Да замъкнем алекс кривия в националния?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mertezaker
- Контакти:
Re: Да замъкнем алекс кривия в националния?
Кривия е далеч от най-добрата си форма, но поради огромната липса на халфове в националния, и аз не виждам по-добра алтернатива в момента
Кривия е наи добрия халв в БГ,и то не от сега ами още от преди няколко години,а това че не го взимат в националния е наи голямата грешка на "националните селекционери".Той за това се сърди и не иска да се подиграват с него,защото тои си знае качествата.
Щом водим този дебат, значи БГ футбола е вече на дъното! Факт е, че Квивия е единствения халф в първенството ни, който играе футбол. Останалите играят всичко друго, но не и любимата игра. Обаче Алекс е на 30 и кусур години. Една квалификация трае две години. После още една до световното. И какво излиза? Лъвовете ще разчитат на 40-годишен халф да играе добре на Световно. Е, малко е несериозно...
- mertezaker
- Контакти:
Това е положението, футболът ни е в огромна криза, а няма и изход от нея
въпросът е че той не желае да играе по една или друга причина.аз питам как да гонакараме да помогне а на математика преди мен ще кажа че 30 и кусур плюс 2 не прави 40 за световното а квалификацията е най-много 13 месеца считано от идната събота
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НА КОЛКО ГОДИНИ Е САШО АЛЕКСАНДРОВ -ИМА МОЖЕШИ И НЕМОЖЕЩИ !!! НАИСТИНА В МОМЕНТА Е НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ !!!!
А аз призовавам феновете на Левски да издигнат транспарант, с който да призоват Боримиров да сложи пак бутонките и да помогне на националния отбор - така, заедно с Кривия ще направят добър тандем и ще имаме всички шансове срещу Черна гора
k_oleto написа:А аз призовавам феновете на Левски да издигнат транспарант, с който да призоват Боримиров да сложи пак бутонките и да помогне на националния отбор - така, заедно с Кривия ще направят добър тандем и ще имаме всички шансове срещу Черна гора
И Велев и Велев

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- to6kata1912*
- Контакти:
Аз съм ЗА кривия!
Върни се в “Футбол - България”