Миньор-Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

guesswho
Контакти:

Re: Миньор-Левски

Мнениеот guesswho » 14 авг 2009 23:56

сори копеле, че ти разбих нервната система, но това ми беше и целта. :mrgreen:

Наздраве! 8-)
60-те отдавна минаха... сещайте се..

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 15 авг 2009 01:11

trakia , цял живот Селския ще ти пори жълтата трътка ... и на децата ти , и на внуците ти, а ти ще квичиш на умряло докато се гътнеш :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКАР до гроб!

Minyor_pk
Контакти:

Мнениеот Minyor_pk » 15 авг 2009 01:36

Прочетох некаде назад,че никога няма да усетиме тръбката каквато ти си усетил с левски.Но и ти никога няма да почувстваш наща тръбка,никога....Никога няма да усетиш загубата от по малак отбор от собствения,защото на полувремето нещата се оправят и се кефите.И никога незнаеш кой са истински фенове,защото аз съм плакъл на стадиона от отбори като вашия(мача през 2001г. срещу вас!)защото вие имате фенове който никага няма да плачете за отбора,а ще захвърлите шалчета и други артикули и ще кажете вече несъм от на отбор.И пак си ставате фенове на местнияви отбор!!!

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 15 авг 2009 06:19

Minyor_pk написа:Прочетох некаде назад,че никога няма да усетиме тръбката каквато ти си усетил с левски.Но и ти никога няма да почувстваш наща тръбка,никога....Никога няма да усетиш загубата от по малак отбор от собствения,защото на полувремето нещата се оправят и се кефите.И никога незнаеш кой са истински фенове,защото аз съм плакъл на стадиона от отбори като вашия(мача през 2001г. срещу вас!)защото вие имате фенове който никага няма да плачете за отбора,а ще захвърлите шалчета и други артикули и ще кажете вече несъм от на отбор.И пак си ставате фенове на местнияви отбор!!!
Прочетох нЯкЪде назад,че никога няма да усетим тръПката,КОЯТО ти си усетил с Левски.Но и ти никога няма да почувстваш наШАТа тръПка,никога....Никога няма да усетиш загубата от по- малЪк отбор от собствения,защото на полувремето нещата се оправят и се кефите.И никога не знаеш коИ са истински фенове,защото аз съм плакАл на стадиона от отбори като вашия(мача през 2001г. срещу вас!)защото вие имате фенове който никага няма да плачАТ за отбора,а ще захвърлЯТ шалчета и други артикули и ще кажАТ вече не съм от на???? отбор.И пак си ставате фенове на местния отбор!!! :? Аз съм плакала неведнъж за отбора си.А надали съм и единствена!А какво се има предвид със следното?"Никога няма да усетиш загубата от по-малък отбор от собствения????(от твоя може би би било по-добре???!!!или вашия???) :roll: защото на полувремето нещата се оправят и се кефите"Ами лично аз 10 години подкрепям Левски(още от дете)и(за съжаление) си спомням загуби и срещу по-малки от нас отбори...Каква е изобщо тази омраза към Левски в Перник,не знам...Преди доста време брат ми отиде на мач на Левски в Перник,а по радиото такива неща говореха,че майка ми едва съм я успокоявала,изпадна в ужас! :( Мятаха се камъни от извън стадиона,говореше се,че ще има засади.. :shock: Абе ужас!Я се успокойте!БЕЗ ЛОШИ ЧУВСТВА!!!!!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 15 авг 2009 08:35

gonzofenka, ти мислиш ли, че орката те разбира, като му казваш да се успокои... Очаквам днес пак да има засади от тъпи селяци, за които днес е ДЕНЯ на годината и един от най-хубавите им моменти в живота, както беше казал един друг неандерталец в една тема. :roll:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 авг 2009 08:36

Левски ще победи с 0-2 и ще затвори устите на много хора.........временно

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 15 авг 2009 10:53

ей,тракия теб май яката те е тракнало нещо във главата.отвори си очите,макар че миньор е сателит на цска и ще ритат като тях ,като коне пак ще паднете.0:3 за ШАМПИОНА
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 авг 2009 11:01

Да припомним,че миналата година копачите пак се напиняха преди мача,ама Гонзо им затвори устите :!: :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Minyor_pk
Контакти:

Мнениеот Minyor_pk » 15 авг 2009 12:44

Бижутера написа:Да припомним,че миналата година копачите пак се напиняха преди мача,ама Гонзо им затвори устите :!: :!:

Да не говориме,че тревопасните пак се напиняха ама неможаха да ни бият!!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 авг 2009 13:39

Minyor_pk написа:
Бижутера написа:Да припомним,че миналата година копачите пак се напиняха преди мача,ама Гонзо им затвори устите :!: :!:

Да не говориме,че тревопасните пак се напиняха ама неможаха да ни бият!!!

Довечера да не се скриеш ей!
Аз ще съм тук,ти също бъде,щом си толко смел!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”