Какво да кажа....такива са си, червените фенове, забележете ! Имат наглоста да коментират
Левски и Черно Море....евроучастници, и това казва всичко ! Къде е недоразумението което подкрепят ? Всичко на всичко, този който ги закопа, преди няколко дни пресконференции дава....вместо да го хванат за якичката, и да му поискат сметка, защо бяха изхвърлени от Европа, те пишат за отбори на които им предстоят евромачове !
Нямало дузпа, нямало червен картон, извънземните помогнали на Левски, БФС било синьо....при положение, че при същото ръководство на футболният съюз, станаха шампиони, при това с 16 точки....но иначе БФС подкрепя Левски ! Вижте им само логиката....но аз след мача ни с Локо ПД. като пуснах темата: За това, колко са жалки червените фенове' те се разбесняха, някои и засегнаха....и защо ? След като това си е факт ! Много от червените ( не всички ) , фенове са жалки , при това не разбират и от футбол !
Но както и да е....много от обидите им, ще им се върнат с лихвите....защото Бог прощава, но Левски не !!!
Levski : Ch. More
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Levski : Ch. More

ЦСКА
montello написа::mrgreen:sadiata povlia na rezultata,v tova ne moje da ima samnenie.tova ne pomaga na futbolistite da se razvivat i pre4i na futbola..pak se goniat titli i kupi na vsiaka cena.tova trebva da spre,zastoto tozi pat nekoi otbor ot Luxemburg ste vi bie..v poduene triabva da se zabrani futbolat ,zada tragne balgarskiat nagore
tuk v belgia tozi otbor/lefski/ e nai golemia pozor na futbola v bg..koi vze parite na ma4a s antwerpen predi vreme.tozi ma4 be6e prodaden.otkajete se ot tozi otbor-toi e simvol na predatelstvo i pozora,,,
Явно обаче Кирил и Методий не са повлияли на тебе. Да, ако трябва да сме честни, съдията наистина повлия на резултата. Реалният резултат от този мач е не 3:0, а 2:0.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
ТНЕ G.A.M.E добро мнение даваш. Но не мисли, че прасетата ги чака "СВЕТЛО БЪДЕЩЕ" . САМО ЛЕВСКИ.
- ultra_blue
- Контакти:
Bad Boy написа:ТНЕ G.A.M.E добро мнение даваш. Но не мисли, че прасетата ги чака "СВЕТЛО БЪДЕЩЕ" . САМО ЛЕВСКИ.
Абе тука никой не го чака ма т'ва е друга тема !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
Joreksa написа:levskar sam da no pitam koe pove4e povliq vtorata duspa ..da samnitelna..ili jyltiq karton za pyrvata duspa?!
Pitam tapata 4orba ..deto mnogo znae
I du4eto pitam ..
'левскар сам да но питам кое повече повлия втората дуспа....да самнителна..или жултия картон на пурвата дуспа?! питам тапата чорба...дето много знае и дучето питам..,!' Уникален олигофрен си,братле- това,което написах е интерпретация на изказването то на РОДИНИЯ ни език,който би трябвало да ползва всеки БЪЛГАРИН!!!!! И ти ако се идентифицираш с националния символ на който сте кръстили смешния си отбор...?! ОТВРАТ

Дори и БФС да е синьо и да ни помага по някакъв начин ,дори и откакто Боби е президент да бяхме взимали титли с по 20 т.преднина с явна неспираща помощ всяка година ,те нямат и 1 грам право да недоволстват ,защото от 1948г. до 1989г. "Партията" им е помогнала предостатъчно и едва ли в следващите 30 години можем да наваксаме тяхната "помощна преднина" ,ако мога да се изразя така
!!!
За дебилите ,които пишат на "некирилица" ( 'щото т'ва не е и латиница) ,няма да кажа нито дума ,защото смятам ,че не заслужават това ,че дори ги споменавам
:@ ........
Колкото до мача ,аз бях на стадиона ,бях далече и не мога да кажа нищо и за 2-те дузпи ,просто не видях положенията ,пък и не можах да гледам репотажа от мача (извинявам се ,за което) ,но пък мога да кажа ,че аз толкова скучен ,досаден ,слаб и ....... просто нямам думи !
Дълбоко съм разочарован от показаното и от 2-та отбора ,просто нямах търпение да свърши това мъчение и да си тръгна ор стадиона!Жалкото е ,че и на 2-та отбора след броени дни им предстоят мачове в Европа и ,ако покажат не същата ,а подобна игра ...... просто не искам и да си помисля какво ще стане ... !
Все пак ,пожелавам успех и на нашите ,и на Черно Море ,и на Литекс ,а на по-голямата част на участниците в този форум пожелавам дядо Коледа тази година да им донесе мозък!...въпреки ,че и 2-те ми пожелания ми изглеждат адски безмислени ... в края на краищата ,слад всички Надежди идва... Люлин...
!

