Септември Симитли (Фен тема)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Септември Симитли (Фен тема)

Мнениеот shotgun blues » 15 мар 2012 20:00

горд съм че са изстрити поне 40,50 мнения в тази тема,НО МОЕТО СТОИ :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 15 мар 2012 20:01

Lubomirov написа:Този отбор ни се води сателит. Тези играят по смислено от "Левски" :)

прав си само с пари и мранкане не става

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 15 мар 2012 20:02

Честита победа на момчетата от Симитли без значение чии сателит са

cskaole

Мнениеот cskaole » 15 мар 2012 20:02

Браво на Септември. Биха съвсем заслужено боклуците ЦСКА (не пиша за емблемата, а за собствениците и ръководството). Пожелавам им да спечелят Купата с такава игра, каквато показаха срещу един от най-слабите в момента отбори в България - ЦСКА!!! Ще стискам палци!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 мар 2012 20:03

shotgun blues написа:горд съм че са изстрити поне 40,50 мнения в тази тема,НО МОЕТО СТОИ :lol:

[offtopic]Ами то си е по темата, какво чудно има :mrgreen:[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 15 мар 2012 20:03

8-)

Мисля, че феновете на Левски и особено на ЦСКА не трябва да правят трагедии от отпадането на своите любимци. В нормалните държави често става така. Грандовете не са застраховани нито в Англия, нито в Испания, нито в Италия ...
Септември Симитли спечели симпатиите на всички неутрални, които гледаха и слушаха развоя на мача днес.
Освен, че играха вдъхновено като европейски провинциален отбор и не се уплашиха от гранда ЦСКА, похвала заслужава и самата организация, която беше създадена около мача.
Полицията беше перфектна в организацията около стадиона. Посрещаха, регулираха и даваха любезно указания на пристигащите автомобили. А, те не бяха никак малко.
Макар да имаше ледено студен вятър на стадиона, добро впечатление направиха и мажоретките със своите изпълнения преди мача и на почивката.
Въобще в тази криза и упадък, днес Септември Симитли изглеждаше във всяко едно отношение като слънчев лъч в мрака ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 15 мар 2012 20:07

Браво на Септември.Дано влязат в А група не може да са по-зле от Каварна и Светкавица..Ако не им се падне Лудогорец ,мисля си ,че имат сили за финал,е тази история ми напомня за сателити ,за Поморие,сателитът на Черноморец(Бс)..
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 мар 2012 20:14

Aбе стига с тези САшодиковщини ,моля !
Мача си се игра , бая картон, много борба и перфектна тактика на домакините.
Школата пък им е никак не лоша като много футболисти, които ръчкат А групата са излезли именно от там.
Аз се надявам да се паднат с Локо пд ( защото могат да имат някакъв шанс ) , а Литекс и Лудогорец да се паднат на 1/2 финал. В случая мисля че всички отбори ще са доволни на такъв жребий.
Успех На Симитли.

:P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 16 мар 2012 01:04

шапка свалям на тези момчета . със сигурност си спечелиха повече привърженици отколкото някакви измислени отбори като Ловеч и Лудогорец взети заедно ,но БФС и Бойко няма да позволят тези момчета да вземат купата,а те определено имат сили
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 16 мар 2012 03:00

Изображение
shotgun blues написа:горд съм че са изстрити поне 40,50 мнения в тази тема,НО МОЕТО СТОИ :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BRM4xSUzOV0&feature=channel[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eKERlNJSx6A&feature=channel[/youtube]Изображение
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Футбол - България”