Гавра на вестник Гардиън с Димитър Бербатов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

jordanloko
Контакти:

Re: Гавра на вестник Гардиън с Димитър Бербатов

Мнениеот jordanloko » 04 апр 2012 15:16

Ако видите колажите за Ибрахимович е същото
Особено този, където го продават за 92млн. паунда при реална цена 23млн. и прахосване на 69млн.
Моят първи мач беше Локомотив-ПСЖ
sandi74 написа:Честита напълно заслужена победа на Локо Сф.

KellyB

Мнениеот KellyB » 04 апр 2012 15:20

russia написа:"Не се сърди, че те замерят - те нямат друг начин да те достигнат." Георги АСПАРУХОВ
Ха, това май се отнася и за Бербатов? :)

Когато Бербатов вкара гол на настоящ световен шампион и целия стадион стане да го аплодира, тогава го сравнявай с Гунди! Отделно ми изброй решителните му голове за класиране на Европейски и Световни първенства.... Да продължавам ли с разликите? :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 апр 2012 15:23

russia написа:"Не се сърди, че те замерят - те нямат друг начин да те достигнат." Георги АСПАРУХОВ

За мен лично това са двете легенди на българския футбол : )
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 04 апр 2012 15:46

messi7 написа:
гарфилд написа:Тъп,много изумен английски хумор. И без това,свестен и разбираем английски хумор,не съм виждал.;)

Напротив, хубав си е анлийския хумор. Просто не е за всички. Иначе тази новина няма какво да се коментира - АНГЛИЧАНИТЕ ВИНАГИ СА НИ МРАЗЕЛИ. Това е достатъчно. ;)

Кои сме ние, че да ни мразят англичаните? Нас ни мразят гърци, македонци и сърби, които са ни яли попарата. Иначе Митко е обект на подигравки, защото видимо превъзхожда местните "звезди" - по-красив е, по-възпитан е, получава повече пари, а на всичкото отгоре е и по-добър футболист.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 апр 2012 15:55

Стига псевдо национализъм. Берба сам си е виновен, че Шотладнския селянин го прави на две стотинки. Трябваше още лятото да напусне с високо вдигната глава, а не да се срастне с резервната скамейка, чакайки трохи от "Сър-а".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 04 апр 2012 16:00

Ние, българите, сами не се уважаваме помежду си, а искаме англичаните да ни стоят мирно със свалени шапки!
Този човек Барби ли не го нарекохме, Барбиетка ли не беше, мързеливец, некадърник, предател /когато напусна национала/, лигльо, манекенка...
Не зная за англичаните, но ние трябва да го уважаваме Бербатов като най-успелия български футболист днес и сега.
Аз му бях голям фен, но след напускането на национала се обърнах, признавам - не съм му антифен, но го харесвам, много, ама много по-малко, защото няма по-свещено нещо от националния флаг, а точно този флаг е на националната фланелка. И с флага, гордостта и достойнството шега не бива. И затова вече не съм фен на Димитър.
Но все пак смятам, че ние, българите, трябва да тачим Бербатов. Така, както цяла България трябва да тачи Стоичков, Гунди, Христо Бонев, Чико Дерменджиев...
Кой ще ни опази легендите - ако самите ние не си ги пазим?
Ние обаче този човек Бербатов го правим за 2 стинки тук, в България, помежду си.
Ами защо се сърдим тогава, че се подигравали с него англичаните?
Пука му на него на оная работа, той е милионер точно от английските милиони и ще се оправи. Англичаните и те да си таковат таковата.
Да му мислим ние, че дори и себе си не уважаваме, пък чакаме някой да ни прави измет, както казват съседите.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 апр 2012 16:13

А интересното е,че през уикенда хвалехме англичаните колко добре са се отнасяли с българина Стилян ! Дайте да не изпадаме в крайности.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 апр 2012 16:25

KellyB написа:

Когато Бербатов вкара гол на настоящ световен шампион и целия стадион стане да го аплодира, тогава го сравнявай с Гунди! Отделно ми изброй решителните му голове за класиране на Европейски и Световни първенства.... Да продължавам ли с разликите? :)

Ставаш смешен с тези критерии! Кой на кого бил вкарал! Кой е голмайстор №1 на България? А на Англия за миналата година? Колко гола има Бербатов въобще в квалификациите с които е помогнал на нац.отбор? ЦСКА като би действащия европейски шампион Ливърпул, прави ли го по-велик отбор от английския - не нали? Г.Марков като вкара гол на Англия за 1:1 на В.Левски да не би случайно да го взеха да играе на острова? Да продължавам ли и аз със разликите? Така, че детските ти представи за успехи и постижения ги разказвай на децата пред блока!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 апр 2012 17:33

KellyB написа:

Бре, интересни хора! Има един друг бе, дето е голмайстор на Световно първенство, носител на Златна топка и да не изброявам какво още, че има да пиша до сутринта, него що го оплюхте? Няма угодия, това е! 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 04 апр 2012 17:33

Бербатов трябваше още миналата година да се махне от Юнайтед. При такова отношение от Фергюсън не разбирам, защо остана.

Върни се в “Футбол - България”