Феновете избраха Б.Борисов за "футболист на годината"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Феновете избраха Б.Борисов за "футболист на годината"
Поредната пародия в стил Made in Bulgaria!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Xamy написа:Защо и журналистите да не гласуват по същия начин ??????
И според мен така ще е най - добре!

А вота за Бербатов си го обяснявам с това че тази година получи приза за голмайстор на ВШ все пак... с много голове от мин. година но самия приз го получи тази!

Levski 1914 написа:Поредната пародия в стил Made in Bulgaria!
И в тоя ред на мисли ти давам гаранция, че до довечера всички световни медии ще гръмнат със заглавия от сорта на " Премиер стана футболист на годината в източноевропейска държава"

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Мисля,че стана много добре с този протестен вот,нашите футболисти го заслужават !
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
TristaNNN написа:Levski 1914 написа:Поредната пародия в стил Made in Bulgaria!
И в тоя ред на мисли ти давам гаранция, че до довечера всички световни медии ще гръмнат със заглавия от сорта на " Премиер стана футболист на годината в източноевропейска държава"
И после да не се чудим защо ни смятат за държава от третия свят...
[center]
[/center]

runnersa написа:Xamy написа:Защо и журналистите да не гласуват по същия начин ??????
И според мен така ще е най - добре!Да им дойде акъла на нашите красавци че когато ти бойкотираш и се гавриш с нац. фланелка после и с тебе ще се гаврят и ще те бойкотират!
![]()
А вота за Бербатов си го обяснявам с това че тази година получи приза за голмайстор на ВШ все пак... с много голове от мин. година но самия приз го получи тази!
БОЙКОтират

You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
sMotLiO написа:runnersa написа:Xamy написа:Защо и журналистите да не гласуват по същия начин ??????
И според мен така ще е най - добре!Да им дойде акъла на нашите красавци че когато ти бойкотираш и се гавриш с нац. фланелка после и с тебе ще се гаврят и ще те бойкотират!
![]()
БОЙКОтират![]()
![]()
Първата сричка не е случайна а

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Бойко, Янчев, Йовов, Делев, Гаджев, Бранко

Има една сентенция, която казва "всеки народ си заслужава управниците" и с този случай тя отнова се доказва, а една друга много добре я допълва - "глупав народ, слаба държава".
- n0_FeArBG
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Бойко, Янчев, Йовов, Делев, Гаджев, Бранко![]()
![]()
![]()
![]()
Все звезди ... :D
Наистина Стилян,Ники или Станислав заслужаваха приза.Не е виновен 1 за "потъващият" кораб,ами всички са в 1 кюп!

Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
Върни се в “Футбол - България”