Кога ще гледаме истински футбол в България?!?На този въпрос едвали има кой да отговори.Аз като фен на Левски мога да кажа че съм гледал моят любим отбор да играе много правилен, красив и грамотен футбол.За феновете на другия отбор от София си мисля че са още по жадни да гледат, защото повечето фенове които са на по 20 години едвали са гледали кой зане какви мачове.Вижте нашата съседка Турция какво прави.Или да вземем една Румъния, Гърция, Хърватия и т.н.Според мен българските футболисти са много кадъри, но до сега държавата според мен с нищо не е помогнала на Бълг. футбол, дано това правителство обърне повече внимание на спорта като цяло.
ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ФУТБОЛ, А НЕ РИТНИТОПКОВЦИ!!!Не искаме да се страхуваме от такива смешни отбори ка Баку или тея пациенти от Дери сити.Сега някой ще каже, ама ние не се страхуваме от Дери, но аз не мисля така.Според мен са се оплашили много след като толкова зор видяха да картотекират Тимонов, та те го изкараха като Роналдо тоя Лимон!
Кога ще гледаме истински футбол в България?!?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кога ще гледаме истински футбол в България?!?
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!
- KingForadayy
- Контакти:
Re: Кога ще гледаме истински футбол в България?!?
Аэ бих добавил- Кога ще доживеем да гледаме гостуванията на българските отбори по телевизията ни. 

KingForadayy написа:Аэ бих добавил- Кога ще доживеем да гледаме гостуванията на българските отбори по телевизията ни.
ХАХА, да прав си.Но ми се иска вече да започнеме всяка година да си гледаме отборите както гледах преди няколко години Левски с химна на Шампионската лига.Много е хубаво.
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!
Довечера от 20 ч. на националния 

- Cesc Fabregas
- Контакти:
sharp написа:Довечера от 20 ч. на националния
Тва сериозно,или на майтап

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
adameca написа:Кога ще гледаме истински футбол в България?!?
Когато се оправи отношението към футбола.
Първо, трябва да се спре с купуването на знайни и незнайни негри и всякакви туристи, а да се залага повече на родните футболисти. Понеже спомена Румъния ... погледни който и да е техен отбор, залага се предимно на местни футболисти и има много малко чужденци, а както гледаме 2-я в румънското първенство прави равен с носителя на УЕФА, а шампионът им вече се класира директно в групите, а до преди няколко години първенството им беше на едно ниво в с нашето.
Второ, трябва да се уредят най-после въпросите с базите, да се оправят повечето стадиони, да се дава шанс на юношите и т.н.
Трето, понеже говорим за телевизиите напоследък. Как очакваме да имаме качествен футбол като отношението на родните телевизии към най-масовия спорт е меко казано ненормално. Още от преди години съм им бесен, когато не даваха мач на бг отбор със шампиона на Европа, а след това се радвахме на мачове Левски-Родопа, ЦСКА-Марек и т.н. Българските телевизии трябва да започнат да предават всички мачове на бг отборите в Европа. Ето и днес, при цялото ми уважение към ЦСКА, аз питам къде е логиката да гледаме Дери Сити, а ПСВ не? Миналите години пък си спомням, че не предаваха изобщо мачовете на Локо Сф. Да не говорим пък за несъществуващия вече турнир Интертото. Да сме видяли някой мач от него? А нормалните държави си предаваха и мачовете от Интертото
Четвърто, за да гледаме истински футбол трябва Държавата да направи така, че да бъдат хванати хората, които уреждат мачове, без значение дали става въпрос за Левски, ЦСКА, Литекс или Спартак Варна. Европейският шампион Олимпик Марсилия беше изхвърлен във Втора дивизия именно заради уреждане на мачове, но не вярвам подобно нещо да се случи някога в България.
Сигурно има и други неща, които изпускам, но това е горе-долу. Пак повтарям, трябва да залагаме повече на родните си футболисти и ако взимаме чужденци те наистина да са класни според способностите ни.
Утре
....сега сериозно,мое мнение ,че скоро качествен футбол в България няма да има. 

Намерете си машина на времето и се върнете 35-45 години назад!!! 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- Sagittarius
В България той идва като свободен агент и ще бъде 15-ия чужденец в Черноморец.
Как да гледаш истински футбол в България,като от 18 човека отбор имаш 15 мангала неговорещи български даже?Как да има,като А група вместо на един отбор да му се разрешава да има максимум 3 чужденеца общо(без значение националността,паспорта и всякакви мангалски пинизи),то в някои има 3 българи общо?!?!Как да има футбол,когато под давление на разни наркопласьори и лумпени гониш треньор след спечелена титла!?!?!След като я е спечелил без да си му купил нито 1 играч!?!?След като бие 4:0 и 5:0...и махаш българина и водиш някакъв сръбски циганин да ломоти там "немали смо шанса,свакако" и там още какви материни пи*ки.Разбира се няма да подмина базите.Но не въпроса за концесии от по 50 години зад които се крият намерения за МОЛ-ове и т.н.Който иска-строи,ремонтира,инвестира!Деца ли са?Ще построи стадиона и...държавата ще му го вземе ли?Айде без смешни оправдания,но то какъвто е човека,такова е и оправданието.Логично е,нали?По-евтино е да вземеш 10 маймуни за по 1 леща от плажовете в Рио вместо да дадеш 300 000 за терен за школата,да наемеш 4-5 скаути да обикалят В групите,Б групите,Селата,да търсят таланти по юношеските мачове?Евтино е.Но според някои закони на икономиката евтиното винаги е гаранция за лошо качество,за лош резултат.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Върни се в “Футбол - България”