Форум Гонг и България е с теб, Стенли!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Призив към всички агитки за подкрепа към Стенли!

Мнениеот Thsmith » 31 мар 2012 02:26

Стенли ми е един от доста симпатичните играчи и му желая всичко най-добро. Надявам се да се оправи и по-възможност отново да играе. Ама това което се прави ми прилича повече на позьорщина ако трябва да съм честен. Инициативи за смяна на аватари с неговия лик, декларация на клубове, агитки, треньори и какво ли още не. От това лично аз полза освен един вид позьорщина не виждам... Нима Стенли ще се оправи по бързо така? Или просто някой журналист ще има какво да пише... Нека оставим на спокойствие Стенли и семейството му в тази битка която няма право да губи.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 31 мар 2012 02:55

Thsmith написа:Стенли ми е един от доста симпатичните играчи и му желая всичко най-добро. Надявам се да се оправи и по-възможност отново да играе. Ама това което се прави ми прилича повече на позьорщина ако трябва да съм честен. Инициативи за смяна на аватари с неговия лик, декларация на клубове, агитки, треньори и какво ли още не. От това лично аз полза освен един вид позьорщина не виждам... Нима Стенли ще се оправи по бързо така? Или просто някой журналист ще има какво да пише... Нека оставим на спокойствие Стенли и семейството му в тази битка която няма право да губи.

Няма по хубаво нещо от това да видиш и усетиш че цял свят е с теб в такъв тежък момент. А точно това цели подкрепата към Стенли, да му вдъхне сили и кураж! За това колко богат финансово е Стан е излишно да се пише, ясно е че може да си позволи всяко едно лечение умножено по 10. Пари не са му нужни на него, нужна му е силна воля за да пребори болестта, точно като на Херо.
И не няма нужда всички да мълчат и да го оставят намира сам в борбата с коварната болест. Всичката тази подкрепа и позитивна енергия насочена към Стан в момента е само и единствено с една цел - ДА СЕ ОПРАВИ ВЪЗМОЖНО НАЙ СКОРО! И е похвално че цяла Англия както и България реагира. Сигурен съм че и Шотландия няма да остане безучастна.
Тези които трябва да ни оставят намира са идиоти като теб с маолумните си изказвания! То че си се изсрал тука във форума е ясно, ама моля те вземи направи като котките - зарови си ла*ното че смърди разбираш ли!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Стилиян Петров се бори за живота си, болен от левкемия

Мнениеот TristaNNN » 31 мар 2012 03:24

Нека да забравим всички клубни пристрастия и всеки по свой начин да подкрепи Петров в този момент. Похвално е че всички българи са толкова задружни в този миг, защото винаги когато нацията е сплотена и вярва в доброто, то правдата и справедливостта възтържествуват.

Кураж Стенли, едва ли някой знае какво ти е в момента, но никой не се съмнява в силата на твоя дух!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 31 мар 2012 03:29

Няма нужда да нападате човека (thsmith) и да превръщате темата за пореден път на спор между "сини" срещу "червени". Сигурен съм, че и той като нас иска Стилян да се излекува. Освен това, досега съм срещал доста обективни негови мнения във форума.
Самият факт, че веднага след лошата вест хиляди хора в България реагираха и без значение цвета и пристрастията показаха съпричастност и поне морална подкрепа, няма как да не е значим. Много българи подкрепиха дори Абидал, когато също се бореше с тежка болест, остава Стилян да не подкрепим. Подкрепата и съчувствието няма как да са позьорщина в случая, защото в никакъв случай не са лицемерни. Стилян си е заслужил отдавна уважението на всички фенове в България!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
кроманьонеца
Контакти:

Re: Стилиян Петров се бори за живота си, болен от левкемия

Мнениеот кроманьонеца » 31 мар 2012 03:40

В петък следобед бяхме разтърсени от новината, че капитанът на националния ни отбор по футбол Стилиян Петров има остра левкемия. Мъжкият, силен и борбен характер на Стенли ще помогне в най-тежкия му мач в живота. Въпреки това той като всеки един човек на тази планета и в наша България има нужда от подкрепа.

Затова: Подкрепете Стенли по стадионите през уикенда! В събота, неделя и понеделник има мачове из цяла България от "А", "Б", "В" и окръжните групи. Дали с някаква специална хореография, дали с транспарант, дали със скандирания, това вие решете.

Викнете толкова силно "Стилиян Петров" или просто "Стенли" от вашата трибуна, че да се чуе чак в Бирмингам! Ще има ефект!

КУРАЖ, СТЕНЛИ!

Източник: http://www.fanface.bg/tema/item/3905-%D ... D0%BC.html

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Всички заедно за Стилян Петров!

Мнениеот mormona » 31 мар 2012 05:05

Реших да не минавам само с един аватар а с цял подпис.
Нямам феисбук и такива но ако Стилян мерне подписа дано му даде сили и още повече кураж. Незнам и дали съм написал правилно Смело сърце , но си мисля, че е краино подходящо за него~!!!

Ако някои иска подобен подпис или същия да пише на лична - като имам време ще направя нещо... пишем често тука и ако така може да помогнем да се впрегнем.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 31 мар 2012 07:30

Кураж Стенли, ти ще победиш болеста!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Нека всички агитки и клубове да се обединим за Стенли!

Мнениеот crap » 31 мар 2012 07:35

България вече се обедини! Дано оздравее... вярвам, че ще оздравее!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 мар 2012 07:51

‎"My thoughts go out to our Captain Fantastic. Get well soon Stan, speedy recovery. Leader, Legend, Hero."

Коментар под новината за тежката диагноза на Стилиян Петров в Dailymail. Лидер, Легенда, Герой... така го определят феновете на острова, така го определям и аз. Вече втори ден съм в шок, като вчера малко не ми се вярваше, но днес просто се чувствам потресен... Все пак се срещат и изказвания на английски професори, които казват, че нашият капитан има голям шанс да оздравее, поради младостта си и здравословния живот, който води. Наистина вярвам в това!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Всички агитки и клубове за Стилян Петров!

Мнениеот iliev72 » 31 мар 2012 08:29

Дано да оздравее Стенли ! Вече не знам какво да си мисля за професионалният спорт в наше време ! Особено след толкова много случаи на заболели спортисти ! Като започнем още от времето когато се разболя Кану и се стигне сега до припадането на Муамба ! Поне за мен има нещо гнило в целият този професионален спорт и крайно време някой да каже какво става ! Не може хората които водят изключително здравословен начин на живот да капят като круши и то от страшни болести ! Това трябва да спре !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Футбол - България”