Сбърках малко, съжалявам.Просто в момента, в който си пишех словоизлиянието съм пропуснал крайния резултат, едва сега го видях...то че Италия ще се класира го знае всеки, даже не знам защо изобщо участват в жребия (то това друга тема), но все пак не бива от един мач да се правят генерални изводи кой става и кой - не.Стига емоции, който и ще да е треньор няма как да направи отбор, при положение, че не е възможно да не вземе поне 4-5 лежачи от милото ни и несъмнено най-добро първенство в Европа.....
@dimito: a това, че наш'те леваци изравниха в последната минута не е игра до край, така ли?Ае малко да си отвориш и ти очите, става ли?
С този треньор толковаааа!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: С този треньор толковаааа!!!
Още една лека подробност.От милото ни първенство в днешния мач играха Живко Миланов и Ивелин Попов ,както и голмайстора Благой Георгиев,мисля че те долу горе играх и се ботиха мъжки,затова двама от тях бяха пренудително сменени,а Европейските ни манекени се разхождаха като на ревю:))))))))
И приятелю Кронос играхме с Черна Гора не с Бразилия все пак,някак не ни подхожда да се браним от 30 минута нататук.
А кои, аджеба, във футбола сме ние?Иска ви се да се мерим с Бразилия, Германия и т.н. но това няма как да стане, не е възможно, и то по напълно обективни причини, но за това трябва човек малко да помисли, за да го разбере, а не да бърза да си избива комплексите с велики и компетентни мнения....Може би греша, но май играчите на Черна гора също както повечето от наш'те играят в не какви да е отбори, или може би някакво си там отборче Рома е по-слабо от великите Левски и ЦСКА...
Cronos написа:Аман от разбирачи-комплексари ей!Писна ми да чета простотии и глупости, писани къде от неграмотни журноля, къде от още по-неграмотни "разбирачи"....Като разбирате толкова що си биете чикии по форумите, а не сте световно известни треньори, които и от нищото могат да направят отбор?Много лесно е да си биеш чикията пред телевизора и да викаш "тоя ******* не става за нищо", а имате ли и елементарна представа как е в действителност?Я погледнете какъв е резултата Кипър - Италия, за какво става въпрос, а?Ако се съди по мненията, изказани тук, в Италия би трябвало да обявят смъртни присъди за целия отбор, барабар с треньора....АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРИ И ЛУЗЪРИ!!!!!!
Ти пък си най-големият комплексар и тъпанар, след като за 7 изречения си казал поне 10 глупости. Що не вземеш да влезеш в някой секс форум,а? По ще ти отива.
не плюйте треньора. Той не е виновен. просто нямаме играчи. А някой да си помисли ако е на мястото на бербатов, дали няма да се пази....ами ако го контузят. За непросветените...Бербатов е №9 на Манчестър, знаете ли какво е това. Бих желал да ви обидя, нк няма. Истината е че просто нямаме играчи за момента, а в Черна гора никой няма даа вземе победа...ако играят като днес..
pacokaz написа:Cronos написа:Аман от разбирачи-комплексари ей!Писна ми да чета простотии и глупости, писани къде от неграмотни журноля, къде от още по-неграмотни "разбирачи"....Като разбирате толкова що си биете чикии по форумите, а не сте световно известни треньори, които и от нищото могат да направят отбор?Много лесно е да си биеш чикията пред телевизора и да викаш "тоя ******* не става за нищо", а имате ли и елементарна представа как е в действителност?Я погледнете какъв е резултата Кипър - Италия, за какво става въпрос, а?Ако се съди по мненията, изказани тук, в Италия би трябвало да обявят смъртни присъди за целия отбор, барабар с треньора....АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРИ И ЛУЗЪРИ!!!!!!
Ти пък си най-големият комплексар и тъпанар, след като за 7 изречения си казал поне 10 глупости. Що не вземеш да влезеш в някой секс форум,а? По ще ти отива.
Ах, миличък, благодаря ти за съвета, вечно ще съм ти задължен...много ми помогна...направо не знам какво щях да правя ако нямаше такива умници като тебе...
Наистина много слаб треньор. Аз не видях никаква тактика след първия ни гол. Нямаше мисъл - нито отзад, нито отпред, а в средата хептен. А отборът ни - още по-слаб. Уникално слаби Здравко Лазаров и Чавдар Янков - много тежки - не могат да стигнат до топката. И ако първото полувреме нещо се случваше, то беше, щото имаше трима много навити играчи - Ивелин Попов, Живко Миланов и Велизар. За съжаление първите се контузиха, а третият показа защо не може да е голям футболист (с едно силно полувреме - не става). Здравко Лазаров не спечели една топка и не достигна до нито една топка, която не му беше подадена в краката. Може би ако беше вкарал онова от легнало положение - можеше да му се прости - като на Благой Георгиев, който се мота като муха без глава, но има щастието да го целуне господ по крачето. Томашич не е бек - много е висок и тромав за такъв - треньорска е вината- това не е станислав Ангелов, нито Мишо венков (впрочем къде остана Венков, като останахме без титулярни бекове?). За Berba не ми се говори. Стара се обаче с тая лекота дето изпорти положението - ужас - в съблекалнята на MU ще хвъркат бутонки и води по него и още как. А Иванков - голям вратар, ама само отдясно- не може при фаула дето му го набута Вучинич да се опитва с дясната ръка да избие втопка в левия ъгъл - и тази слабост не му е от вчера - у лево хич го няма. А като погледна треньорите на конкуренцията - направо не виждам как ще се класираме.
От всичко най ме боли като гледам бездушната и безидейна игра на отбора!А това ,че играчите са доволни от резултата направо ме побърква 

Точно треньорът ни е мнооооооого слаб.По-трагичен отбор от Черна Гора може би са само Андора и Сан Марино.Вместо да излезе със схема 3-4-3,няма значение кои щяха да бъдат другите двама нападатели и да ги смачкаме още първото полувреме,нашия Пламен реши да играе за 0:0.Може ли нацоинален селекционер да мънка пред журналистите и още преди мача да каже,че нямаме шанс да победим,а погледът му да не се отлепя от земята.МОЖЕ ЛИ???Може ли да не измисли нищо срещу отбор,който няма официален мач,срещу отбор,който не знаеше да играе в защита и спокойно можеше да го бием с поне 3 гола.МОЖЕ ЛИ???
Накъде сме тръгнали?Трябва треньорите от старата школа със защитно мислене да ги забранят със закон!!!Това е футбол,трябва да можеш да си надъхаш играчите да бият сульо и пульо,а не да изравниш в последната минута на отбор,който може би няма да вземе друга точка в тази група.Изобщо нямам думи.Имаме играчи,но с този треньор ще си останем у дома,както винаги.
Накъде сме тръгнали?Трябва треньорите от старата школа със защитно мислене да ги забранят със закон!!!Това е футбол,трябва да можеш да си надъхаш играчите да бият сульо и пульо,а не да изравниш в последната минута на отбор,който може би няма да вземе друга точка в тази група.Изобщо нямам думи.Имаме играчи,но с този треньор ще си останем у дома,както винаги.

Върни се в “Футбол - България”