msm написа:Кашчей написа:Ти лично, как ще коментираш изказване на човек, който не е бил дълго време в България, но с назначаването му на даден пост започва да дава компетентни мнения (естествено без никакви доказателства за твърденията си), с единствената цел да се хареса на масовката?!?
Защо Стойчо не даде компетентно мнение за селекцията на отбора, за начина на подготовката му и за нейното провеждане-неща, които са в компетенцията на един треньор?
По същата логика по която ти лично никога не си стъпвал в канцелариите на Титан , а не спираш да ги коментираш, какво имали да дават и как си управляват бизнеса! Май ти е доста къса паметта, след като твърдиш , че нямало доказателства! А, какво ще кажеш за коментираната тема само преди месец? - Батков - Касата е празна! и отговор от Б.Борисов - Намерих спонсор на Левски!...или напускането на лигата от А.Узунов поради услужливото преместване на мача Локо ПД - Левски! - това не са ли доказателства за "бутането от горе" ?
И не знам, какво толкова ви дразни едно изказване, след като мустакатия Батков никога не е пропускал интервю в което да не засегне по някакъв начи ЦСКА. Ама там не сте толкова активни и проницателни, защо ли?
Аз лично никога не коментирам какво имат да дават ТИТАН, а какво има да дава ЦСКА, което са две различни неща за мен.И коментирам това, което се пусне като информация в тема.По същата логика тук никой не е присъствал на покупко-продажба на титла от Божков или от БФС, но поне 80% от пишещите братя си го имат като утринната молитва това.
Батков и ББ ги коментирам достатъчно, когато има тема за тях и изцепките им.Това е тема за изцепка на Ст. Младенов и коментирам нея.Аз лично, не намирам за нормално още от втория ден след назначаването ти за треньор и да започнеш с плювните по вечния съперник, без още да си познаваш играчите дори.Да си спомняш Костов да е започнал с интервю против ЦСКА работата си в Левски.Радуканов и Кокала съответно, като започнаха работа, първите им интервюта с плюване по градския съперник ли бяха (Ботев и Локомотив)?
Стойчо може да е много добър треньор-времето ще покаже, но за другите му качества, човешките, съм силно скептичен.