Това е невиждано!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Това е невиждано!!!
Какво искате,бе-1000% първа дузпа с ЧЕРВЕН картон,дузпа,която можеше да се отсъди/втората/ и един Черно море,който пазеше резултата второто полувреме,какво повече-един предостатъчен трети гол,игра,от която може да се иска и повече,но която върви напред като цяло!Чудя се какво искат да кажат някои-че Черно море заслужаваше да бие ли!?Не ставайте смешни,моля ви!Черно море игра по-слабо и падна,какво по-логично от това!?
Какво да кажа ...нямам думи ....Приятно съм изненадан от добрата игра на Черно море.И с 10 човека стояха добре...
Другото си е ясно.... етичен кодекс ,свирене по правилата.... дрън дрън.....както се казва дайте дузпа спасете левски
Другото си е ясно.... етичен кодекс ,свирене по правилата.... дрън дрън.....както се казва дайте дузпа спасете левски
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.
- bobi_turboto
- Контакти:
chakarti написа:Ква класика бе ! с такъв съдия , срещу отбор с 10 човека и домакини вие се радвате на смешния си неграмотен отбор)))
хаха ххах ЖИЛИНА според мен вече поркат водка и се радват на късмета си че са се паднали това недоразумение в сини екипи)))))
q hodi da se 6iba6 be svinqo SLIVEN-PRASENCATA 3:1 XA XA XA
Грух,грух,грух,грух,грух,грух,грух,грух,грух,грух.....

ей , говедарци
Не се пъчете много че идва четвъртък и Жилина ви чака , а там го няма Баницата да помага ......
И за слепците е ясно че нито имате креативен халф, нито имате типичен таран
ако някой ви затвори добре крилата и в спечели центъра сте загубени . Всъщност точно това Бате Борисов направи , май бързо забравихте
СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ е ПФК КАЛЪФКА , ДОКОГА ????????????
Не се пъчете много че идва четвъртък и Жилина ви чака , а там го няма Баницата да помага ......
И за слепците е ясно че нито имате креативен халф, нито имате типичен таран
ако някой ви затвори добре крилата и в спечели центъра сте загубени . Всъщност точно това Бате Борисов направи , май бързо забравихте
СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ е ПФК КАЛЪФКА , ДОКОГА ????????????

Левски-дузпата .Така ли ще бъде и срещу Жилина? Излагация до край.Браво на Черно море-имат дух и борбеност.
david_villa написа:Не съм гледал мача, но това може да е част от етническия кодекс... И на мен ми писна от отбора от Подуяне...
То затова в България мачкат, а навън... Просто Левски няма нужда от такива подаръци, нито който и да е друг гранд.
етНИЧЕСКИЯ кодекс... лелеееее.. ти сигурно трябва да си китаец за да имаш шансове да си пишеш името без правописни грешки. майка ти и баща ти и целия ви клан зрънкови сте част от етническия кодекс. отбора от подуяне го остави на нас, я кай отде го вадиш тоя глас? освен това ми кажи един български гранд? белите орли? светкавица? към днешна дата в българия няма грандове, като човек ти го пиша, не като левскар към чорбар. в момента в бг има една тумба мафиоти с основно образование и един двама номенклатурни сладкодумци дето си менкат мачове и съдии, както ние си менкахме картинки от дъвки турбо навремето. стига компетентни коментари!
Последна промяна от А_У_А на 12 сеп 2008 21:46, променено общо 1 път.
evelinho написа:Грух,грух,грух,грух,грух,грух,грух,грух,грух,грух.....![]()
![]()
![]()
к,ва чорба за теб говедо... марш в обора за фураж . И добавки Боби(перуката)днес ви сложи ....та за Жилина да сте наред...Там обаче имат жило и ще шибат

Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.
goalkeeper написа:Хах, за кво ни е удар във вратата, тая баничка да не би чичо томовата колиба да му е платил той, че да не свири по правилата и да не дава дузпа, като оня само къде не я спря с двете ръце.
Човече, всеки играл някога футбол или поне малко разбиращ от тази гра би се изсмял иронично на положението за втората дузпа! Не класическа дузпа, а класическа хилядарка в джоба на съдията!
Върни се в “Футбол - България”