Юнайтед,най-добре вземи и онзи изруд от Свищов дето си смени името.
И спри да отговаряш избирателно...както ти отърва.
пс.:Повече няма да пиша,изчерпах се за тази тема.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 13 сеп 2008 23:13

PLOVDIV PEE 1912 написа:МУХЛЬО ,КАК ТИ ЛИЧИ ЧЕ СИ ПЪЛНА НЕВЕЖА ОТНОСНО ИСТОРИЯТА НА КЛУБОВЕТЕ.....АХХХХ ТЪЪЪЪПАААКООО(ГОНГ)

Боли ме за историята ви, ясно ли ти е? Футболът не е история! Футболът е спорт... Най-великият от спортовете. И като такъв, трябва да служи за забавление на хората. Писна ми от малоумници, дето все намесват историята във футбола - колко велики били през двайсе и не знам си коя година, как били взели купата на България през петдесет и някоя си и безброй други такива глупости. Интересува ме сега, моментът, настоящето... А то е, че сте жалки.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 13 сеп 2008 23:16

PLOVDIV PEE 1912 написа:НА МАЙКА ТИ ПУТКАТА УБИТАК
И си мислиш, че като псуваш като каруцар, ме обиждаш, така ли? Ето, точно това показва какво ви е нивото, отрепко... Не ме обиждаш - забавляваш ме! Ти си амеба.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 13 сеп 2008 23:19

maina написа:
gong написа:

защото там от много време са застанали такива като теб!цяла България вижда че Румен Петков трябва да се махне,но не и политиците,цяла Европа вижда корупцията в САПАРД,но не и политиците...та цяла България вижда ...но не и ТИ,футбола не ти се отдава,това да си Българин също,щом симпатизираш на чуждоземски отбори,най-добре си стегни куфарите и отивай да подкрепяш Манчестър Юнайтед,най-добре вземи и онзи изруд от Свищов дето си смени името.
И спри да отговаряш избирателно...както ти отърва.
пс.:Повече няма да пиша,изчерпах се за тази тема.
Ето, това имах предвид... Ти сам отговаряш на всички въпроси. Щом не подкрепям български отбор, значи не съм българин... Хм...
И аз се изчерпах за тази тема...
То пък една тема!
Всички тъпаци, амеби и зелени еуглени - имате по една псувня само, щото си тръгвам!

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 13 сеп 2008 23:42

Всички се карат , псуват обиждат ... а промяна няма . Никой не печели от цялата работа . Освен хората който са на върха . Те ви се радват , смеят ви се . Не виждам смисъл . Успех
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.

Върни се в “Футбол - България”