Безрезултатните срещу безидейните

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Безрезултатните срещу безидейните

Мнениеот lpfc-on-line » 06 авг 2009 15:08

Напълно съм съгласен с това Левски трябва да покажат далеч по-добра игра за да победят следващия си съперник. А ФК Баку имаха големи шансове, ама не знаят кво да праат с топката кат я вземат. ПРиятно четене :) Бтв аз не го прочетох целия :lol: но ми се стри стойностен.

Според вас трябва ли шампионът да прави такава игра и не трябва ли Левски да доминира, когато играе срещу отбор от рода на Баку?! :shock: :roll: :?: :idea: :?
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Безрезултатните срещу безидейните

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2009 15:12

Ти не си гледал мача явно.Ако от ринг ни предлагаха такава екстра за проценти на притежание на топката Левски сигурно я държеше 80% на 20% :).Баку освен двата жалки удара кам нашата врата,други полужения нямаше.
Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 06 авг 2009 15:18

Аз незнам кой какво е гледал,но радоста от победата над Евро-азиатския гранд приличаше като на спечелване на шампионската лига.То почетни обиколки,то кво ли не беше.Ако смятате,че Левски е играл добре то си е за вас сини фенове.Аз отстрани само ще кажа пълна скръб особенно в атака.

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 06 авг 2009 15:20

До някъде съм съгласен, донякъде не!
Първо, който е гледал мача не знам къде е видял положенията за азерите :roll: :roll: :roll:
Имаха три или четири удара и всичките бяха от 20-30м, а не се сещам имаше ли в очертанията на вратата.
Съгласен съм, че Левски трябва да доминира срещу такива отбори. Но особенно в този мач напрежението бе огромно след провалите последните две години. На моменти се бъркаха елементарни топки, а и от там напрежението се покачваше. Въпреки това момчетата надскочиха напрежението, за което БРАВО !!!
Другият основен проблем е липсата на класа. Тя липсва не само в Левски, а и у всички Бг отбори. А когато и собственика е решил "да се нахрани без пари" резултатите са като последните две години. :cry:

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Мнениеот lpfc-on-line » 06 авг 2009 15:20

Гледах го ... Хубаво че Баку нямаха идея какво да правят с топката като я вземат, че иначе няма ше да стане хубаво. А Левски уж прави "игра" ама всъщност подмяташе топката :) Трябва да се радваш, че някакси вкарахте ;)

А това, което ме учуди най-много е, че се радвахте като за световно и при двата гола. Все едно сте на финал на ШЛ :lol: А ти като си толкова голям фен що си гледал мача по ПРО.БГ :mrgreen:
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2009 15:30

lpfc-on-line написа:Гледах го ... Хубаво че Баку нямаха идея какво да правят с топката като я вземат, че иначе няма ше да стане хубаво. А Левски уж прави "игра" ама всъщност подмяташе топката :) Трябва да се радваш, че някакси вкарахте ;)

А това, което ме учуди най-много е, че се радвахте като за световно и при двата гола. Все едно сте на финал на ШЛ :lol: А ти като си толкова голям фен що си гледал мача по ПРО.БГ :mrgreen:

Пич явно не разбираш какво са евротурнири,няма и да разбереш.Играеш до колкото ти позволи противника.А това подаване на топка се нарича владеене,не може да се рита постоянно топката към тяхната врата и на контра атака да ни вкарат гол.Така се играе в Евротурнирите.Гледа ли мача на Баку с Екранас?Баку ги смазаха,както ние вчера смазахме Баку,но пак повтарям,играеш колкото ти позволи противника.Радваме се защото ще играем в Европа до есента и имаме реални шансове за влизане в ШЛ за втори път.
Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 06 авг 2009 15:36

Радваме се защото ще играем в Европа до есента и имаме реални шансове за влизане в ШЛ за втори път.[/b][/quote]
А там дай боже да вкараме гол и ще станем национални герои.Честна дума понякога ме изненадвате с амбициите и стремежите си.Ами мен лично щеше да ме е срам имайки предвид предното участие в ШЛ,а сега отбора е с пъти по-слаб.Предполагам ви харесва ролята на спаринг партньор.Успех тогава

tarator4o
Контакти:

Мнениеот tarator4o » 06 авг 2009 15:36

а па как го нахраних автора на тая статия насред страницата им :) чак ми е готино. капути с капути. жалко че ми изтриха две от менията както и на още един син фен :) иначе подстрекавах там както бих подстрекал и вас да му гласуваме статията с 1 звездичка та ега го уволнят тоя чифут

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 авг 2009 15:38

maximalniq написа:
lpfc-on-line написа:Гледах го ... Хубаво че Баку нямаха идея какво да правят с топката като я вземат, че иначе няма ше да стане хубаво. А Левски уж прави "игра" ама всъщност подмяташе топката :) Трябва да се радваш, че някакси вкарахте ;)

Пич явно не разбираш какво са евротурнири,няма и да разбереш.Играеш до колкото ти позволи противника.А това подаване на топка се нарича владеене,не може да се рита постоянно топката към тяхната врата и на контра атака да ни вкарат гол.Така се играе в Евротурнирите.Гледа ли мача на Баку с Екранас?Баку ги смазаха,както ние вчера смазахме Баку,но пак повтарям,играеш колкото ти позволи противника.Радваме се защото ще играем в Европа до есента и имаме реални шансове за влизане в ШЛ за втори път.

Да те поправя ще играем поне до Нова Година, не до есента ;)

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2009 15:44

hetfield написа:Радваме се защото ще играем в Европа до есента и имаме реални шансове за влизане в ШЛ за втори път.[/b]

А там дай боже да вкараме гол и ще станем национални герои.Честна дума понякога ме изненадвате с амбициите и стремежите си.Ами мен лично щеше да ме е срам имайки предвид предното участие в ШЛ,а сега отбора е с пъти по-слаб.Предполагам ви харесва ролята на спаринг партньор.Успех тогава[/quote]
Ти какво очакваш?Второ участиве в ШЛ и да мачкаме ли ?Пишем история ,а това е най-важното.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”