Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
vladitol написа:е каква е разликата![]()
![]()
aloha^guy написа:vladitol написа:е каква е разликата![]()
![]()
Защо в гонг.бг винаги е подкрепян синият отбор![]()
megagrym написа:SassuWunnu написа:Напълно възможно е да сметнете,че не е толкова важен този въпрос,но на мен ми е интересно по какъв начин и на какъв принцип се прави класирането в А група към момента. Не намирам логика Левски да е пред ЦСКА и Литекс, като са с една и съща голова разлика и точки. Няма ли да е по добре при това положение да е на азбучен принцип или на база на това кой е записал резултат първи...а и на някаква друга логика?
Много си прав но по принцип ЦСКА и ЛИТЕКС трябва да са пред ЛЕВСКИ заради 5-те си чисти гола на чужд терен НЕЗНА КОЙ ТАПАК Е ЛЕПНАЛ ЛЕВСКИ на 1-во място в момента
но при всички случай няма смисал да се преправя все пак е 1-ви кръг само а фо 30 има още цели 29
SassuWunnu написа:Напълно възможно е да сметнете,че не е толкова важен този въпрос,но на мен ми е интересно по какъв начин и на какъв принцип се прави класирането в А група към момента. Не намирам логика Левски да е пред ЦСКА и Литекс, като са с една и съща голова разлика и точки. Няма ли да е по добре при това положение да е на азбучен принцип или на база на това кой е записал резултат първи...а и на някаква друга логика?
Извинявай за цитатът,ама първо не намираш логика ЛЕВСКИ да е първи,а после казваш че азбучния принцип е най-правилен....ти знаеш ли азбуката?щото чорбарската ви злоба до там стигна че вече си противоречите.............а иначе класирането най-правилно е :
1.Левски
1.Литекс
1.ЦСКА
4.Черноморец или Берое ,защото феновете на Берое не се сърдят че са написали Черноморец пред тях...............А може би искате сега да сте първи ,защото до края на сезона няма да имате тази възможност
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта