Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си

Мнениеот kartago » 16 фев 2012 01:29

plamenski написа:
Bourgas написа:
kartago написа:"Удобно" не си четете личните съобщения, момчета! Показността е хубава, но само до някъде, защото преминава в парадиране! ;)

Ако те знаят тези 2 момчета с какво си се занимавал ти, още преди да разберат за отбор Нефтохимик, ще глътнат граматиката :)

Наистина ще ми е интересно. Като че ли вчера съм получил две грамоти от футболните лета провеждани от Нефтохимик през 85 и 86-та с треньори Хеми Леви и Пею Николов. Наистина отдавна нали?

По-точно: Хеми Соломон Леви! :) А и преди Пейо Николов имаше треньори вече в "Нефтохимик", съгласен ли си?! ;) Прав е, колегата, не знаеш с кого си пишеш в този интернет! Не всички са невръстни младежи, които нищо не знаят! 8-)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 16 фев 2012 03:57

Гледам на всеки Митко Събев му е крив и той бил главния виновник за омразата в Бургас.Много хубаво,че набързо всеки гледа да си измие ръцете с него.Виновен е обаче за едно нещо,а именно,че през 99-та година удължи агонията на Нефтохимик,защото още тогава Нефтохимик щеше да си замине в небитието начело с големия разбирач на българския футбол Порточанов,след като Нефтохим беше приватизиран заедно със стадиона и изведнъж се оказа/благодарение на Порточанов/,че Лукойл имат стадион и отбор без играчи,а Нефтохимик е станал частно отборче на Порточанов и при нагнетената обстановка между Лукойл и Порточанов,перспективата беше Нефтохимик да си доиграе сезона на стадиона в Каблешково,а след това и да се разпадне,ако не се появи,някой който да оправи положението и това в крайна сметка се оказа Митко Събев.Отделно никой не ги е гонил от стадиона,просто ползването на стадиона в Лазур вече си има цена,като ако не се лъжа,докато отборът на Атлетик-Нефтохимик беше във В група му искаха 6000 лева на среща,което на фона на многобройните фенове/според техните приказки/ не би трябвало да представлява проблем да се наеме.Идват 3000 зрители/а би трябвало да са поне двойно повече,според феновете на Атлетик/плащат си по 3 лева и си предплащат и половината от следващия мач.Явно обаче ръководството в лицето на Благо Митрев гледаше по-реално на нещата и каза,че този наем е непосилен като по този начин индиректно си призна,че нямат толкова голяма фенска маса,колкото им се иска на някои фенове на Атлетик.Така че вината Атлетик-Нефтохимик да не играе на стадиона в Лазур се дължи единствено на скромните финансови възможности на собственици им от една страна и на подкрепата на феновете от друга.За справка Локо Сф/според думите на Гигов/е платил в пъти повече за наем на по-лоши и зле поддържани стадиони.Така че Събев явно е виновен и затова,че на феновете на Атлетик желанията и представите им за клуба и за тях самите доста се разминават с реалността.Отделно и преди съм го казвал,когато феновете на Черноморец са подкрепяли организирано/разбирай като агитка/Нефтохимик,повечето от феновете на Нефтохимик туко що са прохождали,а някои не са били и родени даже.Досега не съм чувал обаче фенове на Нефтохимик да са подкрепяли организирано Черноморец,а и за благодарност към феновете на Черноморец,че са подкрепяли отбора им още през далечната 92 година,а след това им организираха и агитката направиха тези глупости,за които Картаго спомена.Колкото до омразата между феновете на двата отбора,тя тръгна от феновете на Нефтохимик,които първо,за да се утвърдят трябваше да го направят на гърба на някой друг и в случая удобния противник беше слабия по това време Черноморец и неговите фенове и второ се самозаблудиха,че като игра отбора им 10 години в А група и бил отбора на Бургас :lol: Поне не си кривете душата и си признайте,че разделението на феновете в Бургас тръгна след създаването на агитката на Нефтохимик,а по това време нито Събев пречеше нито някой друг.
[offtopic]Ще си позволя да цитирам К.Д.:На всеки му е крив Събев,ама никой не иска да дава собствени пари или да намери по-добър вариант от него.Това се отнася за феновете на Черноморец,които не го харесват[/offtopic]
Последна промяна от Devian на 16 фев 2012 04:10, променено общо 1 път.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 16 фев 2012 04:07

kartago написа:По-точно: Хеми Соломон Леви! :) А и преди Пейо Николов имаше треньори вече в "Нефтохимик", съгласен ли си?! ;) Прав е, колегата, не знаеш с кого си пишеш в този интернет! Не всички са невръстни младежи, които нищо не знаят! 8-)

