Относно мача на Отбора на народа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Относно мача на Отбора на народа
тея снимки си го пробутвай на некой друг. Не ми показвай сектор А. Аз ти извадих снимка на великия сектор Б в 3 различни мача. Направи сам разликата!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red Warrior написа:ultra1914 написа:Red Warrior написа:Колкото до това, че публиката на ЦСКА винаги е била критична към футболисти, треньори и ръководство - СЛАВА БОГУ! Именно затова съм фен на ЦСКА, а не мазохист да се кефя като падаме от Тампере. Това е все едно жена ти да ти изневерява, а ти да гледаш и да се кефиш![]()
По скоро ващо е както когато жена ти ти прави св*рки - яко кеф ! Ама когато е болна или има мусколна треска на езика и не може да "прави вятър" изчезва любовта ... Разликата е ,че ние си обичаме отбора който е над Батков, Гонзо и т.н. докато вие си обичате победите , ето тази наща любов никога няма да я разберете !!!
Ами вие не сте виждали много победи в Европа, така че е нормално. Битието определя съзнанието - както е казал класика
Разбирам да си гледаш отбора си напролет в Евротурнирите и да говориш... Не те ли е срам?
L.S.F.C.
- Red_Girl
- Контакти:
graf_ написа:Red Warrior написа:ultra1914 написа:По скоро ващо е както когато жена ти ти прави св*рки - яко кеф ! Ама когато е болна или има мусколна треска на езика и не може да "прави вятър" изчезва любовта ... Разликата е ,че ние си обичаме отбора който е над Батков, Гонзо и т.н. докато вие си обичате победите , ето тази наща любов никога няма да я разберете !!!
Ами вие не сте виждали много победи в Европа, така че е нормално. Битието определя съзнанието - както е казал класика
Разбирам да си гледаш отбора си напролет в Евротурнирите и да говориш... Не те ли е срам?
Не ви ли е срам? Екстра мачове станаха със Стяуа. Доволно публика. Паднахме, но кво толкова, хубави мачове станаха. А относно мачовете напролет. ПО-добре да не играем, като не можем... Отколкото да мислим, че можем и да падаме от смешни отборчета. Няма особена разлика.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Red_Girl написа:тея снимки си го пробутвай на некой друг. Не ми показвай сектор А. Аз ти извадих снимка на великия сектор Б в 3 различни мача. Направи сам разликата!

Велики сте направо!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Ти май верно си нямаш работа и си говориш едно и също на всеки тука. А ти какви снимки пробутваш и после нагло питаш ? Ми пожелавам ти все такива мачове и да се гордеете после

L.S.F.C.
- ultralevski
- Контакти:
Рагацо братле, верно ли спориш вече няколко страници с момиче за футбол? 

Само феновете са важни!
- Red_Girl
- Контакти:
Изпускаш една малка подробност! Беше бойкот и имаше транспарант: ЕДНА ОБРАЗЦОВА ПУБЛИКА! Сега ше ти покажа и снимка!
Офтопик:

Avanti_Ragazzi написа:Red_Girl написа:тея снимки си го пробутвай на некой друг. Не ми показвай сектор А. Аз ти извадих снимка на великия сектор Б в 3 различни мача. Направи сам разликата!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Велики сте направо!!!!
Не се подигравай ,това е DEFанзива

УЛТРАС значи Воля,а ЛЕВСКИ - Свобода !
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:

Ей това ви е подкрепата на вас!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
Avanti_Ragazzi написа:
Ей това ви е подкрепата на вас!!!
Това са слависти с червени екипи, не помните ли?

L.S.F.C.
Върни се в “Футбол - България”