За какво ще ходиме до Черна гора

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Re: За какво ще ходиме до Черна гора

Мнениеот hongildon » 03 сеп 2008 13:25

Абе пичове ,що се излагате кви са тия Черна гора..... :lol: :lol: :lol: Ще ги бием ,достатъчен ни е Бербо. :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 03 сеп 2008 13:51

ай пусните го сам тоя Бербо да играе тогава зако са ни други футболисти остайте го да играе сам! Разбере футбола вече не е самостоятелна игра като преди години вече е колектив!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

cskaole

Мнениеот cskaole » 03 сеп 2008 13:54

kak za kakvo shte hodim do cg bre. nali berbatov shte igrae. tolkova go prehvaliha che to napravo ostanalite ot nashte moje i da ne igraqt i toi pak sam shte si gi bie :) :) :) :)

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 сеп 2008 13:58

не бъдете песимисти,нека вярваме,че ще бием.То ако не можем да бием Черна гора за кво изобщо сме в тия квалификаций.Аз лично смятам,че ще бием,с много зор и кански мъки,обаче все пак ще бием,нека бъдем оптимисти,пък и Бербо за какво отиде в Юнайтед,защото е голям футболист и се доказъл в европа и мисля,че е време да се докаже и за националния и в този мач той ще го направи,сигурен съм.1-0 за нас с гол на Бербо :D :D :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 03 сеп 2008 14:14

lauta hools написа:...Аз лично смятам,че ще бием,с много зор и кански мъки,обаче все пак ще бием...

Точно тука е проблема. За наще "много зор" и "кански мъки" са непознати понятия. Спомни си да са извадили мач, който е тръгнал лошо, макар и срещу по-слаб противник. Няма такова нещо. Няма характер и колективен дух. А отбор не става с една две звезди. :oops:
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
ebalsammumaikata

Мнениеот ebalsammumaikata » 03 сеп 2008 14:24

az mislq 4e taq tema e napulno bezmislena kfo zna4i za kfo 6e hodat ??! tfa 4e ima kontuzeni nezna4i 4e nqma koi da gi zameni BULGARIA otiva za pobeda i tova e polojenieto !
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ !!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 сеп 2008 14:37

Bliu-Bliu... написа:
lauta hools написа:...Аз лично смятам,че ще бием,с много зор и кански мъки,обаче все пак ще бием...

Точно тука е проблема. За наще "много зор" и "кански мъки" са непознати понятия. Спомни си да са извадили мач, който е тръгнал лошо, макар и срещу по-слаб противник. Няма такова нещо. Няма характер и колективен дух. А отбор не става с една две звезди. :oops:

да бе вярно така е като се замисля,и с босна беше така и с албания,дано това не се повтори и ни изненадат приятно,въпреки че тая ситуация се върти от три години насам и не сме видяли нищо ново от тях :roll:
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 03 сеп 2008 14:53

prognoziram 0-1 za na6ite s grozna igra i na kra4ka ot rezila

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 03 сеп 2008 15:07

Черна гора са по добри от Босна ......1:0 за тях.....не се заблуждавайте...само с оптимизъм не става.....първия мач ще го проспим

valentin6619
Контакти:

Мнениеот valentin6619 » 03 сеп 2008 15:36

МИТКО НЯМА ДА БЬДЕ НА НИВО ЗАЩОТО НЯМА С КОГО ДА ИГРАЕ ПОВЕЧЕТО ФУТБОЛИСТИ В НАШЕТО ПЬРВЕНСВО А ОТ ТАМ И В НАЦИОНАЛНИЯ СЯКАШ ИГРАЯТ ДРУГ ВИД СПОРТ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОДАВАНИЯ НЕ РАЗБИРАТ И ТОПКАТА СЕ ДВИЖИ НА НЯКАДЕ ИЛИ ПОПАДА В ПРОТИВНИКА СМЯТАМ ДА НЕ ГЛЕДАМ ТОЗИ МАЧ МНОГО МИ СЕ СЬБРА НАПОСЛЕДАК.ХУБАВО Е КОГАТО БИЕМ ИЛИ ПАДАМЕ ДА СИ КАЖЕ ЧОВЕК АБЕ ИГРАХМЕ НО......НЕСАМ ЛЕВСКАР НО МНОГО МЕ БОЛИ ОТ МАЧА С БАТЕ ИЗЛАГАМЕ СЕ НЕИСКАМ С НАЦИОНАЛНИЯ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ПО СЬЩИЯ НАЧИН ЗАТОВА ЩЕ СИ ГЛЕДАМ ЗА ПЬРВИ ПЬТ В ЖИВОТА НЯКОИ ФИЛМ НЕМОЖЕ ДА РАЗЧИТАМЕ НА ДВАМА ФУТБОЛИСТИ ЧЕ ЩЕ НИ РАДВАТ КАТО СА НА ТЕРЕНА ИГИ ГЛЕДАМЕ КАТО СИ ПОДАВАТ .КАТО ГИ НЯМА КАКВО ДА ГЛЕДА ЧОВЕК КАК СЕ МЬЧАТ 7-8 ФУДБОЛИСТИ ДА ДОКАЖАТ ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ДА НИ УБЕДЯТ ЧЕ ТОВА ДЕТО НИ ПРЕДЛАГАТ Е ФУТБОЛ ,МИТКО ЩЕ СЕ ЧУДИ ТЕЗИ ОКЛО НЕГО КАКВО ПРАВЯТ КАКВА ИГРА ИГРАЯТ И ПОСЛЕ КАТО МУ НАБУТАТ МИКРОФОНИТЕ ДА СЕ ОПИТВА ДА ОПРАВДАВА ОТБОРА СЬС МАЛШАНС И ТН.

Върни се в “Футбол - България”