Защо спорта ни загива ...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо спорта ни загива ...
ko da govorim ne samo treniora ami celiq ni otbor e ne6tasten berbatov zeli go v manchester mi hubu ama taq topka sam sre6tu vratarq 6to ne q vkara igrai kat strahlivec pazi si zadnika za da moe da si igrae v klubnoto otbor4e a ne mu puka za nacionalniq na men pak ne mi puka ZA MANAF4ESTER A MI PUKA ZA BULGARIA vijte edin velizar igra mn dobre i go sravnete s 4avdar qnkov taq tragediq det ne e igral 1 minuta ot 1 godina sig i go puskat da igrae!!!vijte edin jivko milanov koito ni6to ne igrae daje napravi edna duspa koqto sadiqta ne vidq ama se pak e zet na bobi mihailov!!!KOLKO vreme tarsiha trenior i nakraq otnovo vurnaha taq putka PLAMEN MARKOV koito go e strah da se skara na berbatov ili koito i da e!!!TAKA 6e e bulgaria zagiva vi6te samo kolko zle se predstavihme na olimpiadata no nqma zali nqma tereni nqma usloviq vaob6te i kakto se pi6e v po gornite komentari batkof,tomof,le4kof,mihailof i o6te mn mn bokluci razru6iha celiq bg futbol!!! kato pogledna predi kakvi postijeniq imahme v sporta,a sega si4ko varvi nazad 

- slavia_forever
- Контакти:
Red_Forever написа:Хора , обяснете ми защо при наличие на над 5млрд. излишък от бюджета , болшевика Серго и манафа Доган ще пращат пенсионери на море . Може би в България има 10 многофункционални зали , 15 басейна и още толкова пързалки , или базите на всички клубове са перфектни , опасани сме от магистрали и всичката ни е наред .... Пълна скръб сме -първенството ни е жалко , футболисти в Агрупа не могат да спрат топката , отборите ни в Европа се мъчат с анонимници - смешна ситория .Толкова ли не намериха пари за един треньор чужденец , на който думата се слуша и не се влияе от мениджърски игри . Нещата за спорта в България отиват на много зле ....
Отговорът на въпроса ти е, защо излишъка се ползва за почивки на пенсионери на море, е много прост и логичен, а именно:
1. Групировките, които перат парите на управляващите, застроиха хотел до хотел по прекрасното ни Черноморие. За никого не е тайна, че зад голямата част от хотелите, стоят поставени партийни субекти и техните обръчи от фирми.
2. Това застрояване доведе, до унищожаване на голяма част от уникалната ни природа.
3. В същият момент, надуха цените така, като вместо големи печалби, успяха да изгонят и останалите наши и чужди туристи, като вместо интерес към морския туризъм в България, провокираха интерес към същия, в съседни нам държави.
4. За да спасят сезона, на много голяма част от своите, построени от придворни и поставени фирми хотели, използването на част от излишъка в този сегмент, е единствения шанс да си покрият и обосноват, поне част от вложеното в строителството по черноморието.

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Всичко зависи от нас ... А за тези който бягат ? Как се чуствате а ? Далеч сте от всичко и всички , деца ... майки бащи . Най-лесно е да избягаш от проблемите . И ние ако се чустваме мижитурки ...батко ти Серго и Перуци (Боби Михайлов) въобще не се чустват така.
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.
Върни се в “Футбол - България”