Кой е най- добрия халф в българското първенство ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

AnalBreaker
Контакти:

Re: Най Добьр Халф В Бьлгарското Пьрвенство

Мнениеот AnalBreaker » 04 яну 2012 14:25

Tommi написа:Трима са най-добритехалфове , не мога да определя само един.

Сержиньо Грийн - най-добра тактическа подготовка в цялото първенство
Дарко Тасевски - добра техника, поглед върху играта, умение да надиграва противниконата защита с едно докосване, умее да бележи голове.
Владимир Гаджев - играе добре и в двете фази на играта, изнася добре топката, може да дава отлични пасове на средно и дълго разстояние, притежава добър удар от далечно разстояние,

Затова ли Левски играха в ЛЕ и са първи в шампионата на 10 точки пред Лудогорец?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 яну 2012 14:26

trayan16 написа:
Bourgas написа:
Ти други български отбори гледал ли си, защото нито 1 от тези не става.

Ще кажа само едно: ПХАХХАХХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХХХХХХХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХААХАХАХХАХАХАХАХХХААХАХАХА! :mrgreen:

Господинът, с най-активна тема ЦСКА-Лудогорец има нещо против ли? Аз ще ти кажа, Грийн аз не си спомням кога за последно е играл халф и въобще да е играл нещо друго, а не на билички на терена. Тасевски не беше ли счупен половината полусезон? Един пас от него не съм видял. Гаджев е пълно дърво и даже с лепенка не може да играе кадърно. Може би предния полусезон и по-предния Тасевски щеше да е добър отговор, но този не. Аз ще кажа например един Марцелиньо от Крейзифорест. Или Асис от Черноморец, или Христо Златински от Локо ПД. Хиляди пъти, тези които съм изброил са по-добри от горните трима.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 04 яну 2012 14:34

Bourgas написа:
trayan16 написа:
Bourgas написа:
Ти други български отбори гледал ли си, защото нито 1 от тези не става.

Ще кажа само едно: ПХАХХАХХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХХХХХХХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХААХАХАХХАХАХАХАХХХААХАХАХА! :mrgreen:

Господинът, с най-активна тема ЦСКА-Лудогорец има нещо против ли? Аз ще ти кажа, Грийн аз не си спомням кога за последно е играл халф и въобще да е играл нещо друго, а не на билички на терена. Тасевски не беше ли счупен половината полусезон? Един пас от него не съм видял. Гаджев е пълно дърво и даже с лепенка не може да играе кадърно. Може би предния полусезон и по-предния Тасевски щеше да е добър отговор, но този не. Аз ще кажа например един Марцелиньо от Крейзифорест. Или Асис от Черноморец, или Христо Златински от Локо ПД. Хиляди пъти, тези които съм изброил са по-добри от горните трима.

Кой е тоя МарЦелиньо, ти кое първенство гледаш?!?!?!
Това са предложенията на пича, видяхме и твоите, не виждам смисъл да се опитваш да го "оборваш" и да му налагаш твоя избор!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2012 14:34

AnalBreaker написа:
Tommi написа:Трима са най-добритехалфове , не мога да определя само един.

Сержиньо Грийн - най-добра тактическа подготовка в цялото първенство
Дарко Тасевски - добра техника, поглед върху играта, умение да надиграва противниконата защита с едно докосване, умее да бележи голове.
Владимир Гаджев - играе добре и в двете фази на играта, изнася добре топката, може да дава отлични пасове на средно и дълго разстояние, притежава добър удар от далечно разстояние,

Затова ли Левски играха в ЛЕ и са първи в шампионата на 10 точки пред Лудогорец?

Става въпрос за футбол, където отборите са от 11 човека. :roll: Ако играеха плажен футбол или футзал, можеше и да теглят напред целия отбор, но в тази игра не може.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 яну 2012 14:38

Гонзи, извинявай, но са близко "ц" и "с" и не съм го направил нарочно, отлично знам, че се пише Марселиньо. А на човека не му налагам мнение, просто го попитах, защото ако според него един от тримата е най-добрият БГ халф, то това е срам, срам е този Левски за феновете си, срам са и бездушните му футболисти в момента. Но на вас, щом ви харесва да си гледате подобен Левски със сини очила е... Тук вече, братче, нямам какво да направя освен аз да се изсмея :mrgreen: Момчето попита за БГ халф, а тези, които съм дал, са в ПЪТИ по-добри от тримата левскари, дадени от Томми.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

darktron
Контакти:

Мнениеот darktron » 04 яну 2012 15:08

Не знам какво спорите след като вече най-добрите халфове - Том и Дока ги няма , в момента Най-добър не може да бъде определен според мен

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 04 яну 2012 15:10

Георги Миланов
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 04 яну 2012 15:21

На така зададен въпрос просто халф, аз разбирам вътрешен халф тип Шави, Пирло. Иначе ако трябва да сравняваме крило с вътрешен халф е малко сложно за мен, макар че и от халф тип Иниеста, Кака примерно и тип Есиен, Гатузо разликата е много голяма. Както и да е, за мен Гаджев е най добрия такъв, играе еднакво добре и в двете фази има добър пас, поглед върху играта, удар и с двата крака, както и спортната злоба нужна за този пост. Може би минусът му е движението по терена, но това си зависи и от това как се тренира, динамиката на първенството и подобни фактори.
Георги Миланов и Христо Златински също ми допадат, а и Галчев не е лош.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 04 яну 2012 15:23

Bourgas написа:Гонзи, извинявай, но са близко "ц" и "с" и не съм го направил нарочно, отлично знам, че се пише Марселиньо. А на човека не му налагам мнение, просто го попитах, защото ако според него един от тримата е най-добрият БГ халф, то това е срам, срам е този Левски за феновете си, срам са и бездушните му футболисти в момента. Но на вас, щом ви харесва да си гледате подобен Левски със сини очила е... Тук вече, братче, нямам какво да направя освен аз да се изсмея :mrgreen: Момчето попита за БГ халф, а тези, които съм дал, са в ПЪТИ по-добри от тримата левскари, дадени от Томми.

Сега смесваш темите - дали ни харесва или не как играе Левски и в какво положение е друг въпрос! Въпроса е за най-добри халфове според нас - без ясни и точни критерии, с голям субективизъм. Така както поставяш нещата защо отборите в които играят изброените от теб халфове не са водачи (изключвам изключвам Марселиньо)? Играчите които предлагаш са според теб най-добри. Аз също не мисля, че са най-добри, но пък Левски да е 4-ти Гаджев има много по-голяма заслуга отколкото Златинов за Локото, но пак ти казвам субективизъм!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Футбол - България”