Кой отбор е с най-големи шансове за шампион?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Кой отбор е с най-големи шансове за шампион?

Мнениеот Lord VOODOO » 12 авг 2009 21:21

1. ЦСКА
2. Черно Море - иска ми се да сме първи, но просто няма да ни позволят
3. Левски *
4. Литекс **
5. Дай Боже Берое! ;)

* Според мен Левски ще хвърлят много сили в ЕКТ, за да спечелят колкото се може повече кинти и просто няма да им стигнат силите да играят в цикъл сряда-събота! Все пак помня как останахте без въздух срещу Баку още след 60-тата минута... Но дори и Левски да не участваха в ЕКТ пак не ги виждам шампиони - просто нямат хал!

** Литекс са както винаги надценени! Действително отбора е безкрайно слаб и бездарен! Нали ги видяхме срещу Левски за Суперкупата - пълна скръб! Макс до 8 кръг ще изостават със 6-8 точки от лидера (който и да е той), после ще има заучените оправдания - съдиите, лошите терени, участието в ЛЕ и тн и пак ще спасяват сезона с Купата на страната!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

23.09.1994

Мнениеот 23.09.1994 » 13 авг 2009 00:17

Лорд Вудооо е от най-жалките чорбари, тези под прикритие или така известните двойни фенове... Драги ми смехурко Левски ли нямат потенциал да са шампиони бе... Нима не знаеш, че Левски прави каквото си посика и с Черно море и с вечния ни абонамент ЦСКА... направо се скрии с плоските си чорбарски разсъждения, че си яко жалък. Личи ти от 1000 километра колко долен и мазен чорбар си, с омразата към Левски и Литекс(заради Мъри в него).

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 13 авг 2009 00:31

23.09.1994 написа:Лорд Вудооо е от най-жалките чорбари, тези под прикритие или така известните двойни фенове... Драги ми смехурко Левски ли нямат потенциал да са шампиони бе... Нима не знаеш, че Левски прави каквото си посика и с Черно море и с вечния ни абонамент ЦСКА... направо се скрии с плоските си чорбарски разсъждения, че си яко жалък. Личи ти от 1000 километра колко долен и мазен чорбар си, с омразата към Левски и Литекс(заради Мъри в него).

А какво да кажем за теб? Регнал си нов ник само, за да напишеш този изключително "смислен" пост и да не те разберем кой точно "разбирач" си ти! Аз поне не се крия! И имам пълното право да мразя когото си поискам!

А това, че съм антилевскар не ме прави автоматично чорбар, но аспиринчето в главата ти е прекалено ограничено или надрусано, за да го асимилира това!

А колкото до Левски и потенциала им.... ще видим кой крив, кой прав. ;) Аз казах!

Със здраве, и следващият път, когато искаш да ми кажеш нещо... давай по-смело и пиши с реалния си ник! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 авг 2009 00:38

Ми не може............и да иска, не може......... :roll:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 авг 2009 00:48

kartago написа:Ми не може............и да иска, не може......... :roll:

Дано си прав... :lol: ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 авг 2009 16:49

Lord VOODOO написа:1. ЦСКА
2. Черно Море - иска ми се да сме първи, но просто няма да ни позволят
3. Левски *
4. Литекс **
5. Дай Боже Берое! ;)

* Според мен Левски ще хвърлят много сили в ЕКТ, за да спечелят колкото се може повече кинти и просто няма да им стигнат силите да играят в цикъл сряда-събота! Все пак помня как останахте без въздух срещу Баку още след 60-тата минута... Но дори и Левски да не участваха в ЕКТ пак не ги виждам шампиони - просто нямат хал!

** Литекс са както винаги надценени! Действително отбора е безкрайно слаб и бездарен! Нали ги видяхме срещу Левски за Суперкупата - пълна скръб! Макс до 8 кръг ще изостават със 6-8 точки от лидера (който и да е той), после ще има заучените оправдания - съдиите, лошите терени, участието в ЛЕ и тн и пак ще спасяват сезона с Купата на страната!!!

Левски в момента имат толкова равностоен състав, че с резервите да излязат срещу вас, ще ви бием... 3то място не сме завършвали от толкова много време... Какво те кара да мислиш, че точно този сезон ще е така? С Мъри имахме мачове през пролетта даже и пак станахме шампиони. Тогава състава даже беше по зле откъм резервна скамейка...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 13 авг 2009 17:07

1. ЦСКА
2. "Левски"
3. "Литекс"
4. "Локо" СФ
5. "ЧМ"
6. "Чц"
7. "Славия"
8. "Берое"
9. "Локо" ПД
10. "Миньор"
11. "Сливен
12. "Пирин"
13. "Монтана"
14. "Ботев"
15. "Спортист"
16. "Локо" МЗ

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 авг 2009 17:39

Как може през пролетта Левски да те ПОМЕТЕ с 2-0,да загубиш спечелена титла и да твърдиш че Левски няма потенциал :shock: :shock: :shock:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 13 авг 2009 20:43

битката за титлата като всяка година ще е между ЛЕВСКИ и цска. чорбата си имат силна сателитна система от отбори,съдиите си ги подкрепят винаги,ще се борят за титлата със зъби и нокти докрая,колкото и да са слаби. ние сме с най-класния състав и за нас е ясно,че сме фаворит също. селския Литекс няма никъв шанс,дори с Мъриньо начело :mrgreen: Тича максимума им е зона УЕФА,няма да се учудя и Черноморец да се намеси в борбата за евротурнирите...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 13 авг 2009 23:39

С най големи шансове за титлата е отбора успял да си купи най много мачове :)

Върни се в “Футбол - България”