vaskonti написа:Последно кой е предупреден - "най-вече ЦСКА" или "независимо за кой клуб става въпрос"?
И аз това се питах като го прочетох

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
vaskonti написа:Последно кой е предупреден - "най-вече ЦСКА" или "независимо за кой клуб става въпрос"?
Синя Гордост написа:Защо пък "най-вече" ЦСКА?! Кога не са били изрядни точно те,какъв е тоя двоен аршин от "синьото БФС" и "синята лиценз.комисия"?Не е честно пък,тоя Батков пак се е развихрил,само той може да пусне такъв слух ,че червените са неизрядни.Напротив,те предплащат дори с 2-3 години напред.
kireto2 написа:Синя Гордост написа:Защо пък "най-вече" ЦСКА?! Кога не са били изрядни точно те,какъв е тоя двоен аршин от "синьото БФС" и "синята лиценз.комисия"?Не е честно пък,тоя Батков пак се е развихрил,само той може да пусне такъв слух ,че червените са неизрядни.Напротив,те предплащат дори с 2-3 години напред.
Аз не знам тия хора защо се заяждат с червените а не гледат положителните неща в клуба им (например допинг- пробите)!
petkan написа:vaskonti написа:Последно кой е предупреден - "най-вече ЦСКА" или "независимо за кой клуб става въпрос"?
"Независимо кой клуб", но "най-вече ЦСКА"![]()
И после пак казвайте, че няма конспирация и Световен заговор срещу ЦСКА
Bourgas написа:vaskonti написа:petkan написа:
"Независимо кой клуб", но "най-вече ЦСКА"![]()
И после пак казвайте, че няма конспирация и Световен заговор срещу ЦСКА
Покажи ми къде в изказването се казва "най-вече ЦСКА".
Васконти, доста тъпичко, че в тази тема не можеш да изтриеш нищо, нали? Визират се всички клубове като се набляга на ЦСКА.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта