Форум Гонг и България е с теб, Стенли!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Цяла България зад Стенли!!!
Дано се излекува. Точно в най-силния си сезон Стенли разбра за болестта си... Къде е справедливостта в този живот?
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Въпреки, че е казал "Край с футбола", аз съм сигурен, че Стенли ще се върне! Нека да пребори по-бързо страшната болест и един ден ще го видим отново като КАПИТАН в националния! ТИ МОЖЕШ, КАПИТАНЕ! 

AnalBreaker написа:Дано се излекува. Точно в най-силния си сезон Стенли разбра за болестта си... Къде е справедливостта в този живот?
Горе

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Жалко, че Капитана се отказва. Скоро едва ли ще намерим толкова културен и умен човек.
Оправяй се бързо, Стенли!
Оправяй се бързо, Стенли!
Аве хора искам да си сложа някоя яка снимка на Стилян Петров на един сайт, ама на тая снимка да е някъв много надъхан, както на тая от гонга дета съм я сложил тук. Само че проблемът е, че в оня сайт, за да я качиш трябва да може на снимката да натиснеш копирай прекия път към този линк или нещо такова , а ако натиснеш само копирай не става. Но на всички снимки от нета не ми дава опцията да копирам прекия път и се изнервих. Може ли някой да ми намери такава снимка дето да мога да го копирам тоя пряк път
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
[center]

[/center]

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
danko_sot написа:Аве хора искам да си сложа някоя яка снимка на Стилян Петров на един сайт, ама на тая снимка да е някъв много надъхан, както на тая от гонга дета съм я сложил тук. Само че проблемът е, че в оня сайт, за да я качиш трябва да може на снимката да натиснеш копирай прекия път към този линк или нещо такова , а ако натиснеш само копирай не става. Но на всички снимки от нета не ми дава опцията да копирам прекия път и се изнервих. Може ли някой да ми намери такава снимка дето да мога да го копирам тоя пряк път
Отиди в този сайт и дай с клавишите Ctrl и PrtSc заедно!!! Това ще копира монитора ти, после отвори Paint и избери функцията с правоъгълника на тиренца в горният ляв ъгъл!!! След това натисни Paste и ще ти излезе цялата страница като снимка в Paint!!! След това я изрежи колкото искаш и я запамети в компа ти. След което отвори Google и напиши качване на снимки и си избери един такъв сайт!!! И готово, само гледай ако е за Гонга снимката за аватар да не е над 200 пиксела, ако не ти е за аватар може да е голяма колкото си искаш!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 31 мар 2012 12:23, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Искрено му пожелавам възможно най-бързо оздравяване ! Цяла България сега е зад Стенли, мъжко момче е, нека пребори болестта !
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Върни се в “Футбол - България”