Не толерирайте Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

i7se7y
Контакти:

Re: Не толерирайте Левски и ЦСКА

Мнениеот i7se7y » 22 юли 2009 01:08

branibel написа:Може ли да попитам защо по дяволите от 5-те водещи теми 4 са свързани с Левски и 1 с ЦСКА.Сега какво Литекс и Светльо Тодоров например не заслужават ли да са там или пък един Котоошо ли не заслужава, а това, че Локо(Сф) обърнаха от 0:2 до 2:2 сигурно също не е важно.А победата на Миньор и тя ли не е важна! Ама както обикновенно Левски и ЦСКА са там.Явно журналистите продължават да толерират предимно Левски и ЦСКА, което е жалко.

ПП: Това, че Левски биха днеска беше ясно, че ще стане ама чак пък 4-ри от 5-те водещи новини да са за тях според мене е малко прекалено

Ми пич,щото ние,феновете на тези отбори си пускаме темите в наще си форуми,там където им е мястото.Ти като си фен на някой отбор пусни си тема примерно Светльо Тодоров бележи за лиТекса ... :) :)
LEVSKI FOREVER...
HALA MADRID...

branibel
Контакти:

Мнениеот branibel » 22 юли 2009 01:14

Ще дам един пример с друг сайт >>> winner.bg
Сайта отначало започна само като сасйт, в който се дават прогнози за мачовете, а сега вече се е разраснал и си поднасят футболните новини и бих казал по доста добър начин.От 5-те им главни новини 1 е за Левски, 1 е за ЦСКА, 1 за Фъргюсън, 1 за Ето'о и една за Бербо.Това според мене е правилно.Друг е въпроса, че Гонг се води като спортна медия, а не само като футболна.Наистина би било хубаво да видя и по различна новина в топ 5.Тука не говоря за Минъор, а по скоро за Литекс или Черно Море, а може и за някой друг спорт извън футбола, като колоезденето например, за което изобщо не мога да намеря новина в Гонг(а то има не малко фенове).Младежото Европейско първенство започна и аз се радвам, че имам възможност да го гледам по Евроспорт и Евроспорт 2, но Гонг незнам до колко ще го отрази(поне по някой кокментар за всеки мач би било добре.Вярно е, че Гонг е спортна медия, но също така е вярно, че се пише за футбола толкова колкото не се пише общо за другите спортове, като се има предвид, че някой спортове или не се отразяват или се отразяват изключително малко.
Аз понеже съм любител на спорта като цяло и гледам и следя колкото мога повече спортове се надявам да се отразяват все повече и повече спортове и то не само с по две изречения.
Последна промяна от branibel на 22 юли 2009 01:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 22 юли 2009 01:17

PFC Litex написа:cska_90 това е медия, която трябва да е безпристрастна. Все повече народ спира да посещава http://www.gong.bg точно заради тези неща.

Каквото пише тук, това се пише във всички спортни сайтове. Да не говорим един спортал, че вече са на светлинни години напред

Ти сега какво правиш. Критикуваш сайта и неговата подреда.

Все повече народ няма какво да яде и хич не му е до сайтове.

Ако днес не прочета за това какво е казал Батков на Боримиров а той на Велев които го е издрънкална Йовов, без да чуе Гонзо не мога да заспя. Какво ме интересува че Асамоа вкарл гол след индивидуален пробив срещо Константинопол ББ. Да вкара на Левски в незнам кои си кръг и тогава ще е новина. Ако София беше 300 000 души щях да се съглася с мнението че трябва да се обръща повече внимание на отборите в страната. Да ама София е над 2 000 000 и не виждам смисъл да се говори за отбори които имат 500 фена. Кои го интересува Добруджа например. Онзи с логото и още 100 човека от Добрич. Я се огледай. Ти познаваш ли бежанец в София които да не е фен или на Левски или на ЦСКА като алтернатива за А група ако неговият отбор (Локо Горна Оряховица- пример) не е там.Аз не познавам. За какво да се пише. За Литекс???? ОК тогава само ти ще си влизаш и ще си четеш на спокойствие.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 22 юли 2009 01:22

branibel написа:НАДЯВАМ СЕ ОТ ГОНГ ДА ВИДЯТ МОЯ ПРИЗИВ !

