Левски-Пирин Гоце Делчев - първия мач на който съм ходил,някъде 93-94 г. спомням си ,че Боримиров вкара два гола. За купата беше.
Левски-Литекс - гола на Иванков в последната минута.
Левски- Литекс 0:0 с Геле Станков треньор трябваше ни победа за да станем шампьони ,Илиян Илиев изпусна много тогава. Много силен дъжд валеше.
БългарияІ- Германия 3:2 Май пак валеше много.
Левсики - Удинезе гола на бижутера просто не забравим момент как я завъртя ,още тръпки ме побиват.
ТОП 5 на мачовете,които сте присъствали
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
- Вековният Отбор
- Контакти:
Re: ТОП 5 на мачовете,които сте присъствали
Прав си модераторче!...темата е друга но обстоятелствата не се променят около нея
[/quote]
Така е,потребителче.Обстоятелствата са такива,каквито са. Няма ли да напишеш все пак, кои са ти любимите пет мача ? Нямаш достатъчно памет,или просто липса на спомени ?[/quote]
Защо бе градски? Ти на би,да написа твоите любими,мачове като се включи в темата
[/quote]
От началото на темата само се опитваш да избиваш комлекси, че били копирали една от петте най-клиширани теми от вашия форум... излагаш Ботев
[/quote]
Какви комплекси те гонят потребителю...и по какъв начин излагам БОТЕВ ПЛОВДИВ
Пишете си мачовете и си гледайте кефа. 

Така е,потребителче.Обстоятелствата са такива,каквито са. Няма ли да напишеш все пак, кои са ти любимите пет мача ? Нямаш достатъчно памет,или просто липса на спомени ?[/quote]
Защо бе градски? Ти на би,да написа твоите любими,мачове като се включи в темата

От началото на темата само се опитваш да избиваш комлекси, че били копирали една от петте най-клиширани теми от вашия форум... излагаш Ботев

Какви комплекси те гонят потребителю...и по какъв начин излагам БОТЕВ ПЛОВДИВ

Който ни мрази...под нас ще лази!!!!!
Поздравления за темата, но само 5 мача .... трудно е да се избере. Англия - Македония , Македония - Холандия, Вардар - Бордо, Кьолн - Леверкузен, Кьолн - Байерн, Шалке - Дортмунд, Турция - Македония, Македония - Хърватска, Левски- Челси, ЦСКА - Милан, ЦСКА - Блякбърн, България - Хърватска, България - Дания, Левски - ЦСКА, Црвена Зведа - Партизан,Спарта Прага - Работнички Ск, много интересни мачове и не мога да избера топ 5 , при положение че има още много други които не съм споменал. Радвам се че има и малко по възрастни фенове и незабравими мачове за които само може да мечтаем да се повторят.
pepsi 1914 написа:Левсики - Удинезе гола на бижутера просто не забравим момент как я завъртя ,още тръпки ме побиват.
Тоя мач май малко го обърка

Вековният Отбор написа:
Какви комплекси те гонят потребителю...и по какъв начин излагам БОТЕВ ПЛОВДИВПишете си мачовете и си гледайте кефа.
Ботев е феновете - когато феновете се излагат, излагат и Ботев.
Неутрален написа:Поздравления за темата, но само 5 мача .... трудно е да се избере. Англия - Македония , Македония - Холандия, Вардар - Бордо, Кьолн - Леверкузен, Кьолн - Байерн, Шалке - Дортмунд, Турция - Македония, Македония - Хърватска, Левски- Челси, ЦСКА - Милан, ЦСКА - Блякбърн, България - Хърватска, България - Дания, Левски - ЦСКА, Црвена Зведа - Партизан,Спарта Прага - Работнички Ск, много интересни мачове и не мога да избера топ 5 , при положение че има още много други които не съм споменал. Радвам се че има и малко по възрастни фенове и незабравими мачове за които само може да мечтаем да се повторят.
Виждам, че Югозападна България се среща много често...

