Форум Гонг и България е с теб, Стенли!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Re: Форум Гонг и България е с теб, Стенли!

Мнениеот rumbata » 03 апр 2012 10:29

MCMXIII написа:Да се коментира чалга/мангал, е проява на лош вкус...

Аз вярвам, че Стилиян ще се оправи. Той е силен характер, медицината е напреднала, това са все предпоставки за добър край. Дай Боже!

Съгласен съм, опитвам се да не обръщам внимание, но не се стърпях.
Новината за Стилиян ме потресе силно, защото преди два месеца на един приятел му откриха два тумора в мозъка, страшна работа.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 03 апр 2012 11:29

rumbata написа:Съгласен съм, опитвам се да не обръщам внимание, но не се стърпях.
Новината за Стилиян ме потресе силно, защото преди два месеца на един приятел му откриха два тумора в мозъка, страшна работа.

Аз също не се стърпях. Какъв е тоя, че да си позволява да се гаври с болката на Стенли и с нашето съчувствие?
А както виждам и други хора не са се стърпяли, тъй има цяла тема за това. Ако помислим трезво обаче, наистина това същество не заслужава и капка от вниманието, което му отделяме. Аз лично също му пожелавам да умре в адски мъки!
[center]Изображение[/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 апр 2012 11:31

Blagoy написа:
rumbata написа:Съгласен съм, опитвам се да не обръщам внимание, но не се стърпях.

Аз също не се стърпях. Какъв е тоя, че да си позволява да се гаври с болката на Стенли и с нашето съчувствие?
А както виждам и други хора не са се стърпяли, тъй има цяла тема за това. Ако помислим трезво обаче, наистина това същество не заслужава и капка от вниманието, което му отделяме. Аз лично му пожелавам да умре в адски мъки!

Болката за едни е PR за други. Истинската подкрепа е от обикновените хора, които я заявиха навсякъде и на всички мачове. Наистина край за това абсурдно изказване!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 03 апр 2012 14:31

Колабирането на Фабрис Муамба на терена по време на мача Тотнъм - Болтън на 17 март е провокирало английските тимове да направят обстойни изследвания на сърцата на своите футболисти като превантивна мярка за избягването на нови подобни инциденти, като този с Муамба.

Именно при тези прегледи в Астън Вила е било открито заболяването от левкемия на Стилиян Петров, разкри неговият съотборник Карлос Куеяр.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 апр 2012 20:28

Вила пусна тениски в подкрепа на Стенли с благотворителна цел
Клубният тим на Стилиян Петров – Астън Вила, реагира бързо и пусна в продажба тениски в подкрепа на българина. Екипът, на който пише „Подкрепи Стан“ и има снимка на полузащитника, може да се закупи от фен-шоповете на тима. Цената на тениската е 8 паунда, което изчислено в българска валута прави почти 19 лева.

Всички събрани средства от продажбата им ще отидат за благотворителност. Самият капитан ще избере на коя организация да бъдат дарени.

В края на изминалата седмица стана ясно, че Стилиян Петров е болен от левкемия. От вчера капитанът на българския национален отбор е в болница в Лондон, където започна лечението си.

Отборът на Астън Вила и феновете на тима подеха първи инициативата в 19-та минута на мача срещу Челси да станат на крака и да аплодират българина. Сега клубът реши да пусне тениска, която също е в подкрепа на Стилиян и феновете ще могат да носят и на предстоящите срещи на бирмингамци.

Екипът е същият, каквито играчите на Астън Вила носиха преди старта на мача с Челси (2:4) в събота.

Някой хора тук питаха за такива тениски.
Гонг много добре са го измислили с логото.
На ст. "Георги Аспарухов" се получи страхотна подкрепа. И фенове и футболисти.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 05 апр 2012 23:30

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 06 апр 2012 13:32

Най-много ме е яд на следното ! Журналисти които го дъвкаха за щяло и нещяло /включително и почти всички от Гонг / сега се държат ни лук яли ни лук мирисали ! Журналя които вместо да гласуват за него най-заслужено за футболист на годината , гласуваха поради клубни пристрастия за бивш техен вратар известен повече с комичните /а за тях дори трагични/ си изпълнения !
Погледнете се поне в огледалото господа , жалки сте !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 07 апр 2012 20:08

Не напразно открай време при всеки футболист на тревата и влиза медицинския екип. Предвид ставащото по терените напоследък е напълно нормално.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 10 апр 2012 23:33

Something from the boys,that i gave to Stilian,when i went to see him the other day..Everybody support him..
Изображение

Това от целия отбор на Юнайтед,на страницата във Фейсбук на Бербатов.
БРАВО БРАВО БРАВО БРАВО,ПОКЛОН!
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”