Относно мача на Отбора на народа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Относно мача на Отбора на народа
Омръзна ми да чета "европодвизите" на червения отбор. Вие не разбрахте ли, че освен отстраняването на 2 (ботушарски) английски отбора и един (с предател Бербо) немски, друго нямате. До полуфинали стигате след отстраняване на средни по сила отбори, по волята на жребия, а не защото сте били голямата работа. Ясноооо .... и млък! 

- Red Warrior
- Контакти:
ultra1914 написа:Red Warrior написа:Колкото до това, че публиката на ЦСКА винаги е била критична към футболисти, треньори и ръководство - СЛАВА БОГУ! Именно затова съм фен на ЦСКА, а не мазохист да се кефя като падаме от Тампере. Това е все едно жена ти да ти изневерява, а ти да гледаш и да се кефиш![]()
По скоро ващо е както когато жена ти ти прави св*рки - яко кеф ! Ама когато е болна или има мусколна треска на езика и не може да "прави вятър" изчезва любовта ... Разликата е ,че ние си обичаме отбора който е над Батков, Гонзо и т.н. докато вие си обичате победите , ето тази наща любов никога няма да я разберете !!!
Ами вие не сте виждали много победи в Европа, така че е нормално. Битието определя съзнанието - както е казал класика

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red_Girl
- Контакти:
ultra1914 написа:Red Warrior написа:Колкото до това, че публиката на ЦСКА винаги е била критична към футболисти, треньори и ръководство - СЛАВА БОГУ! Именно затова съм фен на ЦСКА, а не мазохист да се кефя като падаме от Тампере. Това е все едно жена ти да ти изневерява, а ти да гледаш и да се кефиш![]()
По скоро ващо е както когато жена ти ти прави св*рки - яко кеф ! Ама когато е болна или има мусколна треска на езика и не може да "прави вятър" изчезва любовта ... Разликата е ,че ние си обичаме отбора който е над Батков, Гонзо и т.н. докато вие си обичате победите , ето тази наща любов никога няма да я разберете !!!
Я пак! Агитката ви след мача с Търнава. Пробвай се отново.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red_Girl
- Контакти:
Дори на хокея бехме повече , отколкото вие на тези мачове.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Синя Гордост
- Контакти:
Red Warrior написа:Синя Гордост написа:
Гонзо никой не го псува и обижда.Да си видял след мач на Левски някой да се нахвърля срещу него по начина по който вие го правите ?! Защо след последния мач с Лудогорец нападнахте футболистите си,защо ги нападнахте в Мездра ? И я кажи разликата във верността като се върнем на точка а) и точка в)
Давам ти само един пример - След мача ви С БАТЕ Борисов в София, когато Гонзо изпусна дузпа. Има кадри по Канал 3. Ако искаш му ги поискай на Диковото Саше

Как така бях на мача ,пък не чух обиди ,пък ти по ТВ си разбрал ясно и точно .Смешни и жалки,с това мога да ви опиша.Ква Търнава те гони тебе бе ,смешка.Ти добре ли си,ква си.Стига с лъжите и опитите да манипулирате обществото с измислиците ви.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
Само една публика е известна със скандиранията ''Оставка'' при загуба от един определн отбор 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Red_Girl
- Контакти:
Синя Гордост написа:Red Warrior написа:Синя Гордост написа:Гонзо никой не го псува и обижда.Да си видял след мач на Левски някой да се нахвърля срещу него по начина по който вие го правите ?! Защо след последния мач с Лудогорец нападнахте футболистите си,защо ги нападнахте в Мездра ? И я кажи разликата във верността като се върнем на точка а) и точка в)
Давам ти само един пример - След мача ви С БАТЕ Борисов в София, когато Гонзо изпусна дузпа. Има кадри по Канал 3. Ако искаш му ги поискай на Диковото Саше![]()
Как така бях на мача ,пък не чух обиди ,пък ти по ТВ си разбрал ясно и точно .Смешни и жалки,с това мога да ви опиша.Ква Търнава те гони тебе бе ,смешка.Ти добре ли си,ква си.Стига с лъжите и опитите да манипулирате обществото с измислиците ви.
Явно не си се информирал за тези мачове. Какъв фен си, че дори не знаеш, че тези хора си тръгнаха по време на мача ви там. Прочети малко.. Трябва ли аз да те просветлявам.И снимки, и клипче мога ти покажа, ако искаш.

Последна промяна от Red_Girl на 29 яну 2012 17:10, променено общо 1 път.
Офтопик:

lisynger написа:Само една публика е известна със скандиранията ''Оставка'' при загуба от един определн отбор
За този мач ли говориш ???? http://vbox7.com/play:01d6b9dd
УЛТРАС значи Воля,а ЛЕВСКИ - Свобода !
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Ало

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Режи!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”