vie nikoga nqma da sazdadete takav igra4
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: vie nikoga nqma da sazdadete takav igra4
levski4ever в беларус
- Levski4Ever
- Контакти:
Lock или направо изтриване на тая тема. Нека модератора се погрижи.

що бе нещо почна да се дразниш
цска60-31 написа:levski4ever в беларус
Абе ЛЕВСКИ в Беларус , а вие в кочин парк или пачеревско блато
- vanka7a_54
- Контакти:
Чорбари колко сте жалки само нима ако Бербатов беше в ЦСКА сега щеше да получи такава оферта от Манчестер просто щеше да е поредния провал каквто е ЦЕЛИЯ Отбор на ЦСКА !

- ebalsammumaikata
не сте го създали вие а ПИРИН такаче тихо и кфо се кефите са като лично вие ГО ПСУВАХТЕ ДА СЕ МАХНЕ ОТ Ц(*СКА ??
да не би да сте го създали вие бе,комплексари
Вече сме създали , но има време да се развие
името на играча е Атанас Курдов !!!
Без него не виждам младежкия национален отбор
! А и Бербатов не сте го създали вие !!!
"Юноша на Пирин (Благоевград)"

Без него не виждам младежкия национален отбор

"Юноша на Пирин (Благоевград)"
Горкия Атанас Курдов- като юноша на Левски му е писано никога да не заиграе в нормален европейски отбор, а само в отборчета борещи се за оцеляване, които за Западна Европа са нещо от ранга на Миньор Перник за България. Ще си остане твърда резерва в Байер Леверкузен (както се случи с Йовов в Байерн), след което ще бъде натирен към отборче като Мюнхен 1860 и ще завърши кариерата си в БАТЕ Борисов, Криля советов или още по- лошо - родния Левски, откъдето пак ще бъде натирен през задния вход. Като юноша на Левски няма да има шанс дори да види на живо европейска купа.
Не разбрахте ли , че Герен означава овче (говеждо пасище) - а там таланти не се раждат, или ако се родят случайно биваг задушавани още в детска възраст от ръководните лица.
Кой всъщност е Атанас Курдов - вкарал е на Черна гора (младежи) - отбор от ранга на Вихрен.
Не разбрахте ли , че Герен означава овче (говеждо пасище) - а там таланти не се раждат, или ако се родят случайно биваг задушавани още в детска възраст от ръководните лица.
Кой всъщност е Атанас Курдов - вкарал е на Черна гора (младежи) - отбор от ранга на Вихрен.
drizhelev написа:Горкия Атанас Курдов- като юноша на Левски му е писано никога да не заиграе в нормален европейски отбор, а само в отборчета борещи се за оцеляване, които за Западна Европа са нещо от ранга на Миньор Перник за България. Ще си остане твърда резерва в Байер Леверкузен (както се случи с Йовов в Байерн), след което ще бъде натирен към отборче като Мюнхен 1860 и ще завърши кариерата си в БАТЕ Борисов, Криля советов или още по- лошо - родния Левски, откъдето пак ще бъде натирен през задния вход. Като юноша на Левски няма да има шанс дори да види на живо европейска купа.
Ти си болен мозък !!! Ако не беше вкарал на отбора то ранга на Вихрен - Черна гора (младежи) щяхме да сме за резил , защото играчите от школата на цска ги няма не че цска има няква школа де....
"- Най-голямото ти огорчение от публиката от онзи случай с тази на ЦСКА ли е? (част от феновете на ЦСКА скандираха "Бербо - курво! Бербо - курво!", обвинявайки го, че няма характер и не вкарва - б.р.)
- Ами, беше ми болно, много болно ми беше. Никога не мога да го забравя. Най-вече заради майка ми, която беше на стадиона, и се разплака, жената. Това за мен е още по-голяма обида - някой да разплаче майка ми. Аз да се разплача - както и да е, но някой да разплаче майка ми, да я обиди - ей това е най-голямата обида за мене. Освен това бях на 19 години и, нали, всеки може да изпуска голове, аз и сега, уви, ще продължавам да изпускам, просто футболът е такъв."
Жалки сте........ за това не играете в европа - няма и да играете скоро

Върни се в “Футбол - България”