Съдба

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gretna

Съдба

Мнениеот Gretna » 15 юли 2009 23:40

........................
Последна промяна от Gretna на 22 мар 2010 18:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Re: Съдба

Мнениеот pe4kata » 15 юли 2009 23:57

:) :) :) След хубавата приказка пожелавам на всички лека нощ!

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 16 юли 2009 00:00

Най-добре ще е някой модератор да изтрие тази тема, защото заради нея ще стане скандал ;)

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 16 юли 2009 00:10

1во. Посланието е добро, хасресва ми идеята за избора...
2ро. Въпреки всичко се вижда как автора показва клубното си пристрастие....
А що се отнася до реалността... ЦСКА е най-успешният български отбор! Имаше сравнение в Спортал за всички години , в които сме имали участници в Европа....и единственият проблясък на Левски в последните години е 1/4 финалът (който аз уважавам и признавам като постижение) , но просто резилите са толкова много, че дори финал няма да може да отмие срама в следващите няколко години....видяхме днес как на всички им беше напрегнато, сякаш очакваха аматьорите да направят някаква изненада...
Успех на всички отбори в ЕКТ! България преди всичко!

elfish
Контакти:

Мнениеот elfish » 16 юли 2009 00:23

Gretna написа:Съдба
(новела)
автор Gretna

- тате защо Левски би тази вечер с 4-0
Това преди колко години става, че не мога да се сетя кога говедата са ни били с повече от 1:0 и то от дузпа освен тази година?

Той (баща ми) ми разказа как преди близо 30 години сме били Ливърпул
За автора на статията Ливърпул ги бихме 2005 година август месец. Ако беше мааалко по интелигентна щеше да прочетеш малко повече и щеше да знаеш, че преди около 30 години сме били не Ливърпул, а Ювентус

Сега като чета тази статия се сещам как Наско Сираков беше казал пред телевизията, че каквото и да става Вердер ще са последни (става въпрос когато левски бяха в шампионската лига) и какво стана тогава ... хмм доста интересни мачове с Вердер, ама уви... не можахте да ги биете и да влезете в УЕФА, деа ... Както и да е... Нищо, нищо... Пробвай пак като включиш и това което написах и може би ще успееш със статията ;)

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 16 юли 2009 00:31

Еи Elf Спиш вече(нормално за 00:30)

4-0 бихме вчера Андора

А да биеш Ливърпул означава да го отстраниш(1982). Това преди няколко години не става. Смешно е. Ако нямаш запис на Ники Александров с коментар от мача ще ти запиша едно парче.

Ти да не искаш да кажеш ,че Кривият е добър колкото Зидан а?

Не гледай фактите в историята. Тя има друга насоченост, не да те обогатява с познания от футболната статистика. Това е социална статия в която се отправя апел за толериране на детските мечти. Те са си техни. Не наши. Просто защотото съм от Левски и ме издразниха някои твой колеги, та за това я написах с футболна тематика.
Извинявай ако не си ме разбрал.

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 16 юли 2009 00:36

blacky написа:1во. Посланието е добро, хасресва ми идеята за избора...
2ро. Въпреки всичко се вижда как автора показва клубното си пристрастие....
А що се отнася до реалността... ЦСКА е най-успешният български отбор! Имаше сравнение в Спортал за всички години , в които сме имали участници в Европа....и единственият проблясък на Левски в последните години е 1/4 финалът (който аз уважавам и признавам като постижение) , но просто резилите са толкова много, че дори финал няма да може да отмие срама в следващите няколко години....видяхме днес как на всички им беше напрегнато, сякаш очакваха аматьорите да направят някаква изненада...
Успех на всички отбори в ЕКТ! България преди всичко!
а в Спортал пише ли че "най-успешният" български отбор няма повече от 5-6 поредни мача в Европа през последните има-няма 20 години?Епизодични победи с/у ливърпул и Леверкузен....е проблесна нещо и там ,ама...20 години......ебахти най-успешния БГ. отбор :lol:

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 16 юли 2009 02:02

pe4kata написа::) :) :) След хубавата приказка пожелавам на всички лека нощ!

Абе ти си голям идиот а ебах майка ти качествено,но не знаех че ще се родиш дебилен.Добре че се отказах от теб на време.Издръжката ще ти я пратя на 21 .Както винаги.Какво ли не се случва когато изтържеш спермата си от чаршафа и го набуташ в нечия *****.Раждат се всякакви шизофреници като теб.Но дишай спокойно не си сам има и още .

boiajievlubo
Контакти:

Мнениеот boiajievlubo » 16 юли 2009 11:43

автора забравил си да споменеш за тампере , бате , офи , антверп , люцерн и т.н сигурно децата са били много щастливи тогава или сините парцали са били хвърлени на боклука

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 16 юли 2009 11:44

хахахаха, колко жалко е да си евроидиот. А защо не написа за миналите две издания на евротурнирите, за там-тук пере, Батко и Кака Жилина???? Смешни и коплексирани ще сте сди цял живот! ;)

Върни се в “Футбол - България”