Срам и резил

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Bad Boy

Re: Пълен срам за България- Бербатов отвратителен!!!

Мнениеот Bad Boy » 07 сеп 2008 00:44

Ние българите сме винаги големи оптимисти. Зададат ли се квалификации /за световно или европейско/ ние сме на първа линия, тоест трябва да се класираме НА ВСЯКА ЦЕНА. Ама какъв е отбора в този момент, кой е тренъор НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. Ние с този оптимизъм дето го имаме /ако оптимизма се реализираше ,щяхме да сме №1 във футбола./ То страни като Англия и Италия не са се класирвали за всеки футболен форум, но за нас естествено това няма значение. С този оптимизъм български, който не почива на реални преценки за футбола ни , още години наред ще се ядосваме и ще се чудиме защо ни няма нито на световни и европейски първенства.

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

За така наречените ни "звезди"

Мнениеот Cortezz » 07 сеп 2008 00:52

Искам да се обърна към така наречените ни "звезди" за 30 млн и така натаатък .. какво играха в този мач ? Всичките ни футболисти са за никъде .. на мен не ми трябва футболист за 30 млн да не може 1 удар да бие искам 1 футболист за 30 хиляди лева ама да прави играта и да играе със сърце... къде е Сашо Александров ( Кривият ) за мен най-добрият в БГ за момента ,.. ама човека правилно си каза че няма да играе за България и евала му правя .. не искам да играят за пари а искам да играят със сърце и душа това не е нито ЛЕВСКИ нито ЦСКА това е БЪЛГАРИЯ и това трябва да го разберат прехвърцуните ни звезди .. със такава игра сме трагични .. не може 1 Мирко Вучинич да ни прави луди който,колко под парите на нашете звезда ... БЕРБАТОВ ... а той какво .. само да бяга и да не може да направи нищо .. не може така .. :( Искам отбора да се вземе в ръце и всички да вземат урок от единственият човек който играе със сърце и воля за БЪЛГАРИЯ МАРТИН ПЕТРОВ може би и ВАЛЕРИ БОЖИНОВ .. та само Бербатов ли е нападел ? Само той ли е в България мама му да еба ? Няма ли други нападатели мама му стара ? Имаме си .. но кой да ги извика ... кой ? Аз или Вие ? Питам се аз .. не е само Георги Христов или Ивелин Попов .. имаме много надежди .. но никой не ги вика .. никой ..в ЦСКА има 2-3 млади надежди викай тях мамата му да еба ...и не само там в БЪЛГАРИЯ има толкова таланти който са жадни за игра и да се борят на терена за БЪЛГАРИЯ ... но уви състава е 1 от години наред .,.. ;( БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

betikal
Контакти:

Re: Бербатов спаси България.

Мнениеот betikal » 07 сеп 2008 01:08

Да започнем с това,че аз съм Левскар,но играта на БЕРБО много ми харесва.Не случайно НАЙ ДОБРИЯ ТРЕНИОР В СВЕТА дава най много лири до момента на своята кариера.Днес Бербатов спаси България. КАК ? Много просто при наказателния в 92 мин.взе топката от гушналият я З.Лазаров и я даде на Б.Георгиев................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... и всички видяхте какво стана. 2-2 Всички знаете ,че един играч,не е един отдбор.Днес Бербатов изпусна чист гол. Утре както знаетае ще вкара 2. Моето мнение е радвайте се,че БЕРБО играе за Наионалния.И ЗАПОМНЕТЕ ТОЙ Е ПО ДОБЪР И ОТ Стоичков.

voinvoinov
Контакти:

Re: Футболисти или ПАРАОЛИМПИЙЦИ

Мнениеот voinvoinov » 07 сеп 2008 01:09

Sme6ni sme!!!!!!! Vsi4ko otiva podiavolite! Trenior POSLU6NIK,igra4i manekeni! La4o Tanev,i Emil Dan4ev sa nai-goliamoto zlo za nacionalnia,se6taite se za6to!!!!!!!!!!!
ISTINSKATA ISTORIA,PRINADLEZI NA ISTINSKITE OTBORI,A TE PRINADLEZAT NA ISTINSKITE PUBLIKI!!!!!!! Levski Sofia tova e edni4kata ISTINA!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: За така наречените ни "звезди"

