Владимир Гаджев наказан за два мача

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

scooool
Контакти:

Re: смешни наказания за Йовов и Старокин

Мнениеот scooool » 03 апр 2012 19:19

Гаджев е за два мача, доколкото знам наказанията зависят от броя картони-жълти и червени който има състезателя през сезона.Проверете нещата добре преди да се дават компетентни мнения.

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 03 апр 2012 19:20

А някой знае ли защо Гаджев е наказан за 2 мача?
да не е натрупал жълти?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 03 апр 2012 19:27

veseo написа:Същата "синя" ДК ви наказа наркоманите за 2 седмици, вместо минимум 6 месеца, каквато е световната практика. Ама тогава всичко беше в реда на нещата, нали?

Явно още има такива индивиди в България :) Разбрал не разбрал важното да е плюе !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 03 апр 2012 19:28

radewski написа:А някой знае ли защо Гаджев е наказан за 2 мача?
да не е натрупал жълти?

Да, има 9 жълти.
Изображение

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 03 апр 2012 19:37

Директива.Сега след като Левски ще стане шампион с помощта на ББ,ДС,БФС,НАТО,ЕС и папата сега ги подготвят за ШЛ да спечелят.Не ви ли е срам да говорите глупости.Ми за вашите сиропаджии трябва ли да говорим.Смешни наказания.За Присо от максимални 10 мача наказание по правилник е наказан със средняшките 5 мача,защото решил да целуне полицая ама се спънал в кабел на местния кабелен оператор и докоснал нежно човека.
За мен БФС работи за вас.
Айде сега вие гоните!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 03 апр 2012 19:39

Тук на правопис се упражняват някои и се опитват да са компетентни по-вече и ДК.Осъзнайте се и си се пльоскайте във вашия си гьол,този е много дълбок за вас и с по чиста вода.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
vassilv
Контакти:

Мнениеот vassilv » 03 апр 2012 19:47

boji_levski написа:Първи са с 6 точки преднина всички за тях играят те само реват!!!Футболът е игра за мъже,а мъжете не ревът!!!Какво ми пука,че Йовов е наказан за 1 мач,ако питаш мене той и Гаджев за цял сезон да ги накажат пак няма да ми пука.

Йовов даже не трябваше да го наказват , щото май Гонзю си го кльопа. ?!?!?!?-Тасевски и Цветков - резерви, Йовов и Старокин - в игра-?!?!?!? , по малоумен треньор не сте имали , а иначе ако Гаджев ви дразни , аз съм съгласен да дойде при нас !!! Относно реването днес всички вестници и сайтове са пълни с Вашите СЪЛЗИ и СОПОЛИ....................

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 03 апр 2012 19:50

sslevski написа:Директива.Сега след като Левски ще стане шампион с помощта на ББ,ДС,БФС,НАТО,ЕС и папата сега ги подготвят за ШЛ да спечелят.Не ви ли е срам да говорите глупости.Ми за вашите сиропаджии трябва ли да говорим.Смешни наказания.За Присо от максимални 10 мача наказание по правилник е наказан със средняшките 5 мача,защото решил да целуне полицая ама се спънал в кабел на местния кабелен оператор и докоснал нежно човека.
За мен БФС работи за вас.
Айде сега вие гоните!!!

http://www.prosport.bg/news/24383-I-oshte-za-cherniya-prestypnik-i-negovata-vina.html
Te това говори достатъчно за наказанието на Присо ,всички сме гледали видеото .Случайно ако не си го гледал има го почти на всякъде.С ужасяващото му поведение как пребива полицай ,все пак има тежки последствия .Единственото ясно нещо на това видео се вижда ,че делегатът го няма в тунела и не знае какво е станало там ,но това не му пречи да опише всичко дословно в доклада си !

А за допинга е достатъчно да попиташ чичо Гугъл там пише всичко ,единственото по голяма наказание за същото вещество е за Колу Туре, при положение ,че го е взимал на своя глава ,а и на острова наказват за 3 мача ,ако дори погледнеш съдията на криво.
Хайде ти си !
Последна промяна от percival на 03 апр 2012 19:52, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
vassilv
Контакти:

Мнениеот vassilv » 03 апр 2012 19:51

captain_drifuss написа:БФС пак се показа като майка за едни и мащеха за други! може ли някой да ми обясни как Присо получи два мача за червения си картон срещу Локо (да оставим на страна другите 5, които са си чиста лудост), а Йовов и Голубович днес получават по 1 само за техния кютек!?! къде е логиката?! БФС са сини подлоги, там е!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=263099

Няма проблем , Гаджев през първото полувреме извърши поне пет фаула срещу Шум. ДЕКО за картон , ама не - картон получи чак в 71мин..

Потребителски аватар
vassilv
Контакти:

Мнениеот vassilv » 03 апр 2012 19:58

percival написа:
veseo написа:Същата "синя" ДК ви наказа наркоманите за 2 седмици, вместо минимум 6 месеца, каквато е световната практика. Ама тогава всичко беше в реда на нещата, нали?

Явно още има такива индивиди в България :) Разбрал не разбрал важното да е плюе !

Наказанието е от БОК , а не от ДК , а иначе няма проблем пиши за да си запълваш времето......... не ни пречиш !!!

Върни се в “Футбол - България”