Ако и сега не са те чули не викай повече. Ако толкова много се интересуваш от спорт и искаш да бъде отразяван което според теб е лесна работа пусни на Русев едно ЦЖ да те взима на борда и да отразяваш всичко що е спорт в света. Така ще стане аз да ти кажа. Стига си се молил и тръшкал. Вземи нещатата в твои ръце. И спри да прогнозираш в Winner не е на добре.

branibel
Контакти:

Мнениеот branibel » 22 юли 2009 01:31

Gretna написа:
PFC Litex написа:cska_90 това е медия, която трябва да е безпристрастна. Все повече народ спира да посещава http://www.gong.bg точно заради тези неща.

Каквото пише тук, това се пише във всички спортни сайтове. Да не говорим един спортал, че вече са на светлинни години напред

Ако днес не прочета за това какво е казал Батков на Боримиров а той на Велев които го е издрънкална Йовов, без да чуе Гонзо не мога да заспя. Какво ме интересува че Асамоа вкарл гол след индивидуален пробив срещо Константинопол ББ. Да вкара на Левски в незнам кои си кръг и тогава ще е новина. Ако София беше 300 000 души щях да се съглася с мнението че трябва да се обръща повече внимание на отборите в страната. Да ама София е над 2 000 000 и не виждам смисъл да се говори за отбори които имат 500 фена. Кои го интересува Добруджа например. Онзи с логото и още 100 човека от Добрич. Я се огледай. Ти познаваш ли бежанец в София които да не е фен или на Левски или на ЦСКА като алтернатива за А група ако неговият отбор (Локо Горна Оряховица- пример) не е там.Аз не познавам. За какво да се пише. За Литекс???? ОК тогава само ти ще си влизаш и ще си четеш на спокойствие.

Като на народа не му е до сайтове ти какво правиш тука.
И България да не е София а ?
А колкото до Левски, като те интересува чак толкова ходи им на стадиона всеки ден и разбирай новините от кухнята.
А пък и нито съм се молил, нито съм се тръшкал просто си написах мнението и това е.Повече няма да пиша.
А Gretna аз да ти кажа, че си доста под моето ниво колкото и тъпо да звучи.Най вероятно като повечето софиянци се мислиш за голяма работа, но това си е твой проблем не мой.
Лека нощ от мен!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 22 юли 2009 03:31

Gretna написа:

алооо гретна,нещо се самозабрави май ;) току що на цяла България каза,че все е едно не съществува щом не си в София.Я по-полека! И човека си е прав,не може в 5-те топ новини да има само и предимно за левски и цска.Нека има,но не е нужно цялото внимание да е върху тях само.Защо в топ новините не фигурира новини за бълг.нац отбор по волейбол девойки,който в момента играе световно в мексико и влезе в топ 8 на света и продължавата борбата си напраед,защо да няма новина за баскет младежите,които играчт европейско първенство и т.н.Или ще ми кажеш,че и тук тези новини касаещи национални отбори на България са по-маловажни от това какво казал Боримиров например.Ае да вземем да се усетим вече а.И по тая логика дарик да уволнява другите си журналисти,които се занимават да отразяват другите отбори и спортове и да оставят няколко човека,които и без това до болка ни е писнало да слушаме за левски и цска.И без това е криза,да ги уволнява и да си спести някои разходи.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 22 юли 2009 12:03

София единственото място в България където хората имат някакъв шанс не само до оцеляват но и да живеея горе долу прилично. Когато Варна стане 2 000 000 ми се обади.
А когато Черно Море събере 50 000 души на мач може да ми правиш подобни забележки. Имам дядо играл за Черно Море има и друг играл за Левски. Единият е известен на всички в БГ а другият само на теб. Познай кои е по-известният. Не е редно 10% от хората да диктуват правилата на другите 90%. Това е тирания.