Мнениеот Deliba6 » 07 сеп 2008 03:16

Cortezz написа:Искам да се обърна към така наречените ни "звезди" за 30 млн и така натаатък .. какво играха в този мач ? Всичките ни футболисти са за никъде .. на мен не ми трябва футболист за 30 млн да не може 1 удар да бие искам 1 футболист за 30 хиляди лева ама да прави играта и да играе със сърце... къде е Сашо Александров ( Кривият ) за мен най-добрият в БГ за момента ,.. ама човека правилно си каза че няма да играе за България и евала му правя .. не искам да играят за пари а искам да играят със сърце и душа това не е нито ЛЕВСКИ нито ЦСКА това е БЪЛГАРИЯ и това трябва да го разберат прехвърцуните ни звезди .. със такава игра сме трагични .. не може 1 Мирко Вучинич да ни прави луди който,колко под парите на нашете звезда ... БЕРБАТОВ ... а той какво .. само да бяга и да не може да направи нищо .. не може така .. :( Искам отбора да се вземе в ръце и всички да вземат урок от единственият човек който играе със сърце и воля за БЪЛГАРИЯ МАРТИН ПЕТРОВ може би и ВАЛЕРИ БОЖИНОВ .. та само Бербатов ли е нападел ? Само той ли е в България мама му да еба ? Няма ли други нападатели мама му стара ? Имаме си .. но кой да ги извика ... кой ? Аз или Вие ? Питам се аз .. не е само Георги Христов или Ивелин Попов .. имаме много надежди .. но никой не ги вика .. никой ..в ЦСКА има 2-3 млади надежди викай тях мамата му да еба ...и не само там в БЪЛГАРИЯ има толкова таланти който са жадни за игра и да се борят на терена за БЪЛГАРИЯ ... но уви състава е 1 от години наред .,.. ;( БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Братле, оправи си грешките щото дразнят! А иначе си прав, ама какво от това? Тате още преди 35 години ми задаваше наивно въпроса: "Ама има ли още футбол в България?!"
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

misho.64
Контакти:

Мнениеот misho.64 » 07 сеп 2008 08:04

tova e po goljm rezil ot otpadanetona levski i porednijt iskly4itelno slab ma4 na berbatov

Bushwacker
Контакти:

Майчице свята !

Мнениеот Bushwacker » 07 сеп 2008 09:27

Най много ме хвана яд че са доволни от 1-та точка ... та ние като не можем да вземем от Черна гора 3 точки , Италия и Ейре ли ЧАКАМЕ да бием ?
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.

myuyuta
Контакти:

Мнениеот myuyuta » 07 сеп 2008 10:04

Все Бербатов е виновен... Половината мач нашите бяха в глуха защита и се налагаше сто пъти той да спира черногорците пред нашето наказателно поле. Много грозен пропуск направи, но всички знаем, че не всяко положение влиза.

За съжаление, когато Мартин го няма, Бербатов е половин играч в националния отбор, което не е точно критика към Бербатов - просто двамата са много обиграни, а не помня да съм видял читаво центриране от друг играч в националния отбор освен Мартин. Затова той е най-важният играч в национала. С оглед на липсата му и това, че просто нямаме играчи (двамата Станиславовци бяха много зле, ама няма много други варианти), хиксът не е толкова лош резултат. С такъв отбор не е нормално да се очаква класиране за голямо първенство. Остава да видим дали отборът може да се преобрази за месец.

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Re: Футболисти или ПАРАОЛИМПИЙЦИ

Мнениеот alcho » 07 сеп 2008 10:11

Уникално слаби Здравко Лазаров и Чавдар Янков - много тежки - не могат да стигнат до топката. И ако първото полувреме нещо се случваше, то беше, щото имаше трима много навити играчи - Ивелин Попов, Живко Миланов и Велизар. За съжаление първите се контузиха, а третият показа защо не може да е голям футболист (с едно силно полувреме - не става). Здравко Лазаров не спечели една топка и не достигна до нито една топка, която не му беше подадена в краката. Може би ако беше вкарал онова от легнало положение - можеше да му се прости - като на Благой Георгиев, който се мота като муха без глава, но има щастието да го целуне господ по крачето. Томашич не е бек - много е висок и тромав за такъв. А Иванков - голям вратар, ама само отдясно- у лево хич го няма. А като си помисля - Бербатов (подготовката му не може да е била нормална) а Здравко Лазаров - чудя се къде се е подготвял - сериозно питам. Здравко какъв игра - крило или халф - не разбрах - за крило има много ниска скорост, а за халф - много е бавен в отиграването на топката, а по едно време играеше и назад. Освен че имаме посредствени футболисти - имаме и един много слаб треньор - някой да видя някаква подредба вчера?

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 07 сеп 2008 10:22

Най-накрая някаква утеха за говедата. Омразния Бербатов не вкара....
Да ама това не ни грее. В този отбор има само 3-4ма полу-класни играчи : Бербо , Марто, Стенли и вратаря Петков. В златното поколение бяха поне 7-8 . Тези момчета това могат, поне се стараят и в 90та минута вкараха гол- значи не се предават. От тях това се иска, да се стараят и да има усмивки в края на мача.
За шампионски титли ала Батков, не ни трябват - те водят до страшни разочарования.

Върни се в “Футбол - България”