vie nikoga nqma da sazdadete takav igra4

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

цска60-31
Контакти:

Re: vie nikoga nqma da sazdadete takav igra4

Мнениеот цска60-31 » 01 сеп 2008 22:54

levski4ever в беларус

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 01 сеп 2008 22:57

Lock или направо изтриване на тая тема. Нека модератора се погрижи.
Изображение

цска60-31
Контакти:

Мнениеот цска60-31 » 01 сеп 2008 23:00

що бе нещо почна да се дразниш

пак той
Контакти:

Мнениеот пак той » 01 сеп 2008 23:22

цска60-31 написа:levski4ever в беларус

Абе ЛЕВСКИ в Беларус , а вие в кочин парк или пачеревско блато

Потребителски аватар
vanka7a_54
Контакти:

Мнениеот vanka7a_54 » 01 сеп 2008 23:24

Чорбари колко сте жалки само нима ако Бербатов беше в ЦСКА сега щеше да получи такава оферта от Манчестер просто щеше да е поредния провал каквто е ЦЕЛИЯ Отбор на ЦСКА ! :D :D
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ebalsammumaikata

Мнениеот ebalsammumaikata » 02 сеп 2008 00:51

не сте го създали вие а ПИРИН такаче тихо и кфо се кефите са като лично вие ГО ПСУВАХТЕ ДА СЕ МАХНЕ ОТ Ц(*СКА ??
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ !!

Изображение
Изображение

miposte
Контакти:

Мнениеот miposte » 05 сеп 2008 19:28

да не би да сте го създали вие бе,комплексари

evelinho
Контакти:

Мнениеот evelinho » 05 сеп 2008 20:36

Вече сме създали , но има време да се развие ;) името на играча е Атанас Курдов !!!
Без него не виждам младежкия национален отбор ;) ! А и Бербатов не сте го създали вие !!!
"Юноша на Пирин (Благоевград)"

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 06 сеп 2008 11:47

Горкия Атанас Курдов- като юноша на Левски му е писано никога да не заиграе в нормален европейски отбор, а само в отборчета борещи се за оцеляване, които за Западна Европа са нещо от ранга на Миньор Перник за България. Ще си остане твърда резерва в Байер Леверкузен (както се случи с Йовов в Байерн), след което ще бъде натирен към отборче като Мюнхен 1860 и ще завърши кариерата си в БАТЕ Борисов, Криля советов или още по- лошо - родния Левски, откъдето пак ще бъде натирен през задния вход. Като юноша на Левски няма да има шанс дори да види на живо европейска купа.
Не разбрахте ли , че Герен означава овче (говеждо пасище) - а там таланти не се раждат, или ако се родят случайно биваг задушавани още в детска възраст от ръководните лица.
Кой всъщност е Атанас Курдов - вкарал е на Черна гора (младежи) - отбор от ранга на Вихрен.

evelinho
Контакти:

Мнениеот evelinho » 06 сеп 2008 12:43

drizhelev написа:Горкия Атанас Курдов- като юноша на Левски му е писано никога да не заиграе в нормален европейски отбор, а само в отборчета борещи се за оцеляване, които за Западна Европа са нещо от ранга на Миньор Перник за България. Ще си остане твърда резерва в Байер Леверкузен (както се случи с Йовов в Байерн), след което ще бъде натирен към отборче като Мюнхен 1860 и ще завърши кариерата си в БАТЕ Борисов, Криля советов или още по- лошо - родния Левски, откъдето пак ще бъде натирен през задния вход. Като юноша на Левски няма да има шанс дори да види на живо европейска купа.
Не разбрахте ли , че Герен означава овче (говеждо пасище) - а там таланти не се раждат, или ако се родят случайно биваг задушавани още в детска възраст от ръководните лица.
Кой всъщност е Атанас Курдов - вкарал е на Черна гора (младежи) - отбор от ранга на Вихрен.

Ти си болен мозък !!! Ако не беше вкарал на отбора то ранга на Вихрен - Черна гора (младежи) щяхме да сме за резил , защото играчите от школата на цска ги няма не че цска има няква школа де....

"- Най-голямото ти огорчение от публиката от онзи случай с тази на ЦСКА ли е? (част от феновете на ЦСКА скандираха "Бербо - курво! Бербо - курво!", обвинявайки го, че няма характер и не вкарва - б.р.)
- Ами, беше ми болно, много болно ми беше. Никога не мога да го забравя. Най-вече заради майка ми, която беше на стадиона, и се разплака, жената. Това за мен е още по-голяма обида - някой да разплаче майка ми. Аз да се разплача - както и да е, но някой да разплаче майка ми, да я обиди - ей това е най-голямата обида за мене. Освен това бях на 19 години и, нали, всеки може да изпуска голове, аз и сега, уви, ще продължавам да изпускам, просто футболът е такъв."

Жалки сте........ за това не играете в европа - няма и да играете скоро ;)

Върни се в “Футбол - България”