Стара Загора иска финала за Купата на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

svobodni
Контакти:

Re: Стара Загора иска финала за Купата на България

Мнениеот svobodni » 17 апр 2012 20:22

където и да е ще има мощно
'' але але ооооооооооооооооооооооо'' :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 17 апр 2012 20:29

Стара Загора е най-удобният град ! А и със сигурност много местни фенове ще отидат на мача.

Image

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 апр 2012 20:42

Все пак е финал за купата на България. Нормално е финалът да бъде на нормален стадион. Нищо лично срещу стадиона в Стара загора, но той е типично домакински стадион - с една трибуна и по три реда пейки в другите сектори. А сектора за гостуващите отбори, имам чувството, че въобще не е в стадиона.
С този си пост не искам да засегна старозагорските фенове, напротив - Берое ми е симпатичен отбор.

п.с
срам е, че градове като: Варна, Пловдив, Велико Търново, Добрич, Плевен, Русе, Благоевград нямат прилични стадиони. Такива, които да отговарят поне за предварителните кръгове на ЛЕ или ШЛ

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 апр 2012 20:47

k_oleto написа:Все пак е финал за купата на България. Нормално е финалът да бъде на нормален стадион. Нищо лично срещу стадиона в Стара загора, но той е типично домакински стадион - с една трибуна и по три реда пейки в другите сектори. А сектора за гостуващите отбори, имам чувството, че въобще не е в стадиона.
С този си пост не искам да засегна старозагорските фенове, напротив - Берое ми е симпатичен отбор.

п.с
срам е, че градове като: Варна, Пловдив, Велико Търново, Добрич, Плевен, Русе, Благоевград нямат прилични стадиони. Такива, които да отговарят поне за предварителните кръгове на ЛЕ или ШЛ

Koле то в София - центъра на гъзарията няма стадион ти ми говориш ....
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
piranha
Контакти:

Мнениеот piranha » 17 апр 2012 21:12

А защо не се обсъжда вариант Сливен, или аз съм пропуснал.Мисля,че е достатъчно справедлив вариант и за двата отбора.И успех на адашите от Пловдив все пак... ;)
Гигов вътре.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 17 апр 2012 21:14

k_oleto написа:Все пак е финал за купата на България. Нормално е финалът да бъде на нормален стадион. Нищо лично срещу стадиона в Стара загора, но той е типично домакински стадион - с една трибуна и по три реда пейки в другите сектори. А сектора за гостуващите отбори, имам чувството, че въобще не е в стадиона.
п.с

23 000 седящи места-това е едната трибуна с трита реда пейки. Финала Левски-Литекс, който 2007 г. се игра в Стара Загора беше много добре организиран-стадиона беше разделен на две, като буферна зона се явяваха неутралните зрители. Имаше над 10 хил. левскари и се бяха разположили около сектора за гости (който ти много харесваш :) ) и една трета от централната трибуна. Като тогава сектора за гости беше празен-не се наложи да пъхат хора там. Имаше много полиция и жандармерия, достъпа към стадиона беше разделен на две, за да няма объркани фенове.
Както и да е, стадиона в Бургас е много по-модерен от нашия в Зарата, но трябва да се вземе в предвид географското положение на двата финалиста.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 17 апр 2012 21:18

piranha написа:А защо не се обсъжда вариант Сливен, или аз съм пропуснал.Мисля,че е достатъчно справедлив вариант и за двата отбора.И успех на адашите от Пловдив все пак... ;)

В Сливен няма лампи

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 17 апр 2012 21:19

piranha написа:А защо не се обсъжда вариант Сливен, или аз съм пропуснал.Мисля,че е достатъчно справедлив вариант и за двата отбора.И успех на адашите от Пловдив все пак... ;)

Не е лош вариант и за мен, но капацитета му не беше ли за 10 хил.? Те Локото ще са повече.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 апр 2012 21:45

Защо пък го искат, че много добре организираха един друг финал ли ? Все проблеми там, Бургас е по-добър вариант и с по-добър терен. И по-справедлив с оглед двата финалиста. Така аз мисля...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
robincska
Контакти:

Мнениеот robincska » 17 апр 2012 23:30

Виште че стадиону у Стара Загра се напълни на финала 2007. http://vbox7.com/play:ed5ff437
У столицата винаги е празно на финалите. ЦСКА - Пирин имаше 500 чуляка...

Върни се в “Футбол - България”