Обединение или смърт !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Re: Обединение или смърт !

Мнениеот urbano » 28 авг 2008 13:46

Blue_Lion написа:
Това е най-черният август за българския спорт. Но защо само август? Всичко започна от трагедията с лиценза на най-титулувания български клуб ЦСКА в началото на юни. После продължи с най-слабото представяне на България на Олимпийски игри от 56 години насам, съпътствано с тестостеронови афери или направо допингскандали.

И дойдоха отново футболистите наред. Ядец от Чачак за столичния Локомотив. Синьо петно на асфалта след преминаващия колхозен трактор „Беларус“...

Падение, позор, гавра! Подскажете ми някой още по-силен епитет. Вече не се издържа на мъчението, на което ни подлагат. Какво повече да направим, та да се стреснат онези, които командват българския спорт? Обръщението „онези“ е най-мекото, което заслужават. Българинът обича футбола и целия спорт. И след като политици и разни измекяри ни отнеха възможността да живеем нормално, сега ни взеха и единствената радост. Методично и безхаберно.

Протести ли, митинги ли или направо бунт! Това май единствено ни остава. За да накараме „онези“ да построят най-сетне една зала, или да оправят като хората поне един стадион. Вижте как никнат молове и административни сгради. За тях няма проблем, нали...

Ние, обикновените хора на България, можем да се обединим. Няма да ни раздели синьото и червеното, защото интересът ни е общ.

Спортът умира, черният август сякаш няма край. А след него идват септември, октомври, ноември...

Ако не се обединим,спорта ни ще умре !

Да умира бре,...и спорта то тва спорт ли е :twisted: Изобщо ние нация ли сме или овче стадо което си търси кой пак да го зароби че да оправи пътищата, тротоарите, училищата, болниците :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 29 авг 2008 13:45

bai brother написа:За какво обединение плачете сега след като за пореден път се осрахте в мачовете от европейските турнири???
Докато има софийски отбори, софийски спорт и докато столицата е в София - все по-зле и по-зле ще става в България.
И най-нахално настоявате А група да стане от 8 отбора, от които поне половината софийски...

Нека Ви боли - самозабравили се и мислещи си, че всичко което лети се яде и, че морето е до колене - софиянски гевезенца.

Софиянски...какво ? :lol: :lol:
Изображение

hristogd
Контакти:

Мнениеот hristogd » 29 авг 2008 15:15

kokobaroko написа:Видях в предишна тема че "синята приказка" продължава та изкам да питам - Абе аджеба, каква "синя приказка"? Преди да продължа, трябва да заявя че съм заклет червен фен-ама фен не умопомрачен, че да немога да видя какво става. Нас ни изхвърлят през парадния вход, Левски го мачкат аматьори а Локо пада "заради съдията"... И това ще продължава докато в А група не останат 8 отбора, които да играят по 4 мача помежду си. Сега, каква е ползата като биеш Ботев или Бела с 10:0. Шампион става този който не направи грешна стъпка срещу "пълнежа" в А група, защото ако направи такава, то другият със сигурност ще си вземе мача и шампионата. А иначе срамът е пълен и няма да бъде изтрит толкова лесно. Защото, хората играят футбол със сърце. Защото, президентите се избират на избори. Защото, клубовете имат ДЮШ. Защото, феновете държат сметка. Защото, обществото не би махнало с лека ръка на изказвания от сорта на изказванята на г-н Батова(относно Беларус и БАТЕ), и на дела от сорта на делата на г-н Томова. И за да завърша ще кажа че не съм от феновете които искат Левски да падне а искам ЦСКА да бие Левски. А иначе срамът бе пълен.... и този срам ще продължава!!!

Аз съм левскар,но АБСОЛЮТНО съм съгласен с теб.Лошото е ,че го осъзнаваме само двамата.

Потребителски аватар
vanka7a_54
Контакти:

Мнениеот vanka7a_54 » 01 сеп 2008 23:53

ИЗВОДА Е ЧЕ ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА УМИРА САМО СПОРТА ЛИ НЕ Е НАРЕД Я СЕ ПО Огледайте малко :( :cry: :cry:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”