ПРОТЕСТ ! ! ! ДА СЕ ОБЕДИНИМ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Bushwacker
Контакти:

Re: ПРОТЕСТ ! ! ! ДА СЕ ОБЕДИНИМ

Мнениеот Bushwacker » 12 сеп 2008 22:32

Трябва да ги изпотрошим , всички пумяри . От апартаментите им до фирмите и бизнесът им . На мене повече не ми се чака , не мога да седя и да чакам да се оправим , а всъщност да затъвам надолу . Нещо не ми харесва така .
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.

seaman
Контакти:

Мнениеот seaman » 12 сеп 2008 22:32

Какво обединение бе човек, нали утре ще подпрат друг софийски отбор и тогава всички станали ще реват срещу него.
истината , че левси цска и от няколко години и локомотив сф. винаги ги подпират особенно когато не им тръгнат мачовете, малко примери ли има. Явно зада "ЧЕСТНО" всичко те трябва да теглят жребий как ще се подреди тройката и да играят помежду си, а другите да сиправят първенство и да има някакво развитие за българския футбол.

БатБожо
Контакти:

Мнениеот БатБожо » 12 сеп 2008 22:39

Абе Левскари,аз съм от Локо Пд.Не може ли да разберете,че така ви се вреди много повече отколкото помага.Тази победа няма да даде самочувствието за по-добра игра С Жилина.Напротив това може само да има обратен ефект и пак да оберете срамотиите.Докато не виждате зор в нашето първенство в европа ще сте в безтегловност.В съвсем различна обстановка и ще ви бият трактористи и скиори а вие ще си късате нервите.Същото се отнася за всички.
Няма ли да сте по-доволни да не биете обаче да видите едни 11 души които се борят до последната секунда за всяка безнадежна топка и се раздават на 200%.Това е важното в футбола,не само победите.Разберете го това нещо.Такова съдииство на никого не е нужно.Ще спечелиш някви 3 точки но ще загубиш много повече.
За това и останахме един файтон хора дето си хабим нервите и ходим по стадионите.
Трябва да се направи нещо.Да се организира среща с всички шефове на фенклубовете и да се предприемат общи действия с/у тази гавра с нас.
Аз ще доида от Пловдив и ще застана редом до всеки червен,син,бял,жълт и т.н.т фен и ще се боря с тях за по-добър БГ футбол изчистен от всичката тази мръсотия.Искам по дяволите като губим да е като по европеиските стадиони.Писна ми вече...

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 12 сеп 2008 22:41

ТОЧНО ЗАТОВА СЪБИРАМ МНЕНИЯ ... КАК МОЖЕМ !!!"НИЕ"!!! ДА ПРОМЕНИМ НЕЩАТА . МИСЛЯ ЧЕ НИЕ СМЕ ХОРАТА КОИТО ИМ ДАВАМЕ ПРАВАТА, ТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ , :idea: И НИЕ СМЕ ХОРАТА КОИТЕ ЩЕ РЕШАВАМЕ !!! ;)
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 12 сеп 2008 22:53

Bushwacker, казах ти че един от големите проблеми които премат да се реши ситуацията във футбола е това делене. Веждаш го и тук. Веднага се почнаха псувни по животински. Същата работа е в цялата държава, затова сме на това положение. Никога няма де се обединим за да се променят нещата, а ще ни мачкат.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 12 сеп 2008 22:54

Leeds U. написа:ше ви еба майките рунтави червени курви долни дрогирани гълтачки на семе

Доказателство 4е обичаш корумпираното уефски :shock: идиот без евро
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 12 сеп 2008 22:57

lewstherin написа:Bushwacker, казах ти че един от големите проблеми които премат да се реши ситуацията във футбола е това делене. Веждаш го и тук. Веднага се почнаха псувни по животински. Същата работа е в цялата държава, затова сме на това положение. Никога няма де се обединим за да се променят нещата, а ще ни мачкат.

Трябва да се научим , че така не става . ЗАЩОТО ФУТБОЛА Е ОГЛЕДАЛО НА ИСТИНСКИЯ НИ ЖИВОТ. Нека да си подадем ръка , нека да си помогнеме .

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 сеп 2008 22:57

LEVSKI SAMI SI VREDQT S TEZI SYDIISKI PODARYCI I SE ZABLUJDAVAT,4E KATO BIQT S DUZPI SA MNOGO DOBRI.A POSLE V EVROPA PRI REALNO SYDIISTVO GUBQT MA4OVETE SI.LEVSKI,AKO IMAHA 4EST,DOSTOINSTVO I SA UVERENI,4E SA PO DOBRI OT 4ERNO MORE TRQBVA6E DA BIQT VTORATA DUZPA DEMONSTRATIVNO V AUT ZA DA DOKAJAT,4E LEVSKI NE SE NUJDAE OT PODARYCI ZA DA POBEJDAVA.

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 12 сеп 2008 23:00

БатБожо написа:Трябва да се направи нещо.Да се организира среща с всички шефове на фенклубовете и да се предприемат общи действия с/у тази гавра с нас.
Аз ще доида от Пловдив и ще застана редом до всеки червен,син,бял,жълт и т.н.т фен и ще се боря с тях за по-добър БГ футбол изчистен от всичката тази мръсотия.Искам по дяволите като губим да е като по европеиските стадиони.Писна ми вече...

БРАО БАТЕ БОЖО !!! Е тва е мисленето което ни трябва . ДНЕСКА ЩЕ ЗАГУБИШ , НО УТРЕ ПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКИ , ПЕЧЕЛИШ и ТИ !!!

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 12 сеп 2008 23:03

Не разбирате ли че проблема не е само с Левски? Да ен мислите че само те уреждат съдий? За това говорим-в името на една по-голяма цел, да се забравят клубните пристрастия за известно време.

Върни се в “Футбол - България”