Ще намери ли футбола ни своя Пини Гершон

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

dimitar59
Контакти:

Ще намери ли футбола ни своя Пини Гершон

Мнениеот dimitar59 » 30 авг 2008 23:06

Каква е ролята на един треньор?-Доказа го Пини Гершон в баскетбола.Само за няколко седмици работа той преобрази коренно стила на отбора и върна загубеното самочувствие на момчетата.Те заиграха съвременен модерен баскетбол и резултатите не закъсняха.Такъв един специалист трябва и във футбола.Следя мачовете на другите първенства и ми се струва,че в България се играе някакъв друг спорт.Същото се отнася и за националния ни отбор.Пламен Марков е един възпитан човек,но само това не стига.Отборът под негово ръководство играе остарял,демодиран футбол.На всичко отгоре имам чувството,че той е една пионка в ръцете на мениджери и БФС.Така отбор не се прави.Доказаха го в Гърция.Доказаха го и в Русия.Ето защо и във футбола ни ни трябва един Пини Гершон и аз съм убеден,че резултатите ще бъдат налице.Само едно се питам-дали хората от които зависи това го искат....?

Потребителски аватар
aa2121
Контакти:

Re: Ще намери ли футбола ни своя Пини Гершон

Мнениеот aa2121 » 30 авг 2008 23:29

Абсолютно си прав.Но хората,от които зависи това НЕ искат!Че от къде на къде ще дават пари за чуждестранен специалист вместо да имат вила в Бояна или Драгалевци.На кой му пука за феновете и националния отбор?!?

ritchi
Контакти:

Мнениеот ritchi » 31 авг 2008 07:36

Евала за темата,найстина докато не влезне в националния един Генерал като Гус Хидинг,Ото Рехагел,Дик Адвокаат или Фабио Капело няма да имаме отбор.Футболистите искали 2 000 000 евро за класиранена световните финали,абе ей смешници това е националния герб бе бедняци такива,вярно че Бербата е малко без работа,Марти и Валери са контузени но националния не е за да си исхранваш семейството това е гордост!!!
Крайно време е БФС да дадат тия 2 000 000 евро не за премий а за треньор и нещата ще станат.Щото и за европейското им бяха обещали толкова ама нямаше кой да ги вземе!!!

Потребителски аватар
sin_sram_i_rezil

Мнениеот sin_sram_i_rezil » 31 авг 2008 08:50

и аз мисля, че вмирисаната глава на рибата, която ръководи футбола ни, няма никакъв интерес да привлече и плаща на някой доказал се треньор от чужбина, защото няма как да прави мениджърските си врътки с него, да налага зетьове, едва ходещи бразилци и пр., а и ако е по-възрастен човека, като нищо може и да си умре на някой вътрешен мач, ужасен от терени, стадиони, публика и съдийство и ще трябва и обезщетение на близките да им изплащат... отвсякъде Плешко и Перуката ще са на загуба
професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа :)

nanio80
Контакти:

Мнениеот nanio80 » 31 авг 2008 09:16

koito i da doide nikoga nqma da se upravi futbola ni za6toto vsi4ko e zadkulisni igri kade go ima tova shampiona aut ot shampions league belasica otpada izmislqt nqkakav slujeben rezultat i otpada beroe pomagat na onovo selsko otbor4e sliven zaradi gospodin kmeta taka 4e nikoga nqma da nameri futbola ni svoq PINI GERSHON

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 31 авг 2008 10:14

абе какви премии бе какви 5 лв?аре нека нашите бездарни кокони се класират пък тогава да се пазарят!много знаят да мрънкат че пред полу-празни трибуни не може да се играе футбол,ама не си ли дават сметка, че докато не покажат че заслужават публика с играта си няма да стане!Само за пари мислят тия цървули,а не си дават сметка че хора които работят за 300-400лв. се вдигат дори от провинцията да ги гледат и за какво????????затова случващото с в Левски и ЦСКА не е за подигравки и смях,а една червена лампа за управляващите.Когато единият от двата отбора е зле, тогава и целият ни футбол е така!това ще си проличи в най-скоро време!

Потребителски аватар
montello

Мнениеот montello » 31 авг 2008 10:36

NE-TOVA NE MOJE DA STANE..PO VEROIATNO E OSTE NEKOI RAZSIPNICI ,KATO PERUKATA I NEGOVATA SVITA,DASE POIAVAT.V MOMENTA V KOITO ZAGUBIM 6ANSOVE ZA SVETOVNOTO STE SE POIAVAT NOVITE GEROI....... :mrgreen:
ЦСКА

dabeda
Контакти:

Мнениеот dabeda » 31 авг 2008 10:42

absurdno e da se sravnqvat dvete federacii. v BFS se gleda samo bani4kata. i vuv voleibola e taka :x

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 31 авг 2008 12:56

ministur написа:Когато единият от двата отбора е зле, тогава и целият ни футбол е така!това ще си проличи в най-скоро време!

То вече си проличава. Срам ме е като гледам колко напред отиват останалите футболни "джуджета", а ние се самоизяждаме отвътре. Хората наливат пари, и не в джобовете си, а в подобряване на... всичко - бази, условия и т.н. Вижте една Турция - подиграваме им се че било слабо първенството им (по-точно някои се подиграват, че се продават футболисти в Турция), обаче вижте какви стадиони имат, треньори. футболисти... У нас веднъж на 10 години дойде някой старец от типа на Луиджи Симони, и бързо, бързо си избяга обратно. Защо ли? Не е само заради Боби Михайлов или Иван Славков, а заради цялата ни футболна и нефутболна действителност.
В близкото минало се връщах със самолет от чужбина и до мен седеше един немец. Казах му "България е много красива страна", и като започна самолетът да се спуска над София (София - първото нещо което виждат чужденците, които идват в България) се видяха необработваеми трънясали ниви, разкопки, боклуци, мизерия - всичко това от "птичи поглед". Ето от това ме е срам, а не от мачовете с БАТЕ, Тампере, Торпедо, МТК, Борац и т.н. И всичко у нас, включително и спортът, ще тъне в разруха, независимо дали Гуус Хидинк или който и да е друг дойде или не!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Футбол - България”