Наздраве!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Прочетох нЯкЪде назад,че никога няма да усетим тръПката,КОЯТО ти си усетил с Левски.Но и ти никога няма да почувстваш наШАТа тръПка,никога....Никога няма да усетиш загубата от по- малЪк отбор от собствения,защото на полувремето нещата се оправят и се кефите.И никога не знаеш коИ са истински фенове,защото аз съм плакАл на стадиона от отбори като вашия(мача през 2001г. срещу вас!)защото вие имате фенове който никага няма да плачАТ за отбора,а ще захвърлЯТ шалчета и други артикули и ще кажАТ вече не съм от на???? отбор.И пак си ставате фенове на местния отбор!!!Minyor_pk написа:Прочетох некаде назад,че никога няма да усетиме тръбката каквато ти си усетил с левски.Но и ти никога няма да почувстваш наща тръбка,никога....Никога няма да усетиш загубата от по малак отбор от собствения,защото на полувремето нещата се оправят и се кефите.И никога незнаеш кой са истински фенове,защото аз съм плакъл на стадиона от отбори като вашия(мача през 2001г. срещу вас!)защото вие имате фенове който никага няма да плачете за отбора,а ще захвърлите шалчета и други артикули и ще кажете вече несъм от на отбор.И пак си ставате фенове на местнияви отбор!!!
Бижутера написа:Да припомним,че миналата година копачите пак се напиняха преди мача,ама Гонзо им затвори устите![]()
Minyor_pk написа:Бижутера написа:Да припомним,че миналата година копачите пак се напиняха преди мача,ама Гонзо им затвори устите![]()
Да не говориме,че тревопасните пак се напиняха ама неможаха да ни бият!!!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта