ТЕМИЧКА ЗА РАЗМИСЪЛ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТЕМИЧКА ЗА РАЗМИСЪЛ
ХА ХА ХА
- Прикачени файлове
-
ceckapraznuwa.jpg
- (104.63 KиБ) Свален 354 пъти
LEVSKI SOFIA-TORCIDA KUSTENDIL
ultras написа:ХА
ПИЧ,ТИ СИ УЛТРА ГРОЗЕН ,..КАТО СЕ СНИМАШ ПИТАИ ДАЛИ МОЖЕ,..КОКАЛА КАЗА , ЧЕ ПОВЕЧЕ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ТЕ ВИЖДА...УБИВАШ МУ КАЛЦИЯ
- blue magic
- Контакти:
Това че БФС настройва съдийството срещу ЛЕВСКИ е показателно. Срещу Локо Пд по каква причина наказаха съдията? Че в една спорна ситуация, която е 50:50 не избра страната на домакините ли? А всички останали ситуации бяха свирени перфектно!
цС*ка са ми ясни. По стар техен обичай щом не са на първо място все реферите са им виновни.
цС*ка са ми ясни. По стар техен обичай щом не са на първо място все реферите са им виновни.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
ultras написа:ХА ХА ХА
Я разгледай това линкче :
http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=70
Я виж какво пише след мачовете м/у Левски-ЦСКА ЗА Купата на Сталин през 50-те години....виж прочети хубаво това дето го пише в скобките....Това е немски сайт и там няма скрито покрито........ и иди ми обяснявай после, кой бил отбора на ком. власт, нещастни ченгета "шестаци" като вашият любим , Николай май му беше именцето....агентурно.
Много интересно защо никое "говедце", не казва нищо повече по темата след предния ми пост вече два дни.
Защото истината понаболва, нали!
Защото истината понаболва, нали!
Върни се в “Футбол - България”