А то по това време при Пейчо тренировките бяха едни не ти е работа.Хвърля топката на сгурта зад вратите или на асфалтовото игрище с малки вратички,на чието място е сегашното табло на стадиона и всички се втурват да се блъскат,защото бройката беше повече от необходимото,а Пейо или гледа безучастно или си хване оная работа под мишница и изчезне на някъде 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 фев 2012 07:00

Devian написа:
kartago написа:По-точно: Хеми Соломон Леви! :) А и преди Пейо Николов имаше треньори вече в "Нефтохимик", съгласен ли си?! ;) Прав е, колегата, не знаеш с кого си пишеш в този интернет! Не всички са невръстни младежи, които нищо не знаят! 8-)

А то по това време при Пейчо тренировките бяха едни не ти е работа.Хвърля топката на сгурта зад вратите или на асфалтовото игрище с малки вратички,на чието място е сегашното табло на стадиона и всички се втурват да се блъскат,защото бройката беше повече от необходимото,а Пейо или гледа безучастно или си хване оная работа под мишница и изчезне на някъде 8-)

На мен ли ми ги обясняваш тези неща?! .... :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 фев 2012 07:34

Devian написа:Гледам на всеки Митко Събев му е крив и той бил главния виновник за омразата в Бургас.Много хубаво,че набързо всеки гледа да си измие ръцете с него.Виновен е обаче за едно нещо,а именно,че през 99-та година удължи агонията на Нефтохимик,защото още тогава Нефтохимик щеше да си замине в небитието начело с големия разбирач на българския футбол Порточанов,след като Нефтохим беше приватизиран заедно със стадиона и изведнъж се оказа/благодарение на Порточанов/,че Лукойл имат стадион и отбор без играчи,а Нефтохимик е станал частно отборче на Порточанов и при нагнетената обстановка между Лукойл и Порточанов,перспективата беше Нефтохимик да си доиграе сезона на стадиона в Каблешково,а след това и да се разпадне,ако не се появи,някой който да оправи положението и това в крайна сметка се оказа Митко Събев.Отделно никой не ги е гонил от стадиона,просто ползването на стадиона в Лазур вече си има цена,като ако не се лъжа,докато отборът на Атлетик-Нефтохимик беше във В група му искаха 6000 лева на среща,което на фона на многобройните фенове/според техните приказки/ не би трябвало да представлява проблем да се наеме.Идват 3000 зрители/а би трябвало да са поне двойно повече,според феновете на Атлетик/плащат си по 3 лева и си предплащат и половината от следващия мач.Явно обаче ръководството в лицето на Благо Митрев гледаше по-реално на нещата и каза,че този наем е непосилен като по този начин индиректно си призна,че нямат толкова голяма фенска маса,колкото им се иска на някои фенове на Атлетик.Така че вината Атлетик-Нефтохимик да не играе на стадиона в Лазур се дължи единствено на скромните финансови възможности на собственици им от една страна и на подкрепата на феновете от друга.За справка Локо Сф/според думите на Гигов/е платил в пъти повече за наем на по-лоши и зле поддържани стадиони.Така че Събев явно е виновен и затова,че на феновете на Атлетик желанията и представите им за клуба и за тях самите доста се разминават с реалността.Отделно и преди съм го казвал,когато феновете на Черноморец са подкрепяли организирано/разбирай като агитка/Нефтохимик,повечето от феновете на Нефтохимик туко що са прохождали,а някои не са били и родени даже.Досега не съм чувал обаче фенове на Нефтохимик да са подкрепяли организирано Черноморец,а и за благодарност към феновете на Черноморец,че са подкрепяли отбора им още през далечната 92 година,а след това им организираха и агитката направиха тези глупости,за които Картаго спомена.Колкото до омразата между феновете на двата отбора,тя тръгна от феновете на Нефтохимик,които първо,за да се утвърдят трябваше да го направят на гърба на някой друг и в случая удобния противник беше слабия по това време Черноморец и неговите фенове и второ се самозаблудиха,че като игра отбора им 10 години в А група и бил отбора на Бургас :lol: Поне не си кривете душата и си признайте,че разделението на феновете в Бургас тръгна след създаването на агитката на Нефтохимик,а по това време нито Събев пречеше нито някой друг.
[offtopic]Ще си позволя да цитирам К.Д.:На всеки му е крив Събев,ама никой не иска да дава собствени пари или да намери по-добър вариант от него.Това се отнася за феновете на Черноморец,които не го харесват[/offtopic]

