Домусчиев кандидат

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Домусчиев кандидат

Мнениеот tsonpen » 11 апр 2012 15:33

Сигурен съм, че информацията е невярна. Преди време имаше въпрос към един от двата братя дали биха предложили техен кандидат за пост в БФС (или може би въпросът беше в смисъл дали е редно отборите да имат представители там) и той отговори, че не биха искали да се месят въобще в тази структура и че силата им е да си менижират клуба, което според мен е точно така. Ако някой направи добър клуб, това не означава непременно че би бил и добър администратор на БГ футбола, а и не виждам защо на хора като тях ще им трябва да се занимават с нещо подобно. Нека развиват Лудогорец по най-добрия начин!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 11 апр 2012 16:44

tsonpen написа: Ако някой направи добър клуб, това не означава непременно че би бил и добър администратор на БГ футбола

Тук не си прав, който е доказал че може да направи клуб и да го води към успехи - такъв определено показва че е добър ръководител.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 11 апр 2012 16:45

Изображение
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 апр 2012 17:01

S.T.A.L.K.E.R написа:
tsonpen написа: Ако някой направи добър клуб, това не означава непременно че би бил и добър администратор на БГ футбола

Тук не си прав, който е доказал че може да направи клуб и да го води към успехи - такъв определено показва че е добър ръководител.

Мотивацията за едното и другото е различна. Едно е да създаваш, друго е да регулираш. Поне от моя гледна точка изглежда много различно.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 апр 2012 19:01

Theos написа:Не е лоша идея, но се съмнявам, по скоро е някакъв фишек.

8-)

Не е никакъв "фишек" ! Наскоро гледах интервю на Венци Стефанов по телевизията, в което Чичо Венци недвусмислено намекваше на Боби Михайлов, че имат нов "силен" кандидат за неговото място.
Сега разбирам кого е имал предвид ... :(
Аз съм категорично против ! Футболът във футболни ръце ! Не ми е известно Домусчиев да е бил някога футболист !? :roll:
Ако ще продължаваме да превръщаме футбола в индустрия, то май съм на път да се откажа от тази игра. :evil:

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 11 апр 2012 20:11

Абе вие нормални ли сте какви неща пишете тук?Наистина ли вярвате че този мафиот е цветенце в сравнение с всички други които са се набъркали във футбола?Я се съвземете малко бре хора а вие чак шеф на БФС искате да го правите !Поинтересувайте се малко за него, за бизнеса му и от къде има парите си и прочие !Това че не са почнали да му показват мръсните неща в бизнеса както всички останали не означава че е чист като сълза и имайте търпение защото ако продължава така с Лудогорец скоро време това няма да се хареса на водещите отбори и ще се почне с атаките по него.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 апр 2012 22:23

Твърдо против !!!
И изказването "футбола в ръцете на футболисти" също никак не ми харесва !!!!
Точно футболистите ни докараха до сегашното положение !!!
Да се сложи юрист начело на БФС, човек който да работи да си подбере
хора които да пренапишат цялата номенклатура от правилници на футболния
съюз и да намалят щата дори наполовина. Съдиите извън футболния съюз президентите
на клубове също. Даже ако може и първенството да се администрира от истинска
ПФЛ !!!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 11 апр 2012 22:38

Айде стига с тази спекула. Това да се четат жълти издания трябва да се забрани със закон!

http://touch.dailymotion.com/#/video/xq ... yyyy_sport
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 12 апр 2012 00:40

е това на кой болен мозък му хрумна бе - ХА ХА
Домусчиев си гледа Лудогорец и му е през к..ра на бфс-то . няма време да се занимава с интриганти и хиени - не че няма да ги вкара в час .
п.п- точно такъв човек трябва да ръководи бфс-то , но не е г-н Домусчиев за жалост - ТЪРСИ СЕ , НО НЯМА ДА СЕ НАМЕРИ :)

Върни се в “Футбол - България”