Любовта към любимия отбор, или омразата към опонента?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кое е по-силно, любовта към любимия отбор, или омразата към противника?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Любов vs. Омраза

Мнениеот tiamat » 16 мар 2012 03:08

kingofpop написа:Аз пък се питам колко теми ще направите за Левски и ЦСКА....не ви ли писна да гледате българския цирк.....аз не съм гледал мач от А група от 2-3 години, с малки изключения и си ми е добре...гледам това сигурно е 10 та тема днес след загубите на Левски и ЦСКА...голям праз

Ами кво се месиш тогаз??

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Любовта към любимия отбор, или омразата към опонента?

Мнениеот tiamat » 16 мар 2012 03:45

Гочето1913 написа:Любов към Черно море!Силно обичам този клуб повече от всичко на света!Уважавам всички противници, с изключение на Левски и ЦСКА , защото знам по какъв недостоен и нечестен начин са ставали шампиони в продължение на 67 години!

Не си съвсем прав, щото Левски минава към МВР 68-ма година някъде и далеч няма привилегии като ЦСКА. Освен това за разлика от цесекарите, които винаги са били горди, че са армейски отбор, левскарите никога не са приемали милиционерската шапка. А по време на мутренските години Левски беше шампион 93-95, когато отбора беше много силен (за което говорят разгромните резултати срещу преките конкуренти) и не вярвам да е имало силна "мутренска" намеса.

ivakoro
Контакти:

Мнениеот ivakoro » 16 мар 2012 07:34

Определено любовта към любимия отбор.Хиляда пъти бих предпочел ЦСКА да бие независимо с кой отбор играе отколкото Левски да падне.Поздравления за Септември,изиграха мача по единствения възможен за тях начин и успяха :(
...а ние сме ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 16 мар 2012 08:16

Загубите на Опонента ме интересуват само колкото могат да подпомогнат моя отбор (в случая Левски).
Примерно загубата на ЦСКА от Септември хич не ме грее, Левски не е на 1/2 финал за да изкопчи нещо от станалото...
Иначе факта, че Опонента е зле не значи непременно че НАШИТЕ са добре. Какво да се кефи човек тогава?

Спокойно бих поздравил ЦСКА с някоя титла, стига да е спечелена нормално, както и всеки ЦСКАр, който не опита да се е*ава с мен истински чрез тая титла.

По принцип се бъзикам яко с цскарчета и други около мен, но реално смятам за идиотско нон-стоп да навикваш, хулиш и плюеш Врагът..
В края на краищата всичко се свежда до следното: Както аз съм един обикновен привърженик на Левски, така оня отсреща е един обикновен кротък привърженик на ЦСКА или Ботев и т.н; в ПОВЕЧЕТО случаи той като човек не е по-лош от мен. Да се избием щото е Канарче или Чорба ли? Дали дали ама.. надали.

По принцип най-много уважавам феновете РЕАЛИСТИ, за който и отбор да става дума. А със слепите фанатици се занимавам само ако решат да минат към обиди хх
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 16 мар 2012 08:28

Обичам Локомотив София!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 16 мар 2012 08:28

Още една анкета: Феновете на други отбори в България, несимпатизиращи на Левски и ЦСКА напълнихте ли гащите от кеф вчера. Това любов ли е или омраза? :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 мар 2012 08:30

Одеве пуснах една тема за Сьоред Аршв темата на Левски, без да целя провокация или нещо от сорта, просто ми беше любопитно какво е мнението на "сините" ...обаче всъщност ми беше любопитно и какво ще се случи с мен и темата ми. Е, имаше някои хора, които си изразиха чисто и просто мнението и си признавам, че бяха повече отколкото очаквах. Обаче имаше и други - защо не пишеш с главни букви, защо пускаш тема във форума на Левски като си фен на Черно море, защо едикакво си - и накрая темата изчезна просто, защото не съм фен на Левски...

Не се чуди.Форума на Левски е много добре цензуриран.Той е един от двата форума тук,където се трият всички неудобни постове или теми,а автора им получава на личен предупреждение за бъдещо наказание.За съжаление поведението ни тук е огледало на поведението ни в реалния живот.Ние,българите сме народ при който завистта,злобата и омразата са силно изразени.Не напразно за нас се казва,че ако от тия черти може да се произвежда енергия,ще захраним цяла Европа с ток.Като потвърждение на тезата ми можеш да видиш реакцията на сините след загубата ни от Септември.За съжаление в пълна сила важи поговорката от шопския фолклор:"Не е важно на мен да е добре,а на Вуте да му е зле"!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 мар 2012 08:36

SANSIRO7 написа:Още една анкета: Феновете на други отбори в България, несимпатизиращи на Левски и ЦСКА напълнихте ли гащите от кеф вчера. Това любов ли е или омраза? :)

Всъщност, идеята ми не беше темата да бъде анкета. Щото така смисъла на темата като цяло се изгуби в играта да се гласува в анкетата... ама както и да е, предполагам, че пак на някое правило от форума ми е противоречала темата и е трябвало да се направи като анкета, за да остане във форума :twisted:

Идеята ми всъщност беше защо е необходимо да има изобщо омраза?! Не може ли да си покдкрепяме отбора, да уважаваме противниците си, феновете на другите отбори, които не симпатизират на нашите... то не знам дали някой изобщо ми е прочел заглавното мнение на темата, или просто са побързали по-бързо да изразят мнение по анкетата..... каквато всъщност нямаше като пуснах темата :mrgreen:

За мен омразата е болест като цяло и не е необходима... това се опитах да кажа, не знам доколко се е получило де :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 16 мар 2012 09:30

По темата,разбира се че на първо място е любовта към отбора.Погледната реално обаче за съжаление, омразата към другия въобще не е за подценяване.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 16 мар 2012 09:34

Знаете ли кое антипода на футболните хулигани.....футболните ролигани.
Когато английските хулигани вилнеят в Европа,по това време датските ролигани показват какъв принципно би трябвало да е човекът обичащ отбора си.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Футбол - България”