ТОП 5 на мачовете,които сте присъствали

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

pepsi 1914
Контакти:

Re: ТОП 5 на мачовете,които сте присъствали

Мнениеот pepsi 1914 » 28 апр 2012 00:42

Левски-Пирин Гоце Делчев - първия мач на който съм ходил,някъде 93-94 г. спомням си ,че Боримиров вкара два гола. За купата беше.
Левски-Литекс - гола на Иванков в последната минута.
Левски- Литекс 0:0 с Геле Станков треньор трябваше ни победа за да станем шампьони ,Илиян Илиев изпусна много тогава. Много силен дъжд валеше.
БългарияІ- Германия 3:2 Май пак валеше много.
Левсики - Удинезе гола на бижутера просто не забравим момент как я завъртя ,още тръпки ме побиват.

Потребителски аватар
Вековният Отбор
Контакти:

Мнениеот Вековният Отбор » 28 апр 2012 00:51

Прав си модераторче!...темата е друга но обстоятелствата не се променят около нея ;) :mrgreen:[/quote]

Така е,потребителче.Обстоятелствата са такива,каквито са. Няма ли да напишеш все пак, кои са ти любимите пет мача ? Нямаш достатъчно памет,или просто липса на спомени ?[/quote]

Защо бе градски? Ти на би,да написа твоите любими,мачове като се включи в темата :?[/quote]

От началото на темата само се опитваш да избиваш комлекси, че били копирали една от петте най-клиширани теми от вашия форум... излагаш Ботев :)[/quote]

Какви комплекси те гонят потребителю...и по какъв начин излагам БОТЕВ ПЛОВДИВ :? Пишете си мачовете и си гледайте кефа. ;)
Който ни мрази...под нас ще лази!!!!!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 28 апр 2012 00:56

Поздравления за темата, но само 5 мача .... трудно е да се избере. Англия - Македония , Македония - Холандия, Вардар - Бордо, Кьолн - Леверкузен, Кьолн - Байерн, Шалке - Дортмунд, Турция - Македония, Македония - Хърватска, Левски- Челси, ЦСКА - Милан, ЦСКА - Блякбърн, България - Хърватска, България - Дания, Левски - ЦСКА, Црвена Зведа - Партизан,Спарта Прага - Работнички Ск, много интересни мачове и не мога да избера топ 5 , при положение че има още много други които не съм споменал. Радвам се че има и малко по възрастни фенове и незабравими мачове за които само може да мечтаем да се повторят.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 28 апр 2012 00:56

pepsi 1914 написа:Левсики - Удинезе гола на бижутера просто не забравим момент как я завъртя ,още тръпки ме побиват.

Тоя мач май малко го обърка :)
Вековният Отбор написа:
Какви комплекси те гонят потребителю...и по какъв начин излагам БОТЕВ ПЛОВДИВ :? Пишете си мачовете и си гледайте кефа. ;)

Ботев е феновете - когато феновете се излагат, излагат и Ботев.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 28 апр 2012 01:00

Неутрален написа:Поздравления за темата, но само 5 мача .... трудно е да се избере. Англия - Македония , Македония - Холандия, Вардар - Бордо, Кьолн - Леверкузен, Кьолн - Байерн, Шалке - Дортмунд, Турция - Македония, Македония - Хърватска, Левски- Челси, ЦСКА - Милан, ЦСКА - Блякбърн, България - Хърватска, България - Дания, Левски - ЦСКА, Црвена Зведа - Партизан,Спарта Прага - Работнички Ск, много интересни мачове и не мога да избера топ 5 , при положение че има още много други които не съм споменал. Радвам се че има и малко по възрастни фенове и незабравими мачове за които само може да мечтаем да се повторят.

Виждам, че Югозападна България се среща много често... :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 апр 2012 01:09

pepsi 1914 написа:Левсики - Удинезе гола на бижутера просто не забравим момент как я завъртя ,още тръпки ме побиват.

Наистина така я завъртя в края на първото полувреме, че не само ме побиха тръпки, а даже ми причерня пред очите. :lol: :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 28 апр 2012 01:10

Corwin написа:

Тоя мач май малко го обърка :)
Вековният Отбор написа:

Ботев е феновете - когато феновете се излагат, излагат и Ботев.

Пиши си по темата , че си ми смешен !
Последна промяна от bixxol на 28 апр 2012 01:14, променено общо 1 път.
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 28 апр 2012 01:12

bixxol написа:Пиши си по темата и не излагай феновете на Локото , че си ми смешен !

А защо реши, че съм буфер?

След като си редактира - не съм аз този, който не пише по темата и се заяжда още от самото начало, не виждаш ли колко е жалко? Тва съм свикнал да го виждам от другата половина на Пловдив...
Последна промяна от Corwin на 28 апр 2012 01:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
el_galaktiko
Контакти:

Мнениеот el_galaktiko » 28 апр 2012 01:17

ЛЕВСКИ - железничар сараево 4-0 (1вия ми мач от евротурнирите)

ЛЕВСКИ - ЧЕЛСИ 1-3 ШЛ

ИСПАНИЯ - ГЕРМАНИЯ 1-0 (ФИНАЛ ЕВРО 2008)

РОМА - ЛАЦИО 1-2 ПОСЛЕДНОТО ДЕРБИ УНИКАЛНА АТМОСФЕРА В СЕКТОРА НА ГОСТИТЕ НЕЗАБРАВИМО

цска - ЛЕВСКИ 0-2 (9 май 2009)
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 апр 2012 01:26

1.България - Англия (1:1, 1999 г., ст." Българска армия") - последният мач на Ицо в националния отбор. Спомням си как в началото на мача слезнаха на терена Йохан Кройф и Димитър Пенев да го поздравят. Това беше и първият мач на Мартин Петров в нац. отбор, но за жалост получи червен картон. Още ми е пред очите гола: Ицо центрира от фаул отляво и Рендето вкара с глава. :lol:

2. България - Хърватия (2:0, 2002 г. ст. "Васил Левски") с головете на Стилиян и Бербатов.

3. ЦСКА - Шахтьор Донецк (3:0, 2001 г.)

4. ЦСКА - Блекбърн (3:3, 2002 г.) Този мач олицетворява духът на ЦСКА.

5. ЦСКА - Байер Леверкузен (1:0, 2005 г.) След този мач ЦСКА стана първият български клуб класирал се за групова фаза в евротурнирите. Байер си беше същият отбор от финала срещу Реал.

Офтопик:
Мачовете срещу Левски никога не са били кой знае какво за мен. Дали ще ги бием тях, или Добруджа все тая. Даже имам един много добър спомен последният мач през 1997 г. като станахме шампиони играхме с Добруджа и ги бихме на Армията с 8:0. 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Футбол - България”