Някъде из Черната гора

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Re: Някъде из Черната гора

Мнениеот CSKAfan » 08 сеп 2008 15:23

Да се класираме, няма лошо. Но и там ще има големи очаквания и т.н.
"2004 европейското било провал и Пламен Марков бил виновен и некадърник..."
Такова изявление бях прочел някоъде. Ами ако не бяхме се класирали на това европейско? По-голям успех ли щеше да е? Верно че трябва да си поставяме високи цели, но все пак трябва да сме реалисти, нали?

Тези "критици" с глупавите си мнения с нищо не помагат на отбора! Вместо само да искат и да критикуват играчи и треньори да вземат да ходят на мачовете, да подкрепят отбора и не само националния, а и клубните пък тогава да изписват романи с критики. Защото на мача на Румънците стадиона е бил почти пълен, макар че загубиха. А клубните стадиони в Англия ги виждате, нали? Най-слабо посетеният мач във Висшата лига е от 5 500 души. А тука с толкова хора на стадиона агитките се гордеят. Ако има фенове по стадионите футболистите ще се раздават много повече. Това е доказано.
За съжаление аз живея в град където няма футбол, е имаше но го развалиха. Всичко стана заради пари. И много завиждам на хората от Пловдив, София, Варна и Бургас за това което имат...
YNWA!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 08 сеп 2008 15:58

Почти всеки твърди, че хикса с Черна гора е провал все едно сме някакви супер фаворити докато истинските фаворите като Испания, Англия, Италия се мъчат като грешни дяволи, а Франция дори загуби позорно от Австрия с 3:1.Според мен трябва да се спре с тези спекулации като по този начин ще се намали част от напрежението върху играчите.Вместо това започнахме да правим генерални изводи за играчите и треньора.Бербатов се пазел за Манчестър, Пламен Марков бил некадърник.Абе изобщо това сме ние българите вечно се обвиняваме един друг вместо да се обединим и да подкрепяме отбора до край.Квалификациите са в самото начало имаме реални шансове да се класираме за световното.Според мен е грешка да се твърди, че първият ни мач е тръгнал с фалстарт.Успех на нашите на национали и нека на мачовете ни в София феновете да напълнят стадиона до краен предел!!! 8-)

vonabrav
Контакти:

Мнениеот vonabrav » 08 сеп 2008 17:01

Странни работи стават в българския футбол. 2004г. Пламен Марков ни класира за европейско първенство отпаднахме безславно, но все пак бяхме там, после започнаха да го плуят, че бил некадърен и т.н и хоп отново го викаме национален треньор. Защо не го оставиха да работи после пак той, поне започна да обиграва отбора, ами викнахме Христо Стоичков, човека не ставаше за тази работи. Сега искаме след 4 години след едва 2 контроли и един официален мач за него, нещо запомнящо се да направи, еми с тези футболисти толкова, единствено ме е яд, че Бербатов сам срещу вратаря неможа да вкара, въпреки че е голям играч. Айде дано бием Италия и нещата да станат по заплетени в нашата група. Успех момчета

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 08 сеп 2008 17:50

Добре е , че има и хора който защитават играчите ни и тренера :)))(казвам играчите, не отбора, щото ние отбор нямаме).
Не ме учудва надменното отношение на Бербатов и компания, но е нормално, тренера им (наричам го тренер ,щото ми прилича на учител по физическо) ...та тренера им си е харесал играта и представянето и само няколко идивидуални грешки били ни попречили да грабнем "заслужената победа", тука половината форум също е гледал друг мач и са доволни, направо сме си супер даже, можело да се класираме хахахха, може даже и трети да свършим и после пак има шанс примерно Италия и Ирландия да се откажат и да кажат : Бе , я Берба и компания да идат да поиграят вместо нас на финалите.................и това е вариянт.
Абе имаме си шанс, ама аз лично : 'бал съм ги тия лекета.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 08 сеп 2008 18:24

МЪКА Е.ОТБОРА,ДЪРЖАВАТА,СПОРТА ВСИЧКО Е В БЛАТОТО,ТОВА Е..................МОЖЕ БИ СЛЕД 100 ГОДИНИ НЕЩТАТА ДА СЕ ОПРАВЯТ,ЗАЩТОТО ПО-ЗЛЕ от ТОВА НЕМОЖЕ :x :x :x :x :x :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Glory Glory Man Utd

voinvoinov
Контакти:

Мнениеот voinvoinov » 08 сеп 2008 18:28

Neznam kak vse o6te se namirat hora koito da za6totavat na6ite glezliovci! I az iskam da popitam: I tezi li kvalifikacii gospoda,6te izzieveem vav prazni nadezdi ,i obe6tania! Kakto itezi za predi6nite dve svetovni,i poslednoto evropeisko! Na men li4no mi pisna ot ki6leta! A na gospodata cesekari deto mnogo se kefiat na Berbo,6te kaza:tolkova vi e i akala gospoda cesekari!
ISTINSKATA ISTORIA,PRINADLEZI NA ISTINSKITE OTBORI,A TE PRINADLEZAT NA ISTINSKITE PUBLIKI!!!!!!! Levski Sofia tova e edni4kata ISTINA!!!

Върни се в “Футбол - България”