Съжалявам че съм роден в София. Съжалявам че и майка ми и бащами са родени тук. Съжалявам че през 1903 семейството ми се мести в Столицата. Аз съм виновен че живеея внай-хубавият и голям град на тази смотана Държава. Какво да се прави. Можеше и да съм от вас но не съм. Общо взето смятам точно това което казваш зза София и осталата част. Когато този град стане 3 000 000 а България 5 000 000 то освен варна и Пловдив и още 5-6 града друго няма да остане. Ти кога ходи за последно в Преслав или Търговище? Или от Варна не излизаш?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 юли 2009 12:17

Gretna написа:София единственото място в България където хората имат някакъв шанс не само до оцеляват но и да живеея горе долу прилично. Когато Варна стане 2 000 000 ми се обади.
А когато Черно Море събере 50 000 души на мач може да ми правиш подобни забележки. Имам дядо играл за Черно Море има и друг играл за Левски. Единият е известен на всички в БГ а другият само на теб. Познай кои е по-известният. Не е редно 10% от хората да диктуват правилата на другите 90%. Това е тирания.

Съжалявам че съм роден в София. Съжалявам че и майка ми и бащами са родени тук. Съжалявам че през 1903 семейството ми се мести в Столицата. Аз съм виновен че живеея внай-хубавият и голям град на тази смотана Държава. Какво да се прави. Можеше и да съм от вас но не съм. Общо взето смятам точно това което казваш зза София и осталата част. Когато този град стане 3 000 000 а България 5 000 000 то освен варна и Пловдив и още 5-6 града друго няма да остане. Ти кога ходи за последно в Преслав или Търговище? Или от Варна не излизаш?

София ли е най-хубавият град? С кое е най-хубавият град? С това, че докато стигнеш до работа те напсуват 10 пъти, защото си пешеходец и не си дал предимство на някоя кола на пешеходна пътека? С това, че няма условия за пешеходци, а да не говорим за колоездачи? С това, че вместо да дишаш въздух дишаш прах? Кое му е най-хубавото? Личи си, че не си живял нито някъде в Европа, нито някъде в провинцията. Да видиш какво е чистота, подреденост и най-важното - спокойствие!!! Единственият плюс на София е, че има много, разнообразна и добре платена работа!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 22 юли 2009 20:50

Gretna написа:София единственото място в България където хората имат някакъв шанс не само до оцеляват но и да живеея горе долу прилично. Когато Варна стане 2 000 000 ми се обади.

Хахахах :lol: да се чуди човек да ти се смее ли да плаче ли :lol: .Първо градски населението на София веднага след Освобождението е около 27 000 души ,от които половината етнически евреи и цигани.Като те гледам какъв си интелигент без проблем ще можеш да ми кажеш как от 27 000 души за 120-30 години достигате 2 милиона "потомствени" софиянци.Сподели тайната на един не чак толкова потомствен като теб жител на най-стария град на Балканския полуостров :) .Не знам кое ми допада повече при теб-липсата на правописни грешки или невероятно избистрената логика и познаване на фактите :roll: .
Иначе само да да отбележа,че Левски никога не е събирал 50 000 души,освен разбира се ако някъде не си го прочел това-тогава е вярно :lol: .Според статистиките за продадени билети най-посещаваният мач в историята е Ботев-Барселона (66 000 ) ,втори е Ботев-Атлетико Мадрид (40 000) и чак трети е гомняното ти отборче Левски-Челси (36 000).По твоята неоспоримо гениална логика (поклон потомствени софиянецо,бая мъдрост си натрупал от 1903 ) трябва да се отделя 2 пъти повече внимание на Ботев ,отколкото на Левски.Честно да ти призная не мисля че е нужно-просто трябва да се отделя равно внимание на Локомотив Пловдив,Ботев,Левски,ЦСКА и Черно Море (най-големите агитки) и прилично време за другите отбори,но разбира се сега чакам да ме обориш с нови,дори по-логични умотворения .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 22 юли 2009 21:06

Ясене:
Левски-Глазгоу Рейнджърс 50 000
Левски-Аякс 70 000
Левски-Щутгарт 70 000 :)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Футбол - България”