Гонзо: Играхме правилно, видях много хубави неща
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Гонзо: Играхме правилно, видях много хубави неща
Все пак бяхме гости ... Там е и страшна жега ... Според мен в софия ще ги отупаме.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
-
- Контакти:
абе йовов и после хичо под всякаква критика. Тоя в арсенал ще6е да ходи той неможе да спре топката, като му я подадат бавно а там знаем на каква скорост се играе
.Момчета с този състав нямаме 6анс срещу по-добри отбори добре е само едно, че тия са си слаби.И все пак се надявам нещо да се променим,като например йовов и хичо да таркат пейката.

-
- Контакти:
С тази игра която показа Левски и покойня вече с5артак Варна щеше да ги бие.
koi4i написа:Все пак бяхме гости ... Там е и страшна жега ... Според мен в софия ще ги отупаме.
Забелязвате ли как винаги намираме блудкави оправдания за слабата и безидейна игра. Така говорехге и след Жилина, и Беларус беше горещо, ама в Тампере... и Будапеща /МТК/. Не обръщаме внимание на същественото - слабата физическа и тактическа грамотност.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
В тази форма на Йовов, Хичо и Зе - Левски не може да победи никого защото играе с 8 души. Нека Достонич да го види поне защото може и да е велик но Гонзо явно не вижда това.
1вото полувреме играхме ок! имахме положения 2-3, а те нямаха...
Но второто си пролича "силната" подготовка, явно и влажността на въздуха ги затрудни...но според мен излизането на високия нападател разнообрази играта на Баку...
Толкова слаби физически никога не съм виждал Левски
Но второто си пролича "силната" подготовка, явно и влажността на въздуха ги затрудни...но според мен излизането на високия нападател разнообрази играта на Баку...
Толкова слаби физически никога не съм виждал Левски
моето мнение е че ЛЕВСКИ не играха лошо първото полувреме,просто ни трябваше един гол,второто полувреме слабо,отдавам го на умора и повече сили н а противниковия отбор......сигурен съм,че ЛЕВСКИ ще отстрани азерите.
koi4i написа:Все пак бяхме гости ... Там е и страшна жега ... Според мен в софия ще ги отупаме.
Едва ли един шампион,който иска групи на ШЛ може да си позволи това оправдание " бяхме гости,беше жега... ".Квото за едните такова и за другите.Че има голям шанс да ги " отупате " на реванша съм съгласен,а после какво следва....?
ros написа:koi4i написа:Все пак бяхме гости ... Там е и страшна жега ... Според мен в софия ще ги отупаме.
Забелязвате ли как винаги намираме блудкави оправдания за слабата и безидейна игра. Така говорехге и след Жилина, и Беларус беше горещо, ама в Тампере... и Будапеща /МТК/. Не обръщаме внимание на същественото - слабата физическа и тактическа грамотност.
Ратко за 1 мач неможе да ги научи.Има леко подобрение и то е очевадно.Има преса,има тактическа постройка.Трябва време.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
дано. ама ако не променят нещо генерално ще стане "надай се к**е на пияни жени"
Върни се в “Футбол - България”