За дебилите ,които пишат на "некирилица" ( 'щото т'ва не е и латиница) ,няма да кажа нито дума ,защото смятам ,че не заслужават това ,че дори ги споменавам

Колкото до мача ,аз бях на стадиона ,бях далече и не мога да кажа нищо и за 2-те дузпи ,просто не видях положенията ,пък и не можах да гледам репотажа от мача (извинявам се ,за което) ,но пък мога да кажа ,че аз толкова скучен ,досаден ,слаб и ....... просто нямам думи !
Дълбоко съм разочарован от показаното и от 2-та отбора ,просто нямах търпение да свърши това мъчение и да си тръгна ор стадиона!Жалкото е ,че и на 2-та отбора след броени дни им предстоят мачове в Европа и ,ако покажат не същата ,а подобна игра ...... просто не искам и да си помисля какво ще стане ... !
Все пак ,пожелавам успех и на нашите ,и на Черно Море ,и на Литекс ,а на по-голямата част на участниците в този форум пожелавам дядо Коледа тази година да им донесе мозък!...въпреки ,че и 2-те ми пожелания ми изглеждат адски безмислени ... в края на краищата ,слад всички Надежди идва... Люлин...

Когато над София мръкне и Ушев си легне пиян ,тогава пред бюста на ЛЕВСКИ букети от факли горят ! ...
montello написа:ABE GZAGOROV STO NE SE EBE6 V GAZA..TOVA E LI4NO MNENIE,,NE SE EBAVAI S APOSTOLA I KIRIL /METDII PO TOVA VREME ..TE NE IGRAHA NA MA4OVETE S BATE, .............................I.................................................................................................................I T.N....NITO PAK STE IGRAIAT NA NEKOI MA4 PO DIEMA TIA DNI.....TUK SE ZAMISLI,A NE ZASTO PI6A NA LATINICA..SLOJI 50 EVRO ZA MAN.UNAITED DNES,DA IZKARA6 NEKOI LEV.ZALOJI NA 4ERVENO I STE TI ULEKNE..I VIE STE CESEKARI ,SAMO 4E PO NEVOLIA.............
montello, ти си много объркан, моето момче. Не аз се ...... с Апостола и Кирил и Методий, а ти.
Ама нищо, надявам се, че като пораснеш още 10-ина годинки и понаучиш още някоя и друга думичка на български език, ще можем да си комуникираме по нормален начин.
А за "некой лев" не се тревожи, имам си засега. Но след тези 10-ина годинки, когато и ти започнеш да изкарваш "некой лев", може и да си купиш един правописен речник, че много ти трябва.
И моля ви вас, "червените", да продължавате да се сравнявате с манчестър Юнайтед,! защото казват, че смехът е полезен за здравето.
Айде със здраве!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Искам само да попитам тука мача ли се коментира или само ще коментираме"прасетата" ех аман от смотани говеда вместо да си анализират мача почнали нас да гледат 60 години стигат съсипали сме футбола а вие сте ангели небесни спуснати от небесата да оправите футбола. Аман от антифенове вие не сте фенове вие сте антицска коплексарчета сини
Сега за мача не съм го гледал ама работата е ясна тоя мач 2 дузпи другия 3 ако може ама в жилина нали се сещате че няма да е така. Ето затова ще се излагате в Европа защото тука ви бутат съдиите

Сега за мача не съм го гледал ама работата е ясна тоя мач 2 дузпи другия 3 ако може ама в жилина нали се сещате че няма да е така. Ето затова ще се излагате в Европа защото тука ви бутат съдиите

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
beitman написа:Joreksa написа:levskar sam da no pitam koe pove4e povliq vtorata duspa ..da samnitelna..ili jyltiq karton za pyrvata duspa?!
Pitam tapata 4orba ..deto mnogo znae
I du4eto pitam ..
'левскар сам да но питам кое повече повлия втората дуспа....да самнителна..или жултия картон на пурвата дуспа?! питам тапата чорба...дето много знае и дучето питам..,!' Уникален олигофрен си,братле- това,което написах е интерпретация на изказването то на РОДИНИЯ ни език,който би трябвало да ползва всеки БЪЛГАРИН!!!!! И ти ако се идентифицираш с националния символ на който сте кръстили смешния си отбор...?! ОТВРАТ![]()
![]()
Ti 6to ne ymre6 dneska promerno ..4e da ne moje da nari4a6 horata oligofreni ..6to ne pi6e6 po temata!!!da te zakolqt s brasnarsko no6te prase grozno i vmirisano...
Върни се в “Футбол - България”