Gretna написа:София единственото място в България където хората имат някакъв шанс не само до оцеляват но и да живеея горе долу прилично. Когато Варна стане 2 000 000 ми се обади.
А когато Черно Море събере 50 000 души на мач може да ми правиш подобни забележки. Имам дядо играл за Черно Море има и друг играл за Левски. Единият е известен на всички в БГ а другият само на теб. Познай кои е по-известният. Не е редно 10% от хората да диктуват правилата на другите 90%. Това е тирания.
Съжалявам че съм роден в София. Съжалявам че и майка ми и бащами са родени тук. Съжалявам че през 1903 семейството ми се мести в Столицата. Аз съм виновен че живеея внай-хубавият и голям град на тази смотана Държава. Какво да се прави. Можеше и да съм от вас но не съм. Общо взето смятам точно това което казваш зза София и осталата част. Когато този град стане 3 000 000 а България 5 000 000 то освен варна и Пловдив и още 5-6 града друго няма да остане. Ти кога ходи за последно в Преслав или Търговище? Или от Варна не излизаш?
Хахахах

да се чуди човек да ти се смее ли да плаче ли

.Първо градски населението на София веднага след Освобождението е около 27 000 души ,от които половината етнически евреи и цигани.Като те гледам какъв си интелигент без проблем ще можеш да ми кажеш как от 27 000 души за 120-30 години достигате 2 милиона "потомствени" софиянци.Сподели тайната на един не чак толкова потомствен като теб жител на най-стария град на Балканския полуостров

.Не знам кое ми допада повече при теб-липсата на правописни грешки или невероятно избистрената логика и познаване на фактите

.
Иначе само да да отбележа,че Левски никога не е събирал 50 000 души,освен разбира се ако някъде не си го прочел това-тогава е вярно

.Според статистиките за продадени билети най-посещаваният мач в историята е Ботев-Барселона (66 000 ) ,втори е Ботев-Атлетико Мадрид (40 000) и чак трети е гомняното ти отборче Левски-Челси (36 000).По твоята неоспоримо гениална логика (поклон потомствени софиянецо,бая мъдрост си натрупал от 1903 ) трябва да се отделя 2 пъти повече внимание на Ботев ,отколкото на Левски.Честно да ти призная не мисля че е нужно-просто трябва да се отделя равно внимание на Локомотив Пловдив,Ботев,Левски,ЦСКА и Черно Море (най-големите агитки) и прилично време за другите отбори,но разбира се сега чакам да ме обориш с нови,дори по-логични умотворения .