pepsi 1914 написа:Левсики - Удинезе гола на бижутера просто не забравим момент как я завъртя ,още тръпки ме побиват.
Наистина така я завъртя в края на първото полувреме, че не само ме побиха тръпки, а даже ми причерня пред очите.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Corwin написа:pepsi 1914 написа:Левсики - Удинезе гола на бижутера просто не забравим момент как я завъртя ,още тръпки ме побиват.
Тоя мач май малко го объркаВековният Отбор написа:
Какви комплекси те гонят потребителю...и по какъв начин излагам БОТЕВ ПЛОВДИВПишете си мачовете и си гледайте кефа.
Ботев е феновете - когато феновете се излагат, излагат и Ботев.
Пиши си по темата , че си ми смешен !
Последна промяна от bixxol на 28 апр 2012 01:14, променено общо 1 път.
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
bixxol написа:Пиши си по темата и не излагай феновете на Локото , че си ми смешен !
А защо реши, че съм буфер?
След като си редактира - не съм аз този, който не пише по темата и се заяжда още от самото начало, не виждаш ли колко е жалко? Тва съм свикнал да го виждам от другата половина на Пловдив...
Последна промяна от Corwin на 28 апр 2012 01:18, променено общо 1 път.
- el_galaktiko
- Контакти:
ЛЕВСКИ - железничар сараево 4-0 (1вия ми мач от евротурнирите)
ЛЕВСКИ - ЧЕЛСИ 1-3 ШЛ
ИСПАНИЯ - ГЕРМАНИЯ 1-0 (ФИНАЛ ЕВРО 2008)
РОМА - ЛАЦИО 1-2 ПОСЛЕДНОТО ДЕРБИ УНИКАЛНА АТМОСФЕРА В СЕКТОРА НА ГОСТИТЕ НЕЗАБРАВИМО
цска - ЛЕВСКИ 0-2 (9 май 2009)
ЛЕВСКИ - ЧЕЛСИ 1-3 ШЛ
ИСПАНИЯ - ГЕРМАНИЯ 1-0 (ФИНАЛ ЕВРО 2008)
РОМА - ЛАЦИО 1-2 ПОСЛЕДНОТО ДЕРБИ УНИКАЛНА АТМОСФЕРА В СЕКТОРА НА ГОСТИТЕ НЕЗАБРАВИМО
цска - ЛЕВСКИ 0-2 (9 май 2009)
- Red Warrior
- Контакти:
1.България - Англия (1:1, 1999 г., ст." Българска армия") - последният мач на Ицо в националния отбор. Спомням си как в началото на мача слезнаха на терена Йохан Кройф и Димитър Пенев да го поздравят. Това беше и първият мач на Мартин Петров в нац. отбор, но за жалост получи червен картон. Още ми е пред очите гола: Ицо центрира от фаул отляво и Рендето вкара с глава.
2. България - Хърватия (2:0, 2002 г. ст. "Васил Левски") с головете на Стилиян и Бербатов.
3. ЦСКА - Шахтьор Донецк (3:0, 2001 г.)
4. ЦСКА - Блекбърн (3:3, 2002 г.) Този мач олицетворява духът на ЦСКА.
5. ЦСКА - Байер Леверкузен (1:0, 2005 г.) След този мач ЦСКА стана първият български клуб класирал се за групова фаза в евротурнирите. Байер си беше същият отбор от финала срещу Реал.

2. България - Хърватия (2:0, 2002 г. ст. "Васил Левски") с головете на Стилиян и Бербатов.
3. ЦСКА - Шахтьор Донецк (3:0, 2001 г.)
4. ЦСКА - Блекбърн (3:3, 2002 г.) Този мач олицетворява духът на ЦСКА.
5. ЦСКА - Байер Леверкузен (1:0, 2005 г.) След този мач ЦСКА стана първият български клуб класирал се за групова фаза в евротурнирите. Байер си беше същият отбор от финала срещу Реал.
Офтопик:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Върни се в “Футбол - България”