'' але але ооооооооооооооооооооооо''
Стара Загора иска финала за Купата на България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стара Загора иска финала за Купата на България
където и да е ще има мощно

-
САМО БЕРОЕ
- Контакти:
Стара Загора е най-удобният град ! А и със сигурност много местни фенове ще отидат на мача.
Все пак е финал за купата на България. Нормално е финалът да бъде на нормален стадион. Нищо лично срещу стадиона в Стара загора, но той е типично домакински стадион - с една трибуна и по три реда пейки в другите сектори. А сектора за гостуващите отбори, имам чувството, че въобще не е в стадиона.
С този си пост не искам да засегна старозагорските фенове, напротив - Берое ми е симпатичен отбор.
п.с
срам е, че градове като: Варна, Пловдив, Велико Търново, Добрич, Плевен, Русе, Благоевград нямат прилични стадиони. Такива, които да отговарят поне за предварителните кръгове на ЛЕ или ШЛ
С този си пост не искам да засегна старозагорските фенове, напротив - Берое ми е симпатичен отбор.
п.с
срам е, че градове като: Варна, Пловдив, Велико Търново, Добрич, Плевен, Русе, Благоевград нямат прилични стадиони. Такива, които да отговарят поне за предварителните кръгове на ЛЕ или ШЛ
- Bartolomej
- Контакти:
k_oleto написа:Все пак е финал за купата на България. Нормално е финалът да бъде на нормален стадион. Нищо лично срещу стадиона в Стара загора, но той е типично домакински стадион - с една трибуна и по три реда пейки в другите сектори. А сектора за гостуващите отбори, имам чувството, че въобще не е в стадиона.
п.с
Koле то в София - центъра на гъзарията няма стадион ти ми говориш ....
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
А защо не се обсъжда вариант Сливен, или аз съм пропуснал.Мисля,че е достатъчно справедлив вариант и за двата отбора.И успех на адашите от Пловдив все пак... 
Гигов вътре.
k_oleto написа:Все пак е финал за купата на България. Нормално е финалът да бъде на нормален стадион. Нищо лично срещу стадиона в Стара загора, но той е типично домакински стадион - с една трибуна и по три реда пейки в другите сектори. А сектора за гостуващите отбори, имам чувството, че въобще не е в стадиона.
п.с
23 000 седящи места-това е едната трибуна с трита реда пейки. Финала Левски-Литекс, който 2007 г. се игра в Стара Загора беше много добре организиран-стадиона беше разделен на две, като буферна зона се явяваха неутралните зрители. Имаше над 10 хил. левскари и се бяха разположили около сектора за гости (който ти много харесваш
Както и да е, стадиона в Бургас е много по-модерен от нашия в Зарата, но трябва да се вземе в предвид географското положение на двата финалиста.
piranha написа:А защо не се обсъжда вариант Сливен, или аз съм пропуснал.Мисля,че е достатъчно справедлив вариант и за двата отбора.И успех на адашите от Пловдив все пак...
В Сливен няма лампи
piranha написа:А защо не се обсъжда вариант Сливен, или аз съм пропуснал.Мисля,че е достатъчно справедлив вариант и за двата отбора.И успех на адашите от Пловдив все пак...
Не е лош вариант и за мен, но капацитета му не беше ли за 10 хил.? Те Локото ще са повече.
- Синьо сърце
- Контакти:
Защо пък го искат, че много добре организираха един друг финал ли ? Все проблеми там, Бургас е по-добър вариант и с по-добър терен. И по-справедлив с оглед двата финалиста. Така аз мисля...
Виште че стадиону у Стара Загра се напълни на финала 2007. http://vbox7.com/play:ed5ff437
У столицата винаги е празно на финалите. ЦСКА - Пирин имаше 500 чуляка...
У столицата винаги е празно на финалите. ЦСКА - Пирин имаше 500 чуляка...
Върни се в “Футбол - България”