Голям бой между фенове на Левски и ЦСКА във Варна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Rudolf Hess
Контакти:

Re: Голям бой между фенове на Левски и ЦСКА във Варна

Мнениеот Rudolf Hess » 07 фев 2012 11:14

igra4 написа:Аз бях участник в мелето и информацията на медиите не е вярна. Лично аз строших главите на двама чорбара! На всеки трябва да е ясно че Варна е синя, а и боя беше заради това че група чорбета бяха нападнали преди няколко дена 2-ма наши, така че всичко се връща на тоя свят!

Храча на такива комплексари като теб! Първо ако беше там, нямаще да се хвалиш точно тук (=> комплексар), второ ако си бил там още повече храча по теб отрепко!
Фалшива коса, фалшив футбол!

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 07 фев 2012 11:16

и да храчиш и да плюеш все сте същите червени боклуци.

vlade
Контакти:

Мнениеот vlade » 07 фев 2012 11:21

...бой по добитъка ... смерт...

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 07 фев 2012 11:30

marmi52 написа:8-)

Добре деее ... Понеже тук има и ултраси на различни отбори, много моля, някой от тях да ми обясни защо го правят това ? Какъв е смисълът да пребиеш свой сънародник, съгражданин ...някое друго момче като теб ?! :roll:
И аз съм играл футбол, и аз съм ходил и ходя по мачове, на младини съм бил и в агитките .... Никога обаче не съм участвал в подобни простотии !
Отивам на мача, пея, викам, псувам и си тръгвам ... Толкоз !
Футболът е само една игра създадена да обединява хората и да ги развлича.
Футболът не е война !
Като имате излишна енергия - излезте и протестирайте за по-добър живот в България. Борете се за правата си ! Искайте по-добро бъдеще за родината си. Това има смисъл !
Да строшиш главата на някой себеподобен не е нито много умно, нито много смислено. :(

+1914

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 фев 2012 11:38

Добре ве , нал има Спартак има и Черно море , за ко са млатят Варналии за шопските "грандове-ментета" .
Баси тва разделение в България на Левскари и Цесекари е болестно състояние . Инак ако питаш варналии кой е по-хубав град , Варна или София ще са категорично за своя си град .
Пък тес дет са млатили е срамно да се наричат граждани на варна
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 07 фев 2012 11:45

Bartolomej написа:Добре ве , нал има Спартак има и Черно море , за ко са млатят Варналии за шопските "грандове-ментета" .
Баси тва разделение в България на Левскари и Цесекари е болестно състояние . Инак ако питаш варналии кой е по-хубав град , Варна или София ще са категорично за своя си град .

На всички е ясно че Варна е Зелена,нека тия псевдо шопски фенове да се трепят толква им е акъла :)
Без да се засягат нормалните и истиснки фенове не говоря за тях

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 07 фев 2012 11:50

Bartolomej написа:Добре ве , нал има Спартак има и Черно море , за ко са млатят Варналии за шопските "грандове-ментета" .

Защото това са "варненци", но на личните им карти на месторождение пише Шумен, Добрич, Търговище и т.н. Нека се избиват, не са ни интересни със селските си любови и страсти.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 фев 2012 11:52

Стига с това София и други градове, значи мразите София всички ама като ви опре до кокала единствения спасителен план е София ?
Мразиш столицата защото дава хляб на половин БЪлгария и на половината ти семейство ( твърдиш ли че нямаш роднини тук). Аз също мразя София , заради това че се напълни с "граждани", обичам Варна , защото е по спокойно от начина на живот тука в столицата!
До онова лапе с боевете, ти си умствено незрял с 5см Пишк .!.

mad-hool
Контакти:

Мнениеот mad-hool » 07 фев 2012 12:00

На мен ми прави друго впечатление.Че тия са идиоти е ясно!Ама друго не разбрах.Значи друго не разбрах-и понеже съм прост някой да ми го обясни.Според всички историята е следната:Varna Firm предната вечер напада кафето на Ultra Varna и ги пребива.На другата вечер UV(поне 50 човека)отива да пребие един човек?!И понеже Варна е едно село с около 2000-3000 души VF се събират за една-две минути?! и стават и те 50-60-пребиват UV идва полицията и вместо да арестува побойниците,арестува пострадалите,на който не е оказана медицинска помощ.Та питам има ли случай в местните болници,дайте снимки и клипчета-сега всеки има телефон със камера.А ние си вярваме на някакви градски легенди,който някакви си комплексари и пубер разпостраняват,журналистите само това и чакат и се насажда нова омраз.ГОСПОДА "ЖУРНАЛИСТИ" ВИЕ СТЕ ЗА ТОВА,ЗА ДА ПРОВЕРЯВАТЕ ИНФОРМАЦИЯТА ПРЕДИ ДА Я ПУБЛИКУВАТЕ.С ТАКИВА "ИСТОРИЙКИ"САМО ГОНИТЕ ХОРАТА ОТ СТАДИОНИТЕ.КОЛКО ХОРА ЩЕ ОТИДАТ НА СТАДИОНА КАТО ПРОЧЕТАТ ТОВА ИЛИ ДРУГ МАТЕРИАЛ.А ИНАЧЕ ТАКИВА АКО ИСКАТ ДА СЕ БИЯТ-ДА СИ УГОВАРЯТ СРЕЩИ,ДА ЗАПИСВАТ И ПОСЛЕ ДА СИ СЕ РАЗБИРАТ-НИЕ НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ ТЪРПИМ!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 07 фев 2012 12:05

Айде пак- София vs Провинция... Ако не е това, ще е Левски- ЦСКА, ако не- Ботев-Локо, или граждани- селяни и какво ли още не.
Момчетата от София да не плюят толкова хората дошли от провинцията, защото едва ли много от тях са кореняци. Плюс това- ако не бяха хората от провинцията София нямаше да е това, което е. Нямаше да е най-привлекателното място за инвестиции в България, нямаше да има най-високият стандарт на живот, лелките и бабките нямаше да има на кого да дават апартаментите си под наем...
Относно темата- посбили са се, посинили са се, какво толкова? (даже според мен отново е силно преувеличена случката) Навсякъде се случват такива неща, включително и в Германия, която толкова често я давате за пример. Нито са пострадали обикновени хора, нито нищо. Вие все едно никога не сте се били- като някой се е еб*вал с ваш приятел например, все едно не сте скачали да го защитите? Иначе съм съгласен, че ако имат нещо да уреждат помежду си- отиват някъде извън града и да се млатят 30 на 30 колкото си искат.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”