Знаеш ли, прочетох ти много внимателно този поуст! Пак казвам, че лумпени има и от "сини" и от "зелени"! Почти 12 години съм тренирал ( не играл :) ) футбол и в "Черноморец" и в "Нефтохимик", да ме извинява пламенски, ама аз започнах в едни години, където ми беше треньор Бончо Бончев ( лека му пръст), а Хеми Леви ми стана треньор, щото ми беше учител по физическо! А, за тези години за които ми говори, аз бях в казармата и си "просрах" кариерата! ..... Приятелите от форума знаят подробности! Днес имаше тема за шуробаджинащината, вервайте ми, винаги я е имало!!! Ако някой помни човек като Христо Момчев, той ме пък ме взе в "Черноморец"!!! От там започнах "само" с 3-4 набора по-големи от мене! Но, приятелю, много си в грешка, че се създава изкуственно агитка! На мачовете на "Нефтохимик" идваше целият Бургас ( независимо, син, зелен), просто защото Херо направи отбор, който мачкаше наред!!! Градът придоби самочувствие, а беше в тези години, които на младите им беше нужно за нещо да се закачат! Но този отбор би "Левски" на два пъти с по 5-1, после с 4-1, отива на първо гостуване на пролет на ЦСКА и ги бие с 1-4 (веднага уволняват чичо Пенев), просто "Нефтохимик" за няколко години веднага стана фактор! Сега се радвам на "Лудогорец", че се опитват да станат нещо такова, ноооо.....това, което видях на стадиона в Бургас много не ми хареса! Чак ме е яд, че ни ги обърнахме!!! Говорихме си миналото лято с Митко Трендафилов (емблематична фигура за Нефтохимик, а и за футбола в Бургас!), вервай ми, много ще ти е интересно как е започнал и пробил!

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 16 фев 2012 07:41

Гледам на всеки Митко Събев му е крив и той бил главния виновник за омразата в Бургас.Много хубаво,че набързо всеки гледа да си измие ръцете с него.Виновен е обаче за едно нещо,а именно,че през 99-та година удължи агонията на Нефтохимик,защото още тогава Нефтохимик щеше да си замине в небитието начело с големия разбирач на българския футбол Порточанов,след като Нефтохим беше приватизиран заедно със стадиона и изведнъж се оказа/благодарение на Порточанов/,че Лукойл имат стадион и отбор без играчи,а Нефтохимик е станал частно отборче на Порточанов и при нагнетената обстановка между Лукойл и Порточанов,перспективата беше Нефтохимик да си доиграе сезона на стадиона в Каблешково,а след това и да се разпадне,ако не се появи,някой който да оправи положението и това в крайна сметка се оказа Митко Събев.

Смятам че има страхотна логика твоите редове.За каква агония говорим, като отбора продължи да играе в евротурнирите, стана вицешампион.Карай това е малко имагинерно за вас.
Отделно никой не ги е гонил от стадиона,просто ползването на стадиона в Лазур вече си има цена,като ако не се лъжа,докато отборът на Атлетик-Нефтохимик беше във В група му искаха 6000 лева на среща,което на фона на многобройните фенове/според техните приказки/ не би трябвало да представлява проблем да се наеме.Идват 3000 зрители/а би трябвало да са поне двойно повече,според феновете на Атлетик/плащат си по 3 лева и си предплащат и половината от следващия мач
Съвсем никой не ни е гонил от стадиона. 2009 нищо не се случи,нали? ДА издребнявам ли или няма смисъл да падам да нивото ти devian ? 6000 лв, 10 000 лв, 12 000 лв-коя от сумите е вярна? Да наема си бе непосилен, защото това са грешни пари , които вместо да се дават за премии на футболистите трябваше да се дават на отбора на АЙТОС–Черноморец 919!!!
Отделно и преди съм го казвал,когато феновете на Черноморец са подкрепяли организирано/разбирай като агитка/Нефтохимик,повечето от феновете на Нефтохимик туко що са прохождали,а някои не са били и родени даже.Досега не съм чувал обаче фенове на Нефтохимик да са подкрепяли организирано Черноморец,а и за благодарност към феновете на Черноморец,че са подкрепяли отбора им още през далечната 92 година,а след това им организираха и агитката направиха тези глупости,за които Картаго спомена.
Тук си прав! Цял Бургас е ходил на мачовете и на двата отбора.Факт! За организираност - не споря.Може и да е имало. Но тогава наистина е играл Черноморец. За разлика от сега! Кажи ми драги ми....devian защо така усърдно пишеш за Атлетик-Нефтохимик, а пропускаш креатурата ПСФК АЙТОСТ–ЧЕРНОМОРЕЦ 919 ( 2005 ), на която толкова много и се радвате и наричате Черноморец! Постави юридически двете дружества и кажи, кое е истинското? Каква е връзката между АЙТОС–ЧЕРНОМОРЕЦ 919 и ПФК Черноморец, чиито фенове така неистово са подкрепяли Нефтохимик през далечната 92г, както пишеш? И кой в момента подкрепя тази креатура, че ми е много трудно да ги преброя дори и на пръстите на ръката си. Или много бройните трансформации през декадите с бургаските отбори, които в края на краищата финализират в спортното дружество Черноморец , така те объркал, че всичко що сложи името на любимия ти отбор се приема, като истински.....Разбирам мъката ви!
Колкото до омразата между феновете на двата отбора,тя тръгна от феновете на Нефтохимик,които първо,за да се утвърдят трябваше да го направят на гърба на някой друг и в случая удобния противник беше слабия по това време Черноморец и неговите фенове и второ се самозаблудиха,че като игра отбора им 10 години в А група и бил отбора на Бургас :lol: Поне не си кривете душата и си признайте,че разделението на феновете в Бургас тръгна след създаването на агитката на Нефтохимик,а по това време нито Събев пречеше нито някой друг.

