Ще посетите ли вечното дерби?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще посетите ли вечното дерби?
Ще отида. И за пръв път ще заведа сина си на този мач.И естествено- в сектор Б.
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Казвайте защо ще го посетите или пък защо няма?
Ти по-добре лекувай болката от извадения зъб, че физическа и душевна (след мача) травма ще ти дойдат множко...
Ти братко не бери грижи за моите болки!НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!
- goalkeeper
- Контакти:
На мен Саши Диков ми е промил мозъка, тъй че няма да ходя на стадиона.
Иначе няма да съм в столицата.

Иначе няма да съм в столицата.

Пълни глупости - било много опасно незнам си кфо, а бе вие нормали ли сте бе?! Затова никога няма да са пълни стадионите, щот се пълни шубета. Като чели една димка би убила човек!!! Т'ва българина няма равен, просто но комент! Важното е да има поне 30 000 на стадиона да си направим кефа, пък който го е шубе да не идва! Вие ако сте фенове аз съм трамвай. КЗТВ зрители!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
-
ros написа:angelos1982 написа:няма да го посетя защото не живея в софия,софиянци са задължени да го посетят,на мача цска-ч.море уж имало 12 000 зрители,искам сега тези 12 000 чорбари като са толкова велика публика утре да са на стадиона ама на дали.....
На мача ЦСКА-Черно море имаше цели сеейства с дечицата си. Сега не виждам кой разумен родител ще заведе детето си или пък ще му разреши да отиде, още повече след показаните димки онзи ден. Та дори моите родители ме молиха да не ходя. Докато не престанат простотиите по стадионите, особено на този мач едва ли ще има много хора.
Стига сте досаждали със Стилиян Петров. Има си банкова сметка и ще се излекува, докато други болни като него, които имат наистина нужда от подкрепа ще се мъчат.
Ще го посетя, за да стана свидетел на това как Геройчо прави разликата с подуенци отново любимите му 16 точки.
zico69 написа:Ще отида. И за пръв път ще заведа сина си на този мач.И естествено- в сектор Б.
Ти намери точно кога да го заведеш

pankin написа:Ти намери точно кога да го заведеш Най-много след този мач да не иска да чуе за това отборче
Да, защото има само едно ЦСКА.
ОРИГИНАЛЪТ от Москва.

Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !
lider-83 написа:Имали фенове от Пловдив които ще ходят и имат място за още единАко има с кой ще отида но сам няма как най малкото не познавам София.
САМО ЛЕВСКИ
Даже цяла влакова композиция има специално от Пловдив ,титлолюбецо

Върни се в “Футбол - България”