Добре бе,какво ви пречи това,че утре цяла България ще е за Миньор ?
много лош човешки матерял..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Добре бе,какво ви пречи това,че утре цяла България ще е за Миньор ?
trakia написа:UltraBlue написа:Minyor_pk написа:Имаме да си връщаме от миналата година.3-2 е резултат най-велик на този свят,за великата победа над нещасните говеда
ахахахахаах да ти имам радостите в живота .... тая песен пак от нас сте я свили, ама те циганите на село така правят ...
тихо, тихо ,че една песен си нямате ваша.
trakia написа:UltraBlue написа:Minyor_pk написа:Имаме да си връщаме от миналата година.3-2 е резултат най-велик на този свят,за великата победа над нещасните говеда
ахахахахаах да ти имам радостите в живота .... тая песен пак от нас сте я свили, ама те циганите на село така правят ...
тихо, тихо ,че една песен си нямате ваша.
away написа:scorer5 написа:да всички рабрахме че ако Левски бие причината ще е единствено и само съдията.
така беше и срещу ботев .. ехх тези рефери.
сигурно и миналата година рефера вкара двата гола на орките а не Гонзо, а ?
Този влиза към втората точка, той е уреден... Остави аман от болни хора мразещи Левски, ама какво да се прави тази година отново ще гледат Левски в групите на ШЛ дай Боже, ако не на ЛЕ е сигурно и отново ще има яко злоба да се трупа.
Колкото повече ни мразите, толкова по-силни ставаме
UltraBlue написа:Sagittarius написа:Ами нали се заканвате с резервите да ги отнесете,а виж какви ги пишете.Излезте им с резервите и да видиш как ще ви насерат там с поне 3 парцала.Знам,че се ентусиазираш от куците ви юноши-Цачев,Киров и там кои бяха-но излязат ли такива келемета на терена Миньоро просто ще ви изнасили буквално.Това е истината и Гонзю много добре я знае,затова и Дарко,и Бардончо ще са титуляри и Гошо на врата,защото иначе падате 100% в онзи котел на омразата младоци шанс нямат
Абе вие на какви наркотици сте не мога да разбера ....
1-во Левски е виновен че си е натрупал коефициент и играе с "леки" съперници в Европа...
После Левски е виновен че има класни футболисти и требва да играе с резервите у нас ....
Абе вие нормални ли сте![]()
И там във варна само еклери с прасета ли се чифтосват че само такива недоразумения се пръквате
![]()
Sagittarius написа:Ами нали се заканвате с резервите да ги отнесете,а виж какви ги пишете.Излезте им с резервите и да видиш как ще ви насерат там с поне 3 парцала.Знам,че се ентусиазираш от куците ви юноши-Цачев,Киров и там кои бяха-но излязат ли такива келемета на терена Миньоро просто ще ви изнасили буквално.Това е истината и Гонзю много добре я знае,затова и Дарко,и Бардончо ще са титуляри и Гошо на врата,защото иначе падате 100% в онзи котел на омразата младоци шанс нямат
на твоите наркотици ,тези които вашите фенове продават ,за коефицента си прав ще посрамите България с още по изразителна голова разлика от предния път независимо в ЛЕ или ШЛ
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта