Обръщение на спортната общественост към ЦСКА !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Re: Обръщение на спортната общественост към ЦСКА !
AN71 пак си на кафяво в сек б ТОР
)))

dimitar59, спортната общественост не са само феновете на ЦСКА, но включва и тях, не мислиш ли? Ти и от тяхно име ли се обръщаш?
AN71 написа:S.T.A.L.K.E.R написа:dimitar59 отиди отново на преглед, защото лечението което ти прилагат не действа
Зная ,че истината не ви изнася . Човека много точно си е написал въпросите а за лечение явно си ти
AN71 Да те питам снимката на аватара ти от рейс № 1,3, или е от междуселски автобус?

Седнал сульо пулев пред компа и тръгнал да пише от името на цялата спортна общественост! СМЯХ В ЗАЛАТА 

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Червените доказаха колко дълбоко са комплексирани от Левски - Левски това, Левски онова. В наш интерес е наитина да знаем какво се случва в кухнята на БФС, много ще ми е интересно за лиценза. А доколкото спортната общественост - сините съставлят една важна част от българската спортна общественост, това, че една орка на държавна хранилка говори срещу сините фенове от името и на сините фенове е малко странно, не мислите ли, червени комплексари? Ама вие изровихте томахавката. Оттук насетне, всеки ден ние ще се обръщаме към БФС с въпроси, относно някои неща, които също имат своята давност, както и по актуални въпроси кой дължи пари на футболисти, кой взема допинг, кой взема лиценз. Нищо лично, просто трябва да има справедливост 

favaca8888 написа:Хаха , супер тема !
Ако има Господ и Цска и Левски отдавна трябваше да са разформировани за престъпления срещу обществото![]()
3 години без титла за двата гранда.
Шоуто продължава !
Достатъчно е да живеем в нормална държава и тези два отбора отдавна щяха да са изтрити от картата.
Шоуто не само продължава, ами започва и в ново амплоа - без купа на България.
toffees написа:AN71 написа:S.T.A.L.K.E.R написа:dimitar59 отиди отново на преглед, защото лечението което ти прилагат не действа
Зная ,че истината не ви изнася . Човека много точно си е написал въпросите а за лечение явно си ти
AN71 Да те питам снимката на аватара ти от рейс № 1,3, или е от междуселски автобус?
Първо селяко е автобус в твоето село може и да е рейс

realist написа:dimitar59, спортната общественост не са само феновете на ЦСКА, но включва и тях, не мислиш ли? Ти и от тяхно име ли се обръщаш?
Разбира се.Имам приятели,фенове на ЦСКА,които споделят и подкрепят мнението ми и категорично се разграничават от действията на ръководството на отбора.ЦСКА не е клуб на шепа хора,които по някои обстоятелства управляват сега.ЦСКА го е имало и ще го има и преди и след тях и никой от пръвържениците му не е длъжен да споделя методите им на управление.Те трябва да знаят,че клубът съществува благодарение на своите верни привърженици,които аз много уважавам.Според мен шумът,койта сега вдигат ръководителите му е опит да се отклони вниманието за състоянието в клуба и много бързо да се забравят огромните / според мен / глупости,които сътвориха през зимния трансферен прозорец.
AN71 написа:AN71 Да те питам снимката на аватара ти от рейс № 1,3, или е от междуселски автобус?
Първо селяко е автобус в твоето село може и да е рейс
Рейс: Разг. Автобус, който редовно пътува по определен маршрут. // прил. рейсов, рейсова, рейсово, мн. рейсови

Ivanskiq написа:Червените доказаха колко дълбоко са комплексирани от Левски - Левски това, Левски онова. В наш интерес е наитина да знаем какво се случва в кухнята на БФС, много ще ми е интересно за лиценза. А доколкото спортната общественост - сините съставлят една важна част от българската спортна общественост, това, че една орка на държавна хранилка говори срещу сините фенове от името и на сините фенове е малко странно, не мислите ли, червени комплексари? Ама вие изровихте томахавката. Оттук насетне, всеки ден ние ще се обръщаме към БФС с въпроси, относно някои неща, които също имат своята давност, както и по актуални въпроси кой дължи пари на футболисти, кой взема допинг, кой взема лиценз. Нищо лично, просто трябва да има справедливост
Само че, това което вие бъркате е, че декларациите излизат от юридическия отдел на ЦСКА, а не от фенската маса

Върни се в “Футбол - България”