ЛИТЕКС-ВИХРЕН
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЛИТЕКС-ВИХРЕН
мНОГО НЕРЕАЛИСТИЧЕН КОМЕНТАР НА МАЧА СЛУЩАМ ПО ВАШЕТО РАДИО. МЕЖДУ20-30 МИНУТА вИХРЕН СИ ИГРАМНОГО ДОБРЕ, ВЪПРЕКИ ТОВАКОМЕНТАТОРА ПО дАРОК РАЗКАЗАВАШЕ ЧЕ ВИОХРЕН НЕ ИГРАЕ НИЩО. ПОСЛЕ БИЛ СЕСТИЛ МНОГО ФАЛОВЕ ЗА лИТЕКС ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ . ГЛЕДАМЕ НЕЩО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА А ПО дАРИК НИ РАЗПРАВЯТ ДРУГ МАЧ. мНОГО ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ПРАВИ ТОВА. вИХРЕН СИ ИГРАЕМНОГО ДОБРЕ...
Re: ЛИТЕКС-ВИХРЕН
Еми като имаш телевизия кво въобще се занимаваш да пишеш неграмотно?
Na poluvremeto na ,,gradskia" stadion v Love4 zvu4i srubska 4alga!!! Selianite ne mogat da izlezat ot kojata si!!!Prostotiata hadi po prostacite.Selianina si e selianin(daje ne bulgarski,a srubsko mekere)!!!!Bulgarioooooooooooooo...kakvo te o4akva??!!
А ти големи Българино толкова ли те домързя да смениш латиницата и да пишеш на кирилица (ако не те е домързяло,а не си имал възможност те оправдавам и ти се извинявам,но просто ми писна всяко второ мнение да е на латиница,а като добавим и това,че половината потребители са неграмотни...направо не ми се говори)
Chalgata e golyama rabota!Pischa na latiniza zaschtoto tova mi mfzvolyava maschinata,a prostaka si e prostak-daje i da ne sluscha chalga!
Не разбрах мен ли имаш предвид под "простак"?
- release_yourself
- Контакти:
Да наистина пускат сръбска музика на стадиона в Ловеч , но пускат и много ретро и хаус направете си труда да отидете на мач на Литекс , освен хубава музика ще гледате и добър футбол ! Това че Вихрен разби Левски първия кръг далеч не означава , че ще стори това и с Литекс !
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw
А и ти казах:"ако не те е домързяло,а не си имал възможност те оправдавам и ти се ИЗВИНЯВАМ'' ,така че не мога да разбера какво протестираш
А за чалгата мога да кажа само едно нещо:заради нея закриха радио Гонг и това е главната причина да я ненавиждам до дъното на душата си 

Nai prosto kazano-CHALGA I PROSTOTIA VSE TAIA!
Върни се в “Футбол - България”