2005-та година другарю.2005-та! Там е разковничето. Колко хубаво си беше, като имаше бургаски дербита. Пълни стадиони.Емоция. Резултати...истински футбол..но алчноста на една шепа хора развали всичко и единствените, които скочиха на това беше агитката на Нефтохимик, защото не ни е безразлична съдбата на НЕФТОХИМИК. От там и разделението...но явно така ви е устройвало и продължава да ви устройва.
П.П. Ако не знаеш , какво е ставало 2005 може да се позаинересуваш и ще разбереш. Сигурно в онази тема за Историята на футбола в Бургас обективно е отразено случшалото се.

П.П.А относно Херо в един друг пост - кантара си има две страни. Той сам си знае, защо ни беше/е такова негативно отношението към него. Дано Господ му помогне в борбата му с рака и да го сбори! От сърце му го желая.
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 фев 2012 09:47

Че си е изсмукана от пръстите тази новина е видно за всички . То кога ли треньори , футболисти и ръководители са били във война.
А това ,че конфликтитИ ги правят 20-та фена на нефтата е ясно на цял Бургас. И като са толкова ербап за протестите , ами да вземат направят такъв ,с който да принудят Събев да им подари неговия стадион . Аз поне лично за себе си съм на ясно ,че в Бургас никога вече няма да има два стадиона . Хубаво или лошо това е положението .
И да "войната" започна от момента в който феновете на нафтата изляха гнева си срещу феновете на черноморец , а не върху виновника Събев .
И понеже в Бургас никой не Ви броеше за живи ( и още не ви брои) започнахате с засадите около вашия стадион, трошенето на седалки, провокациите по време на срещите на черноморец , трошене на заведения и други.
Голям простест .Голяма работа . Велики сте .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 16 фев 2012 12:25

Пламенски, разбираме и вашата истина, разберете и вие нашата. Но със чупене на стъкла на заведение,което феновете САМИ със собствени средства - заеми са направили - не, не разбирам. Освен това на нашите форуми лайв се чуват интересни неща, хората са добри, ако решиш, заповядай, кажи си позицията, гарантирам ти че ще бъдеш изслушан ;) Но да шамариш лапета, не, не....

Neftochimik
Контакти:

Мнениеот Neftochimik » 16 фев 2012 15:17

Bartolomej написа:Че си е изсмукана от пръстите тази новина е видно за всички . То кога ли треньори , футболисти и ръководители са били във война.
А това ,че конфликтитИ ги правят 20-та фена на нефтата е ясно на цял Бургас.

Това за Черноморец ли го написа или просто се обърка :lol: Само мача с Ботев във В група показа кое как е и кой отбор в Бургас е по-обичан и кой искат да гледат и подкрепят бургазлии.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 15:34

Neftochimik написа:
Bartolomej написа:Че си е изсмукана от пръстите тази новина е видно за всички . То кога ли треньори , футболисти и ръководители са били във война.
А това ,че конфликтитИ ги правят 20-та фена на нефтата е ясно на цял Бургас.

Това за Черноморец ли го написа или просто се обърка :lol: Само мача с Ботев във В група показа кое как е и кой отбор в Бургас е по-обичан и кой искат да гледат и подкрепят бургазлии.

Всички ние бяхме на този мач...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”