Класиране "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Класиране "А" група

Мнениеот vladitol » 11 авг 2009 15:40

е каква е разликата :lol: :lol: :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 11 авг 2009 15:51

vladitol написа:е каква е разликата :lol: :lol: :lol:

Защо в гонг.бг винаги е подкрепян синият отбор :evil: :evil:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 11 авг 2009 15:53

aloha^guy написа:
vladitol написа:е каква е разликата :lol: :lol: :lol:

Защо в гонг.бг винаги е подкрепян синият отбор :evil: :evil:

По-точно червеният! Защото по азбучен ред вие чорбарите трябва да сте на 3-то място, а не на второ, така че престанете да пишете! :lol:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 авг 2009 15:53

megagrym написа:
SassuWunnu написа:Напълно възможно е да сметнете,че не е толкова важен този въпрос,но на мен ми е интересно по какъв начин и на какъв принцип се прави класирането в А група към момента. Не намирам логика Левски да е пред ЦСКА и Литекс, като са с една и съща голова разлика и точки. Няма ли да е по добре при това положение да е на азбучен принцип или на база на това кой е записал резултат първи...а и на някаква друга логика?

Много си прав но по принцип ЦСКА и ЛИТЕКС трябва да са пред ЛЕВСКИ заради 5-те си чисти гола на чужд терен НЕЗНА КОЙ ТАПАК Е ЛЕПНАЛ ЛЕВСКИ на 1-во място в момента

но при всички случай няма смисал да се преправя все пак е 1-ви кръг само а фо 30 има още цели 29 :)

това да на са европейските клубни турнири това е най-тъпата логика

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 авг 2009 16:00

SassuWunnu написа:Напълно възможно е да сметнете,че не е толкова важен този въпрос,но на мен ми е интересно по какъв начин и на какъв принцип се прави класирането в А група към момента. Не намирам логика Левски да е пред ЦСКА и Литекс, като са с една и съща голова разлика и точки. Няма ли да е по добре при това положение да е на азбучен принцип или на база на това кой е записал резултат първи...а и на някаква друга логика?

Извинявай за цитатът,ама първо не намираш логика ЛЕВСКИ да е първи,а после казваш че азбучния принцип е най-правилен....ти знаеш ли азбуката?щото чорбарската ви злоба до там стигна че вече си противоречите.............а иначе класирането най-правилно е :
1.Левски
1.Литекс
1.ЦСКА
4.Черноморец или Берое ,защото феновете на Берое не се сърдят че са написали Черноморец пред тях...............А може би искате сега да сте първи ,защото до края на сезона няма да имате тази възможност

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 авг 2009 16:15

Пишете по темата.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

SassuWunnu
Контакти:

Мнениеот SassuWunnu » 11 авг 2009 16:53

Извинявай за цитатът,ама първо не намираш логика ЛЕВСКИ да е първи,а после казваш че азбучния принцип е най-правилен....ти знаеш ли азбуката?щото чорбарската ви злоба до там стигна че вече си противоречите.............а иначе класирането най-правилно е :
1.Левски
1.Литекс
1.ЦСКА
4.Черноморец или Берое ,защото феновете на Берое не се сърдят че са написали Черноморец пред тях...............А може би искате сега да сте първи ,защото до края на сезона няма да имате тази възможност

Аз просто питам на какъв принцип е правена тази таблица,а след това казвам според мен как е правилно, без да имам претенции кой точно ще е първи, трети и т.н.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 авг 2009 01:18

Това ли е най-големия проблем пък сега?Не ми пука, ако ще до 29-ия кръг да не сме първи, важното е да сме след 30-ия
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - България”